noel bahane
aynen o bahane
Sevgilisi masaj yaparken derinlerde bişeyler var diyip duruyordu. Derdi neymiş merak ettim.
Az sonra 3'ü izlicem merakım gider umarım
Yav he he.
Bu kadar savundum umarım bir yamuk yapmaz Nate.
noel bahane
aynen o bahane
Sevgilisi masaj yaparken derinlerde bişeyler var diyip duruyordu. Derdi neymiş merak ettim.
Az sonra 3'ü izlicem merakım gider umarım
Yav he he.
Bu kadar savundum umarım bir yamuk yapmaz Nate.Ama bütün karakterlerin yamuklukları olacak diye düşünüyorum.
yav he he bkz: bir "dedikleriniz doğru ama fikrim değişmez" nidasıYav he he.
Bu kadar savundum umarım bir yamuk yapmaz Nate.Ama bütün karakterlerin yamuklukları olacak diye düşünüyorum.
Nate'den bekliyorumDavid baştan tavrını gösteriyor. Sen gezdin tozdun utanmadan gelip ortak oluyorsun diyeDavid'in yamukluğu eşcinselliğini ailesinin öğrenmesi olur heralde
Yoo, değil.yav he he bkz: bir "dedikleriniz doğru ama fikrim değişmez" nidası
bence hazır ol her şey beklenir Nate'den(daha üçüncü bölümden niye bu kadar sevmediysem artık)
hayır sizlamiyorKız kardeş öğrendi gibi zaten daha ilk bölümden.
Yoo, değil.
Abi olmasına rağmen, David'den daha ezik bir konumda. Hiç mi içiniz sızlamıyor buna?
Belki de ailesi David'i kayırmıştır hep. Belki de özgür olmak istiyordur. Yargısız infaz vermeyin.hayır sizlamiyorkendi seçti sonuçta evi terkederek bu durumu
😱 david'i mi kayırmıştır david'i kayirsalardı nate'i yollamazlardi o da hukuk fakültesine devam ederdiBelki de ailesi David'i kayırmıştır hep. Belki de özgür olmak istiyordur. Yargısız infaz vermeyin.
İşte isyan edip gitmiş Nate. Anasının babasının yollayıp yollamadığına bakar mı.😱 david'i mi kayırmıştır david'i kayirsalardı nate'i yollamazlardi o da hukuk fakültesine devam ederdi
olsun kayırsalardı önünde dururlardı anasını babasını öldürecek değil ya.İşte isyan edip gitmiş Nate. Anasının babasının yollayıp yollamadığına bakar mı.
Kayırılan dediğim kişi David.olsun kayırsalardı önünde dururlardı anasını babasını öldürecek değil ya.
E tamam ben de diyorum ki David kayırılsa işleri sırtlamak yerine okurdu.Kayırılan dediğim kişi David.Nate pek sevilmemişe benziyor.
2 dakikada iyi senaryo yazdık, bakalım dizide ne olacak bu ikili arasında.
fark ettim de , normalde sen bir diziye başladığın zaman bu kadar çok övmezdin bu dizide baya övdünHerkes çok beğendi tek benim beğenmemi mi farkettin?
İşinin patronu olmak istemiş demekki.E tamam ben de diyorum ki David kayırılsa işleri sırtlamak yerine okurdu.
bir merlin&arthur çıkar mı acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?