Bu da son hali.
Adam çökmüş resmen ay hevesim kaçtı.
Bu da son hali.
20 yıllık bir diziden bahsediyoruz ve şu anda Michael C. Hall'in yaşı 50, yani bir zahmet çöksün. Ayrıca oyuncu için değil, içeriği için izle, boş ver gerisini. Hevesin kaçmasın boşuna yani.Adam çökmüş resmen ay hevesim kaçtı.
20 yıl mı yuh, o kadar eski olduğunu bilmiyordum. 😱 Genç parlaklarla yeni versiyonu çekilmeli.20 yıllık bir diziden bahsediyoruz ve şu anda Michael C. Hall'in yaşı 50, yani bir zahmet çöksün. Ayrıca oyuncu için değil, içeriği için izle, boş ver gerisini. Hevesin kaçmasın boşuna yani.
Bu diziyi bitirince @serhatt şunu diyecek: "Ne varsa eskilerde var."20 yıl mı yuh, o kadar eski olduğunu bilmiyordum. 😱 Genç parlaklarla yeni versiyonu çekilmeli.
Yerli diziler için sık sık diyorum da bu dizi için diyebilecek miyim bakalım.Bu diziyi bitirince @serhatt şunu diyecek: "Ne varsa eskilerde var."
Dersin dersin. Hatta bir dizi daha önerisi yapayım sana, hatta direkt konusundan yapayım.Yerli diziler için sık sık diyorum da bu dizi için diyebilecek miyim bakalım.
Yap bakalım.Dersin dersin. Hatta bir dizi daha önerisi yapayım sana, hatta direkt konusundan yapayım.
Önerdim ama diğer önerdiğim daha sert, daha aykırı.Yap bakalım.
Ay bu kadar sertliği kaldıramam ben.Önerdim ama diğer önerdiğim daha sert, daha aykırı.
İki kişiden özellikle kork dizide: Adebisi ve Vern.Ay bu kadar sertliği kaldıramam ben.
Ay bunlar mı oyuncular, kalsın istemem.İki kişiden özellikle kork dizide: Adebisi ve Vern.
İki oyuncudan ibaret değil tabii. Ben seni korkutacak iki oyuncuyu listeledim.Ay bunlar mı oyuncular, kalsın istemem.
Kabus gibi çöktüler şimdiden üzerime.İki oyuncudan ibaret değil tabii. Ben seni korkutacak iki oyuncuyu listeledim.