Neyse onu boşver de 11 ve 12'de David'in azgınlıkları devam ediyor mu? Ramazan'a kaldı çünkü.Film izleme ve uyuma da SFU izle. Hıh.
Neyse onu boşver de 11 ve 12'de David'in azgınlıkları devam ediyor mu? Ramazan'a kaldı çünkü.Film izleme ve uyuma da SFU izle. Hıh.
ooo neler neler coştu baya şaka bir yana 12 de bir şey yok da 11 devam.Neyse onu boşver de 11 ve 12'de David'in azgınlıkları devam ediyor mu? Ramazan'a kaldı çünkü.
11'i bu gece mi izlesem o zaman?ooo neler neler coştu baya şaka bir yana 12 de bir şey yok da 11 devam.
S01B13 (Sezon Finali)
Güzel bölümdü. Belki geç izlediğimden olsa gerek yada hergün izlediğimden bende s.finali gibi bi etki bırakmadı Zamanında izleyseyydim vay nasıl geçecek zaman diye yakınırmıydım onu merak ediyorum
Ruth çok iyiydi bu bölüm. Peşindeki bütün erkeklere tribini attı ama sonunda yelkenleri suya indirdi
Claire ve Gabe off kızım ortalama bi güzelsin istediğinde sexy bile olabiliyorsun git başka birini bul Gabe ile kendine yazık ediyorsun Odunu bile adam edersin ama o Gabe'i edemezsin.Adam "mö" demeyle eğleniyor
David'in olayları sıktı. Umarım 2.sezonunda biraz daha az gayleşir dizi. Yada tek bölümde olay patlasaydı da sıkmasaydı.
Nata ve Brenda daha az sex yapınca daha çok sevilen karakter oldular.Gİttikçe sevmeye başladim bu çifti. Hatta Nate vs David yaptiğimda ağirlik David'ten yanaydı ama şu an ikisi de eşit oldular. Ama Nate'in ölüm olayı Nate tarafından sanki fazla abartılmış gibi geldi.
Son sahne bölümün tüm yükünü alıp gitti bende Muhteşemdi son saniyelerdi
Son sahne hatrına 8.5/10'dan 9/10
Yahu adam ölüyor nesi abartılmasın.
Yok ölmiyor.Dr. bi 50 yıl daha yaşarsın filan dediydi
Belki yani 50 gün de olabilir. Umut vermek için dedi 50 yıl.
Bilmem bana pek önemligibi gelmedi hastalığı Benim de arada başım ağrır sanırım ondan
ee 2.sezonu ne zaman izliyoruz? Daha indirmedim ama 1 hafta ara veririm heraldeValla tam anlamadım hastalığını zaten İngilizce altyazı izliyorum bilmediğim kelimeler de kullandı orada. Ama önemli herhalde.
Bayramdan sonra. Ramazan ayında izlenecek dizi değil, Suits'i aldık ya yerine.ee 2.sezonu ne zaman izliyoruz? Daha indirmedim ama 1 hafta ara veririm heralde
hemen izlemek istiyorum ben ama tek izlemek istemiyorum tabii ki başka izleyen çıkarsa 2 yi izlerim yoksa beklerim ben de bayramdan sonrasını@yatutarsa @berkann @sürgünüm 2. sezonu siz ne zaman izlemek istiyorsunuz?
Ben diziyi çabuk harcayıp, bitirme taraftarı değilim. Ramazan ayında zaten izlemem. Bayramdan sonra hemen ikinci sezona başlarım ben beraber devam ederiz diyordum ama bazılarınızın başka düşünceleri var herhalde. Bence birlikte devam etsek çok daha iyi olur ama illa izlemek istiyorsanız engel olamam, 2. sezon konusunu açarım size.
Ben beraber izleme taraftarıyım,birlikte keyfi çıkıyor hele sizinle bir başka.@yatutarsa @berkann @sürgünüm 2. sezonu siz ne zaman izlemek istiyorsunuz?
Ben diziyi çabuk harcayıp, bitirme taraftarı değilim. Ramazan ayında zaten izlemem. Bayramdan sonra hemen ikinci sezona başlarım ben beraber devam ederiz diyordum ama bazılarınızın başka düşünceleri var herhalde. Bence birlikte devam etsek çok daha iyi olur ama illa izlemek istiyorsanız engel olamam, 2. sezon konusunu açarım size.
tmm kırmızı yer iyi oldu bir hafta filan zaten ara vericem yaz dizileri araya girecek edecek derken siz yetişirsiniz bile@yatutarsa @berkann @sürgünüm 2. sezonu siz ne zaman izlemek istiyorsunuz?
david yorumun güldürdü1x11
Rico'nun bebeğinin doğum sahnesi çok doğaldı. Bu yüzden duygulandırdı beni.
Son sahnedeki fotoğrafta Billy'nin yanındaki kimdi? Brenda'ya benzettim ama emin değilim?
David yeter David!
Claire ayakçı çocukta ne buluyor anlamıyorum.
8.5/10