Acelesi yok ya.
türü nee cnm konusu yanı fantastikmi 🙂🙂birinci sezonun birinci bölümünü izledim dizi güzel başladı umarım aynen devam eder karakterleri sevdim
tüm karakterler iyi yalnız favorim cleaire adlı kızkardeşi canlandıran oyuncu
@Çiğdem- izlemediysen sende izle
aynen düşündüğün gibi fantastik cenaze işleriyle uğraşan bir ailenin dramı ama arada bir ölen vatandaşın ailesiyle konuşmaları falan araya giriyor çok fantazikleşiyor dizi kaçırma derimtürü nee cnm konusu yanı fantastikmi 🙂🙂
ben senin önerdiğin dizileri izlemeye korkuyorum hahah1x2 izledim dizi güzel konusu ve karakterleri bayağı iyi,
erkek akrdeşlerden dave dop olmasa daha iyi olacaktı ama neyse arada kayboluyor cleaire tomtişi süper
aynen düşündüğün gibi fantastik cenaze işleriyle uğraşan bir ailenin dramı ama arada bir ölen vatandaşın ailesiyle konuşmaları falan araya giriyor çok fantazikleşiyor dizi kaçırma derim
ufak tefek +18 sahneler haricinde sakıncalı bişey yok ramazan için birebirben senin önerdiğin dizileri izlemeye korkuyorum hahah
ayrıca bu bitmiş cnm ben bitmiş dizileri izlemiyorum güncel sezonları olan dizileri takip ediyorum 🙂🙂
yok yokk senden ümidimi kestim bennn1x6 yı izledim dizi mükemmel gidiyor karakterler arasındaki diyaloğlar muhteşem tam benlik dizi
56 yıl evlilikten sonra karısını kaybeden zenci amca yer yer duygusal anlar yaşattı yer yer komikti
özellikle kadına söylediği : kırmızı giyen kadınlar azmış demektir lafı muhteşemdi
bu konuyu @Çiğdem- e sorayım bir bayan olarak bu söz hakkında ne düşünüyor acaba ?
kırmızı giyen kızlarda öyle bir özellik varmı ? varsa onları takip etsem şansım nedir kabul ederlermi beni
olabilesimi olmayabilesimi?
hanı soruya cevap vermedinyok yokk senden ümidimi kestim bennn
tabi kırmızı diğer renklere göre daha farklı ilgi görüyor cinselliği çağrıştırıyor oyüzdenhanı soruya cevap vermedin
kırmızı giyen bayanlar yani şeymi aşk mı arıyor öyle bişey varmı ?
bir soru sorduk cevap yok ?
yani kırmızı giyen birilerinin peşine düşsem şansım yüzde elli falanmı ?tabi kırmızı diğer renklere göre daha farklı ilgi görüyor cinselliği çağrıştırıyor oyüzden
ama her giyen otür niyeti var diyemem çünkü biz kadınlar çoğu zaman sadece kendimize yakıstırdığımız için giyiniyoruz yanı ama dediğin amaçla giyenlerde vardır elbet dikakt çekmeye çalısan niyetli kşiler 🙂🙂
dısarıda kırmızı giyse yanı kıyafetlerde fazla fark eden birşey değilkı bu cnmyani kırmızı giyen birilerinin peşine düşsem şansım yüzde elli falanmı ?
olabilirmi bence olasılık yüksek denemem lazım ya kafaya ayakkabı yeriz, ya da yeni bir aşka yelken açarız
dışarda kırmızı fistan giyer içerde kırmızı gecelik giyer bir şekilde olur o işdısarıda kırmızı giyse yanı kıyafetlerde fazla fark eden birşey değilkı bu cnm
gecelikle veya iç çamasırlarıyla ilgili birşey onuda yatak odasında giyiceğine göre kapıya çıkmıcağına göre sen şimdiden avcunu yala bence
kıyafetle anlaşılmaz kesinlikle kıyafet rengi başka birşey ayrıca nasıl temiz kalplı oluyorsun sen şimdi birde bana kırılıyorum diyorsun kafanı kırıcam ben senin az kaldıdışarda kırmızı fistan giyer içerde kırmızı gecelik giyer bir şekilde olur o iş
dışarda kırmızı giyinmeyecekse ben kızın niyetini nasıl anlayayım ben dışı kırmızı olan kızlardan bahsediyordum
temiz kalpliyim yani kalbim pırıl pırılkıyafetle anlaşılmaz kesinlikle kıyafet rengi başka birşey ayrıca nasıl temiz kalplı oluyorsun sen şimdi birde bana kırılıyorum diyorsun kafanı kırıcam ben senin az kaldı