Sivasspor - Galatasaray Maçı Yorum Konusu | 08.03.20

Falcao-Feghouli uygundur evet ama puan kaybetmiyoruz be kardeşim :A

17'de 17... :A

foCHOw.gif

• Harika
Reactions: MasacRE
Sakin olalım, erken havaya girmek yok bak adamlar 1 gol attı öyle böyle havaya girmediler yüksek seste şarkılar anonslar ama daha o anons yapılırken dedim bu maçı kaybetmeyiz diye :A Hele Sivas’ın ilk 10 dakikadaki temposu çok iyi oldu, evet golü de attılar ama şarjlarını erken bitirdiler. Ulan bir siz misiniz akıllı? Ersun da bu kafayla maça başlatıyordu takımını, şu an malum...

Sakin olalım. Full konsantrasyon. Nazar değmesin!

• Güldürdün
Reactions: Bully
Bu arada Mariano-Seri-Feghouli’nin o efsanevi paslaşması ve gole ramak kalması... İşte bahsettiğim FUT kimyası tam olarak buydu... @MasacRE
Böyle oynamaya devam edeceklerse oynasınlar tabi. Ama bu üçlünün koca bir devre oynadığı rezil futbolu düşününce insan nereden nereye diyor :A Hadi Seri yeni geldi, alışma süreci diyelim de bu diğer ikisine ne oluyor anlamak güç :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Böyle oynamaya devam edeceklerse oynasınlar tabi. Ama bu üçlünün koca bir devre oynadığı rezil futbolu düşününce insan nereden nereye diyor :A Hadi Seri yeni geldi, alışma süreci diyelim de bu diğer ikisine ne oluyor anlamak güç :A

Hocam neyle besledin bu adamları devre arası? :A @S.G.A.T.

Omega 3 kullan bence sen de benim gibi son 2 sezondur da aşağı yukarı hep aynı hikayeyi izledik :A Sezonun ilk yarısı yatış, ikinci yarısı kapış :A O Seri-Feghouli-Mariano paslaşmasında resmen şu tepkiyi verdim :A

images

• Güldürdün
Omega 3 kullan bence sen de benim gibi son 2 sezondur da aşağı yukarı hep aynı hikayeyi izledik :A Sezonun ilk yarısı yatış, ikinci yarısı kapış :A O Seri-Feghouli-Mariano paslaşmasında resmen şu tepkiyi verdim :A

images
Ben sıkıldım ama bu senaryodan. Her sene ŞL'de rezil olup duruyoruz ilk yarıdaki yatış yüzünden :A @S.G.A.T. hocam şu takımı ligin ilk devresinde de doğru düzgün çalıştır gözünü seveyim :A

Ben sıkıldım ama bu senaryodan. Her sene ŞL'de rezil olup duruyoruz ilk yarıdaki yatış yüzünden :A @S.G.A.T. hocam şu takımı ligin ilk devresinde de doğru düzgün çalıştır gözünü seveyim :A

O konuda haklısın ŞL’de kevgire dönüyoruz ama şu halimizle bile en fazla 3.olurduk o grupta, Avrupa’da da bir yere kadar derken lig de tehlikeye girerdi bence Brugge’un 90.dakikada bize attığı o gol aynı zamanda şampiyonluğu da getirecek gol olmuş olabilir bunu o zaman da demiştim :A

Bu sene de şampiyon olursak bence seneye UEFA kupasını kazanabilmemiz mümkün olabilir. En son 3 sene üst üste şampiyonluktan sonraki şampiyon UEFA’yı almıştı bu takım ama neuse nazar değmesin :A

Umarım maç sonunda 3 puan bizim olur saldır Cimbombom. KONSANTRASYON!

• Beğendim