eyvallah abiBende kredin sonsuz ben seni günlerce beklerim ama arkadaşlar ne der bilmiyorum.
eyvallah abiBende kredin sonsuz ben seni günlerce beklerim ama arkadaşlar ne der bilmiyorum.
en fazla üç ay bekleriz daha fazla beklememiz imkansızgençler isterseniz siz 4. sezona başlayın beni beklemeyin, yetişirim ben
@Forumdash @sürgünüm @destere
kaldı üç bölüm çoğu getti azı kaldı3x9,10
8.5/10bu vanessa tuhaf kadın ya kılını kıpırdatmıyor ya da yerinde durmuyor en sonunda pestili çıktı
david ve keith pek meraklıymış üçüncü bir kişiye babasının yanında dedikleriyle kızdırdı david'i haklı adam çekip gitmekte? patrick de sağolsun gelivermiş hemen
ruth istekli ama arthur da tık yok
brenda ve nate öpüştüler artık s. finaline kadar brenda nın nate i yatağa atmasını bekliyorum
sanırım lisa öldü
kaldı bir bölüm3x12
8.5/10George'da bir trinity havası seziyorum, altı evlilik yapması da hayra alamet değil. Ruth un başına kötü bir şey gelmese bari.
Nate acı falan çekiyor ama fırsatları da tepmiyor. Sarışın hatunla işi ilerletirler gibi.
David ve Keith bir ayrı bir bir yan yana. İlişkileri çok eserekli. David bir ara Keith'i boğazlasa da kurtulsak )
Brenda sonunda bir işe yaradı da Claire'in kürtajına yardımcı oldu.
Tamam o zaman 4 sezona geçebiliriz.3x13
9/10tahminim doğru çıktı, lisa ölmüş pek sevmezdim ama ölmesine üzüldüm.
claire ın hayali güzeldi. aldırdığı çocuğunu görmesi duygusal anlar yaşattı. o kızı ilk maya sandım ben
karısının ölüm haberini alan nate teselliyi brenda nın kollarında buldu bir de komşu var, bren bu sefer de komşuyla aldatır.
ruth u mutlu görmek güzeldi.
vee sezon biter.
@destere @sürgünüm @Forumdash
Bizim de hemen başlamamız lazım sanki artık. @MEnes3x2
Bir öncekinden daha az önemli olay olsa da güzeldi genel olarak. Ruth'lu kısımlar bölümün zayıf halkasıydı. Bölümün başındaki ölüm çok iyiydi. Hispanik yardımcının adını unuttum onun ve David'in ölenler üzerindeki diyalogları güzeldi.
8'e yakın olsa da:
7/10
Ben sizin gibi sıraya izleyemiyorum. 3. sezon bitince verdiğim arada her türlü yakalarsınız beni.Bizim de hemen başlamamız lazım sanki artık. @MEnes
Hayırlısı diyelim. Bakalım @dreamy gibi final sezonuna gelebilecek miyiz, asıl önemli olan o...Ben sizin gibi sıraya izleyemiyorum. 3. sezon bitince verdiğim arada her türlü yakalarsınız beni.
İlk iki sezondan sağ çıkabilirseniz devamını getirebileceğinizden şüphem yok.Hayırlısı diyelim. Bakalım @dreamy gibi final sezonuna gelebilecek miyiz, asıl önemli olan o...