Benim öyle düzenli sanat eseri izleyemeyeceğimi biliyorsun... O ancak hayalcilik olur...Her gün bir bölüm izlesen ya da haftada iki üç, bilemedin bir bölüm bile izleseydin bir şekilde biterdi dizi aslında. Her güne sıkıştırmana gerek yok aslında.![]()
Benim öyle düzenli sanat eseri izleyemeyeceğimi biliyorsun... O ancak hayalcilik olur...Her gün bir bölüm izlesen ya da haftada iki üç, bilemedin bir bölüm bile izleseydin bir şekilde biterdi dizi aslında. Her güne sıkıştırmana gerek yok aslında.![]()
Tabii sen her gün bir şeyi ya izlersin ya da hiç izlemezsin, ortası yok.Benim öyle düzenli sanat eseri izleyemeyeceğimi biliyorsun... O ancak hayalcilik olur...![]()
Aynen öyle beni çözmüş olmalısın artık...Tabii sen her gün bir şeyi ya izlersin ya da hiç izlemezsin, ortası yok.![]()
50-60 dakikalık bir dizi olduğunu düşünürsek ve beş sezon, haliyle biraz zamanından alabilir ama değer, yine de başka başka sanatları izlemene engel olabilir tabii. Yine de bir gün mutlaka izle, hatta kış aylarında olsa daha iyi olur. Daha bir bunalıma sokar.Aynen öyle beni çözmüş olmalısın artık...Her gün düzenli 1 bölüm 1 bölüm dizi izlemek gibi bir huyum yoktur ve gelecekte de olmaz gibi duruyor...
![]()
İzleyeceğim zaten, başladığım işi yarıda bırakmayı sevmem...50-60 dakikalık bir dizi olduğunu düşünürsek ve beş sezon, haliyle biraz zamanından alabilir ama değer, yine de başka başka sanatları izlemene engel olabilir tabii. Yine de bir gün mutlaka izle, hatta kış aylarında olsa daha iyi olur. Daha bir bunalıma sokar.![]()
Final bölümüne 10 puan verdiğini görmezsem eğer, bırak bu dizi film işlerini.İzleyeceğim zaten, başladığım işi yarıda bırakmayı sevmem...Hele böyle bir klasiği asla yarıda bırakmam. Ama kısa vadede devam eder miyim yoksa sarkar mı bilinmez... Ruh halime göre bir anda başlayabilirim de...
![]()
Haberim var biliyorum...Final bölümüne 10 puan verdiğini görmezsem eğer, bırak bu dizi film işlerini.Çok iyi bir final bölümüydü ve 9.9 gibi bir puanı var. En iyi final bölümlerinden birisine sahip.
![]()
@serhatt, David karakterine aşık olup final bölümüne kadar izleyip bitirecek senden önce muhtemelen ve belki de Dexter'a geçebilir o sırada, psikopat ve apayrı bir karakterle tanışır.Haberim var biliyorum...Sırf o finale kavuşmak için diziyi ayrı bir hevesle izlemem lazım aslında ama işte yol uzun ve meşakkatli olduğu için bir türlü düzene giremedik...
Neyse çözeceğiz elbet...
![]()
Benim için karakterler değil hikaye önemli o yüzden çok da mesele değil...@serhatt, David karakterine aşık olup final bölümüne kadar izleyip bitirecek senden önce muhtemelen ve belki de Dexter'a geçebilir o sırada, psikopat ve apayrı bir karakterle tanışır.![]()
Hikayesi de iyi şimdi dizinin ama karakteri benimsemek mesele, ben Nate'i benimsedim ister istemez mesela, @serhatt da David'i benimser. Hani bazen karakterleri benimsersin.Benim için karakterler değil hikaye önemli o yüzden çok da mesele değil...Dexter da çoook uzun olduğu için izlenmesi çok üşendirici...
Ama tabi senin neden böyle söylediğini biliyorum...
![]()
Nate adamdır zaten severiz kendisini...Hikayesi de iyi şimdi dizinin ama karakteri benimsemek mesele, ben Nate'i benimsedim ister istemez mesela, @serhatt da David'i benimser. Hani bazen karakterleri benimsersin.![]()
Tabii ki karakter gelişimi bakımından birinci sezonda gördüğün bu iki karakter aşırı şekilde farklılaşıyor tabii belirteyim.Nate adamdır zaten severiz kendisini...David'in hikayesi de değişik bir hikaye tabi ilerisini bilmiyorum izledikçe daha netleşir durumlar...
Neyse bu kadar sanat yeter ben gideyim çalışayım biraz...
![]()
David taş değilse aşık olmam olanaksız.@serhatt, David karakterine aşık olup final bölümüne kadar izleyip bitirecek senden önce muhtemelen ve belki de Dexter'a geçebilir o sırada, psikopat ve apayrı bir karakterle tanışır.![]()
David taş değilse aşık olmam olanaksız.![]()
Sakal bıraksa taş olur gibi, gideri var fakat öyle ahım şahım da değilmiş.![]()
David tam olarak böyle.![]()
David kim diyorum ben de, bizim Dexter'mış.
Onun olduğunu fark etmedin mi izlerken?David kim diyorum ben de, bizim Dexter'mış.@serhatt asla beğenmez, mümkansız...
Biliyorum canım, bu diziye zaten onun için başlamıştım. Dexter'dan sonra buna düşeyim demiştim, Dexter benim için ayrıdır... David olduğunu unutmuşum.Onun olduğunu fark etmedin mi izlerken?![]()