Daha onlar tam sevişemediler bile.aynen gereksiz cinsel sahneler var zaten nate ve brenda öpüşmeden bir sahne geçiremiyor david'e girmiyorum bile reyizi öyle görmek üzüyor
Daha onlar tam sevişemediler bile.aynen gereksiz cinsel sahneler var zaten nate ve brenda öpüşmeden bir sahne geçiremiyor david'e girmiyorum bile reyizi öyle görmek üzüyor
tamam yeter ışte bu kadarDaha onlar tam sevişemediler bile.
bir bölüm daha izleyecektim de fazla geriye düşmeyin dedimÇoook hızlı gidiyorsunuz @berkann @yatutarsa (kıskanıyorum)
Ben hergün bir bölüm Yazlık dizilerim artsın o zaman gün sayını düşürüp yazın bitiricem Sen etkinlikle mi devam ediceksin?bir bölüm daha izleyecektim de fazla geriye düşmeyin dedim
Bilemiyorum şuan etkinlikle devam etmeye çalışacağım diyelimBen hergün bir bölüm Yazlık dizilerim artsın o zaman gün sayını düşürüp yazın bitiricem Sen etkinlikle mi devam ediceksin?
1x2
Dizi harika başladı. İkinci bölümü de çok iyiydi.
Her bölüm bir cenaze mantıklı bir durum ama o hikayeler çok öne çıkmayacak gibi.
Nate'in David'in işlerini bozması güldürdü. Çok iyi bir ikili olacaklar.
Gereksiz cinsellik olduğuna katılıyorum ama çok da abartılı değil çoğu dizide var böyle şeyler...
Claire karakterini çok sevdim henüz ilk iki bölümden. Onun sahneleri epey eğlenceli yalnız şu ayak öptüren cins adamdan kurtulması şart. O sahne iğrençti.
Babanın gözükmesine alıştım bu bölüm rahatsız etmedi.
İyi yani güzel gidiyor dizi ilk bölüm biraz daha iyiydi ama normal yani. Puan yine aynı:
9/10
Claire'yi ben de pek sevemedim, dizide bir ayak fetişistimiz eksikti o da oldu.
Harry Morgan'dan olsa gerek ölü babanın konuşmalarını hiç yadırgamadım ben bu bölüm de geçen bölüm de
Ben Claire'ı çok sevdim yanlış anlamışsın. Ben ayakçıyı sevmedim.
Evet finali aşırı övülüyor ama fazla bakmamak lazım yorumlara ucunda spoiler yemek var.Ben de alıştım babaya. Diziye daha fazla renk katacağına inanıyorum, iyi olmuş çıkmaması.
Bu arada finalin son 10 dakikasını herkes çok fazla övmüş.
Aynen.Evet finali aşırı övülüyor ama fazla bakmamak lazım yorumlara ucunda spoiler yemek var.
bakıyorumda çok beğenmişsin diziyi1x2
Dizi harika başladı. İkinci bölümü de çok iyiydi.
Her bölüm bir cenaze mantıklı bir durum ama o hikayeler çok öne çıkmayacak gibi.
Nate'in David'in işlerini bozması güldürdü. Çok iyi bir ikili olacaklar.
Gereksiz cinsellik olduğuna katılıyorum ama çok da abartılı değil çoğu dizide var böyle şeyler...
Claire karakterini çok sevdim henüz ilk iki bölümden. Onun sahneleri epey eğlenceli yalnız şu ayak öptüren cins adamdan kurtulması şart. O sahne iğrençti.
Babanın gözükmesine alıştım bu bölüm rahatsız etmedi.
İyi yani güzel gidiyor dizi ilk bölüm biraz daha iyiydi ama normal yani. Puan yine aynı:
9/10
Herkes çok beğendi tek benim beğenmemi mi farkettin?bakıyorumda çok beğenmişsin diziyi
Gerçekten konu çok ilginç. Adamlar aslında ilk bakışta öyle dizi mi olur denilecek bir konudan efsane iş çıkarmışlar.1x2
İzlediğim en farklı dizi,senarist olsam bir cenaze evi işleten ailenin ilginç olabilceğini onların hikayelerinin de izlenebileceği kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
David o cenaze evini tek başına ( belki yardımcı da alarak ) çok güzel çevirebilecekken mecburmuş gibi Nate niye geldi.Gitse kendi hayatını yaşasaya bu işlerden anladığı da yok ,yoksa bulunduğu hayattan şikayetçimi?
Şunu da söylemem lazım dizideki en sabırlı karakter David bu yüzden de en çok onun öfke patlamaları zevk veriyor bana kalırsa izleyene.Birde dizide bir amerikan düzen eleştirisi oldukça kendisini gösteriyor,cenaze gibi manevi, insanların hassas oldukları bir konunun bile bir piyasa haline getirilmesi, aşırı uyuşturucu ve seks, eşcinsellerin yaşadıkları zorluklar oldukça bariz bir şekilde eleştiriliyor.
Karakterleri yavaş yavaş tanımaya başladık tüm geçmişleriyle tanıyınca izlemesi daha keyifli hale gelecek şimdi güzel gidiyor bakalım neler göreceğiz.
8.5/10
1x2
İzlediğim en farklı dizi,senarist olsam bir cenaze evi işleten ailenin ilginç olabilceğini onların hikayelerinin de izlenebileceği kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
David o cenaze evini tek başına ( belki yardımcı da alarak ) çok güzel çevirebilecekken mecburmuş gibi Nate niye geldi.Gitse kendi hayatını yaşasaya bu işlerden anladığı da yok ,yoksa bulunduğu hayattan şikayetçimi?
Şunu da söylemem lazım dizideki en sabırlı karakter David bu yüzden de en çok onun öfke patlamaları zevk veriyor bana kalırsa izleyene.Birde dizide bir amerikan düzen eleştirisi oldukça kendisini gösteriyor,cenaze gibi manevi, insanların hassas oldukları bir konunun bile bir piyasa haline getirilmesi, aşırı uyuşturucu ve seks, eşcinsellerin yaşadıkları zorluklar oldukça bariz bir şekilde eleştiriliyor.
Karakterleri yavaş yavaş tanımaya başladık tüm geçmişleriyle tanıyınca izlemesi daha keyifli hale gelecek şimdi güzel gidiyor bakalım neler göreceğiz.
8.5/10