Totem mi bu şimdi bak 1-0 olduGalatasaray aşırı rahat kazanır. Sivas çok formsuz, Galatasaray çok formda.
Skor tahminim: 1-4
Totem mi bu şimdi bak 1-0 olduGalatasaray aşırı rahat kazanır. Sivas çok formsuz, Galatasaray çok formda.
Skor tahminim: 1-4
Aslan çevirme yapıyorlar Ömer'im Seri bozulursa ben de Adem'e veda ederim artık, galibiyet almaya devam ettiğimiz için değiştirmiyordum ama yedek kalmaktan bıktım artık. İlk puan kaybıyla Adem'e elvedaEkli dosyayı görüntüle 76183
SİNERJİ VAKTİ... SİVAS... SIRA SANA GELDİ... MAÇIN ARDINDAN KANGAL ÇEVİRME İKRAMI YAPILACAKTIR...
@Tolstoyevski @DarkLegenD @MEnes @MasacRE @S.G.A.T. @Bully @Maskeli Fedai
Aslan çevirme yapıyorlar Ömer'im Seri bozulursa ben de Adem'e veda ederim artık, galibiyet almaya devam ettiğimiz için değiştirmiyordum ama yedek kalmaktan bıktım artık. İlk puan kaybıyla Adem'e elveda
Tahminimle her şey uyumlu gidiyor. Birazdan 1-1, 1-2 sıralanmaya başlar goller.Totem mi bu şimdi bak 1-0 oldu
Senin ortalarına kurban be.. O nece bir sol ayaktır öyle yiğidim benim..ASİSTİN ASİSTİ Mİ... NE KESTİM İÇERİYE BEEE...
Yaptın yine yapacağını Ömer'im helal olsun Kazandığımız sürece değiştiremem. Büyü bozulursa El Tigre'ye geçiş yaparımİki asist yapıp ben onları çevirmeye başlayacağım Adem'im rahat ol. Oraya sanki artık Falcao lazım...
Ben de aynı düşüncelerdeyim. Puan kaybedersek Emre'ye veda, en azından sürekli olarak yapmam, maç zamanları sadece.Aslan çevirme yapıyorlar Ömer'im Seri bozulursa ben de Adem'e veda ederim artık, galibiyet almaya devam ettiğimiz için değiştirmiyordum ama yedek kalmaktan bıktım artık. İlk puan kaybıyla Adem'e elveda
Puan kaybedersek ben Falcao'yu alayım sen Muslera'yı al Asıl kahramanımız Muslera ama hiç kimse sahiplenmedi adamı, olacak iş değilBen de aynı düşüncelerdeyim. Puan kaybedersek Emre'ye veda, en azından sürekli olarak yapmam, maç zamanları sadece.
Kaybetmezsek uğurlu geliyor demektir zaten, büyü bozulana kadar devam.
Puan kaybedersek ben Falcao'yu alayım sen Muslera'yı al Asıl kahramanımız Muslera ama hiç kimse sahiplenmedi adamı, olacak iş değil
Muslera olmaz, istediği dışında da olsa @MEnes ile kayıtlara geçti kendisiPuan kaybedersek ben Falcao'yu alayım sen Muslera'yı al Asıl kahramanımız Muslera ama hiç kimse sahiplenmedi adamı, olacak iş değil
Senin ortalarına kurban be.. O nece bir sol ayaktır öyle yiğidim benim..
Adamın hası hası.. Bu arada bana ne zaman asist yapacam desen yapıyorsun valla Ömer'im helal olsun, böyle devam.Senin içindi Emre kardeşim.
Yaptın yine yapacağını Ömer'im helal olsun Kazandığımız sürece değiştiremem. Büyü bozulursa El Tigre'ye geçiş yaparım
Adamın hası hası.. Bu arada bana ne zaman asist yapacam desen yapıyorsun valla Ömer'im helal olsun, böyle devam.