Klasik Six Feet Under - 1. Sezon Yorumları

Yav he he. :D

Bu kadar savundum umarım bir yamuk yapmaz Nate. :D Ama bütün karakterlerin yamuklukları olacak diye düşünüyorum.
Nate'den bekliyorum :X David baştan tavrını gösteriyor. Sen gezdin tozdun utanmadan gelip ortak oluyorsun diye:A David'in yamukluğu eşcinselliğini ailesinin öğrenmesi olur heralde(b)

Yav he he. :D

Bu kadar savundum umarım bir yamuk yapmaz Nate. :D Ama bütün karakterlerin yamuklukları olacak diye düşünüyorum.
yav he he bkz: bir "dedikleriniz doğru ama fikrim değişmez" nidası :A

bence hazır ol her şey beklenir Nate'den :D (daha üçüncü bölümden niye bu kadar sevmediysem artık :X )

Nate'den bekliyorum :X David baştan tavrını gösteriyor. Sen gezdin tozdun utanmadan gelip ortak oluyorsun diye:A David'in yamukluğu eşcinselliğini ailesinin öğrenmesi olur heralde(b)
Kız kardeş öğrendi gibi zaten daha ilk bölümden. :D

yav he he bkz: bir "dedikleriniz doğru ama fikrim değişmez" nidası :A

bence hazır ol her şey beklenir Nate'den :D (daha üçüncü bölümden niye bu kadar sevmediysem artık :X )
Yoo, değil. :D

Abi olmasına rağmen, David'den daha ezik bir konumda. Hiç mi içiniz sızlamıyor buna? :(

Kız kardeş öğrendi gibi zaten daha ilk bölümden. :D

Yoo, değil. :D

Abi olmasına rağmen, David'den daha ezik bir konumda. Hiç mi içiniz sızlamıyor buna? :(
hayır sizlamiyor :A kendi seçti sonuçta evi terkederek bu durumu :D

bu arada üçüncü bolumden bir replik:

brenda: çocuk istemiyorum
nate: yapmayiz o zaman
brenda: senden bahsediyorum

Son düzenleme:
S01 B03 izledim

harikaydı harikaydı harikaydı:X

Ruth bayaa komik kadın çıktı:X Bu bölüm bayaa güldürdü.
Ruth:"Kızm ayak çalarken ben napıyordum?"
David:"25k$ kaybediyordun" :F

Claire'in ayağı çalip oğlanı korkutması ve Claire'nin o an okul içinde yürümesi beni de galeyana getirdi:X

David ve sevgilisi ayrılması kardeşi de biliyor zaten, bence bunlar iyi bi sırdaş olacak gibiler:X

Nate oğlum senin gözüm harbiden kör:A O yıkık dökük binayı fb yaktı :F hala kardeşine bakıyorsun:A

Bölüme Ruth sayesinde 9/10 veriyorum. Gönlüm hep 10 vermekten yana ama:X

1x3

Yine iyi bölümdü, hem olaylar olaylar hem de bazı eğlenceli sahneler. :)

David çok haklı benim elimden başka meslek gelmez diyor,annesinde ömür çok kısa mutlu olabileceğiniz bir iş yapın diyor bence o da haklı.:)

Nate'yi Babam ve Oğlum filmindeki Sadık karakterine benzetiyorum yıllarca başıboş dolaştıktan sonra baba evine geri döner.:)

David'in kızkardeşi için bu çocukları anlamıyorum ben onun yaşındayken ayak çalmazdım sözü güldürdü.:)

Claire, polis memuruna soruyor hiçbir erkek parmağı emdinmi;evet diyor ikiside iğrenç.:(

Yalnız olay yeri ekibi olmadan ikisinin ayak araması saçma geldi bana.:)

8.5/10

1x4

Tempo biraz düşüktü bölüm genelinde ama iyi bir bölümdü yine her zamanki gibi. :)

Claire içinde bulunduğu durumun vehametini anlatmak için ‘Türk hapishanesinden hallice’ ifadesine şaşrdım doğrusu, gerçi Diyarbakır cezaevi gibi bir utancımız varken şaşırmamak gerek.:(

Ruth'u seviyorum. Histerik falan ama gayet de insani bir anne aslında.:)

Diziye ilk başladığım zaman çok soğuk bulduğum David'e de bölümler ilerledikçe iyice ısındım. Buz gibi soğuk duruşunun altında yatan çocuksu naifliği gün geçtikçe görmek çok hoş.:)

Yangını Brenda çıkarmış bu durumda Nate'yi aldatıyor olmalı.:)

8/10

1x4
Durgun bir bölümdü ama kötü değildi. :)

Manny ne çok göründü öyle, yaşayan karakterlerden çok vardı. :D Çetebaşının duası şaşırttı bu kadar dindar mıydı kendisi :))

Keith'in tripleri neydi öyle .ss David iyi sabretti. :D

"Türk hapishanesi" benzetmesi kötüydü.. :(

Mr Fisher'ın kaç parası var acep boyuna harcayıp duruyorlar (b)

Yangını Brenda çıkardı büyük ihtimal.
8/10

1x3

Bu bölüm diğer iki bölüme oranla daha fazla komedi unsuru bulunduruyordu. Ailedeki kişilerin birbirlerine alttan alttan laf çarpmaları güldürüyor. :D

Ayak olayını iyi bağlamışlar. :D

2. bölümde kişi Brenda'nın kocası mıydı? Ben öyle olduğunu düşünüyorum. Zaten sevememiştim de o kızı.

8/10

1x3

Çoğunu dün izlemiştim ama bugün tamamlayabildim ve yorum da bugüne kaldı doğal olarak. :D

Güldüren güzel diyaloglar fazlaydı gerçekten bu bölüm. :D

Dizide çok fazla farklı tarzda çekimler var. Claire'ın gördüğü müzikal mesela çok iyiydi, harikaydı. :D

Ayak konusu da güzeldi. Cenaze sahneleri çok heyecanlıydı. :):)

Bu arada ölüm sahnesi çok sertti. Adam çok kötü gitti. :(

Brenda'yı sevmiyorum. Tez zamanda ayrılsınlar Nate ile ya da cenazesini falan kaldırsınlar. :D

8 ile 9 arasında kaldım ama son kararım:

8/10