Bence iyi bir adam ya.hiiiiiiiiç sevmiyorum çünkü kendisini
Ama sevmemen normal senin, sonuçta David'i şey etmişti kendileri.
Bence iyi bir adam ya.hiiiiiiiiç sevmiyorum çünkü kendisini
hatırlatma onuBence iyi bir adam ya.Ama sevmemen normal senin, sonuçta David'i şey etmişti kendileri.
aynen dave'in hayali neydi öyle
değişim bence de şart dsa, nasıl bir değişim olabilir ki?
değişim bence de şart dsa, nasıl bir değişim olabilir ki?
ozan muteşem bir fikir bulmuş iştedeğişim bence de şart dsa, nasıl bir değişim olabilir ki?
harika olurdu içimden geçeni söyledinGabe Brenda'yı öldürüp hapse girsin bence, al sana şahane bir değişim.
2x2
Bence dizi güzel ilerliyor alıştım ben böyle olaysız olaysız sakin bölümlere.
8.5/10En baştaki sporcularda ters köşe yapacaklarını tahmin ediyordum aslında tahmin ettiğimize göre ters köşe denemez ama neyse
Nate'in sahnelerinde ileri sarasım geldi yeteer. :/ İnşallah bütün sezon Nate'in "ölüyorum.ss" tripleriyle geçmez
David'in, tabutları gördüğü sahne güldürdü
Brenda'yı dizinin kezbanı ilan ediyorum efendim, hayırlı uğurlu olsun.
Maalesef öyle geçecek gibi.Geçen sezon David'in "kendini bulma" yolu ön plandaydı, bu sezon da Nate'in "hayatım bitiyor, ne yaptım" düşüncelerini izleyeceğiz gibi. Bence Nate'in olayı daha ilgi çekici.
öyle gibi :/ dave neyse de nate i çekemem benbu arada gördük dave olmadan bir cenaze bile ayarlayamadı 😛
bir şeyi yok sorun da o zaten brenda ile sevişmekten başka bir ise yaramıyorNesi var çocuğun? Tek kötü yanı Brenda'nın sevgilisi olması. O da çok kötü bir yan.
Gördük David'in çok beğenerek aldığı tabut şeysini.
@desterePinpirikli olmak mı?Ya size ölebilirsin denilse nasıl davranırdınız acaba?
Birine açılmak rahatlatır tabi ona bir şey demiyorum.
binde bir ihtimalller dahilinde olacak şeyleri söylüyor doktor doktorların her dediğiyle morali bozulsa insanların çoğu kalpten gider
nate tesadüfen gitti doktora, orda beyin damarlarında büzüşmemi süzüşmemi bişey var ilerde kötü sonuçlara yol açabilir diyor yani hiç tedavi olmasa belki 90 yaşında ölecek belkide 60 yaşında kalpten gidecek yani o beyindeki büzüşmeyle gitme ihtimali bunlardan daha az bir ihtimal
bence asıl korkusunun kaynağı devamlı cesetlerle uğraşması o kadar ceset içinde insan kendini zamanla ceset olarak görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?