Klasik Six Feet Under - 1. Sezon Yorumları

veee
13. bölümde bitti ilk sezonun finalini yapmış oldum
final bölümü yine çok çok iyiydi
dizinin ilk sezonunda 9. ve 11. bölümlerde sıkıldım onun haricinde güzel bir dizi ilk altı bölümü ve final bölümü ise çok çok iyiydi ..
dizide cleaire in sevgilisi rolündeki gabe gereksiz bir karakter aynı zamanda annenin ilk sevgisiliside gereksiz bir karakterdi nihayet enne rus çiçekçiye döndüde biraz renklendi durum ..
tracy bir harika

nate ve brenda nın kavğa ederken geçirdikleri kaza bölümü harika çekilmişti
dave in kilise konuşması ilginçti
ayrıca tracy karakterini seviyorum kadın çok konuşan saf ve sempatik bir tip diziye renk katıyor onun olduğu bölümler artmalı yada devamlı olmalı bence ..

@yatutarsa açıklamış gerçi bende açıklayayım

uzun süre dave in peşinde koşturup yüz bulamayan, ilk sezon finalinde ise kendisine yakınlık gösteren nate e sulanan saftirik sempatik kız
nate e derdini analtırken gözyaşlarına boğulup lafı biter bitmez evlimisin diye sorduğunda komik ve sempatik geldi bana

@OzaN bu dizinin ikinci sezonuna ne zaman başlıyoruz ?
madem ramazanda onca çile çekip bekledik kendimizi nadasa bıraktık

bayramda da hep +18 diziler izleyelim

1x12

Biraz geç oldu ama sonnda izledim.
Özlemişim diziyi.

David'in bu bölüm yaşadıkları bölümün en iyi dakikalarıydı. Özellikle son sahne çok vurucuydu.

Billy'yi sevmiyorum ve sevmeyeceğim de muhtemelen.

9.5/10

1x13 (Sezon Finali)

Özellikle son sahnede Nate'in ailesine uzaktan bakışı, onların öylesine ilk kez mutlu olması duygulandırdı.

Tracy'nin teyzesine ölümüne üzülmüyordu aslında kendisine üzülüyordu. Beni kimse sevmiyor diye.

Nate'in hastalığına üzüldüm. Abartma falan yok. Ne yaptı ki çocuk da abartı olsun?
@Forumdash ve @yatutarsa

Ayrıca kilisede David konuşmasını yaptıktan sonra bir resme baktı ve güldü. -Resimde yaşlı bir papazın(?) önüne eğilmiş genç bir erkek çocuğu vardı.- İyi bir göndermeydi bence, eğer göndermeyse tabi.

9.5/10

Damar büyümesimiydi damar genişmesimiydi neydi? Belirtside baş ağrısı
@OzaN 'a da demiştim benim başimda belli zamanlarda ağrıdıgı için fazla önemsemedim ben

Evet kilisideki gönderme güzeldi

Benimki de ağrıyor.
Baş ağrısı ve eğer dönmeyle birlikteyse ciddi bir şeyler olabilir. Doktora görünmek de yarar var.

Üstelik adama doktor söylüyor damarların büyüyor, kanama yapabilir diye. Tabiki insan bir garip olur.

sanki kanser olduğunu öğrendi.ss çok abartılı tepki verdi.