Falcao reis asistini de yaptı. Adam akıyor maşallah Ömer'imHer zaman Adem'im. Yalnız istemeden Falcao reise gol attıyorum Adem'im, böyle giderse sıra sana hiç gelmeyecek.
@MEnes in hiçbir katkısı yok bu sinerji olayına, atın gitsin Zaten biz değiştirince de o fotolar değişecek mecbur
Falcao-Feghouli uygundur evet ama puan kaybetmiyoruz be kardeşim
Bence yaklaşıyor yaklaşmakta olan...
Falcao reis asistini de yaptı. Adam akıyor maşallah Ömer'im
Aynen kaybetmediğimiz sürece böyle devam yapacak bir şey yok.Falcao-Feghouli uygundur evet ama puan kaybetmiyoruz be kardeşim
Falcao-Feghouli uygundur evet ama puan kaybetmiyoruz be kardeşim
Aynen kaybetmediğimiz sürece böyle devam yapacak bir şey yok.
(Şampiyonluğu bu avatarlarla kutladılar... )
17'de 17 ve bu avatarlarla şampiyonluk kutlaması kulağa hoş geliyor Yeter ki kazanmaya devam edelim, ben Adem BIG'i gururla avatarımda taşırım gittiği yere kadar17'de 17...
Böyle oynamaya devam edeceklerse oynasınlar tabi. Ama bu üçlünün koca bir devre oynadığı rezil futbolu düşününce insan nereden nereye diyor Hadi Seri yeni geldi, alışma süreci diyelim de bu diğer ikisine ne oluyor anlamak güçBu arada Mariano-Seri-Feghouli’nin o efsanevi paslaşması ve gole ramak kalması... İşte bahsettiğim FUT kimyası tam olarak buydu... @MasacRE
Böyle oynamaya devam edeceklerse oynasınlar tabi. Ama bu üçlünün koca bir devre oynadığı rezil futbolu düşününce insan nereden nereye diyor Hadi Seri yeni geldi, alışma süreci diyelim de bu diğer ikisine ne oluyor anlamak güç
Böyle oynamaya devam edeceklerse oynasınlar tabi. Ama bu üçlünün koca bir devre oynadığı rezil futbolu düşününce insan nereden nereye diyor Hadi Seri yeni geldi, alışma süreci diyelim de bu diğer ikisine ne oluyor anlamak güç
Ama senin yerin çok ayrı Ömer'im. Bütün takım dökülürken koca bir yarı boyunca sen bizi ayakta tuttun. Hakkın ödenmez yiğidim...Hocam neyle besledin bu adamları devre arası? @S.G.A.T.
Ben sıkıldım ama bu senaryodan. Her sene ŞL'de rezil olup duruyoruz ilk yarıdaki yatış yüzünden @S.G.A.T. hocam şu takımı ligin ilk devresinde de doğru düzgün çalıştır gözünü seveyimOmega 3 kullan bence sen de benim gibi son 2 sezondur da aşağı yukarı hep aynı hikayeyi izledik Sezonun ilk yarısı yatış, ikinci yarısı kapış O Seri-Feghouli-Mariano paslaşmasında resmen şu tepkiyi verdim
Ben sıkıldım ama bu senaryodan. Her sene ŞL'de rezil olup duruyoruz ilk yarıdaki yatış yüzünden @S.G.A.T. hocam şu takımı ligin ilk devresinde de doğru düzgün çalıştır gözünü seveyim
Otur oturduğun yerde, bütün takım kendine geldi ama sen hala aynı çöpsün