Simdiye Kadar En Iyi Finali Hangi Dizi Yapti?

adam4 bahsettiğin dizi behzat falan değil kurtlar vadisi 4 tane sinema filmi var 4 [video]https://fav10.net/f220/mutlaka-izleyin-114244/[/video]

- - - Ekleme - - -

vadiden bahsediyoruz kendinize gelin

Moderatörün son düzenlenenleri:
adam4 bahsettiğin dizi behzat falan değil kurtlar vadisi 4 tane sinema filmi var 4 [video]https://fav10.net/f220/mutlaka-izleyin-114244/[/video]

- - - Ekleme - - -

vadiden bahsediyoruz kendinize gelin

Ha Akasya Duragı ha Vadi benim için bi farkı yok.
Ben sadece durumun ciddiyetini anla diyom ben birşey diyom sen hemen dalgaya varıon.

Al bunu izle.Durumun ciddiyetine varırsın belki :)

Ayrıca ne sokaklarda adam bırakmayan Vadiyimiş be.Show reklamını yapıyo.

- - - Ekleme - - -

behzat vadinin yanında görünmeyecek kadar anlamsız :D

Olum sen ne peşindesin la Behzatla ne alakası var olayında Behzatı sokuyon işin içine.

bu arada o behzat vidosunu izledim de o ne la öyle :d :d akasya durağı daha kalitelidir heralde :d

- - - Ekleme - - -

Ayrıca ne sokaklarda adam bırakmayan Vadiyimiş be.Show reklamını yapıyo.

- - - Ekleme - - -

Olum sen ne peşindesin la Behzatla ne alakası var olayında Behzatı sokuyon işin içine.

sen ne peşindesin :D vadi farkı

- - - Ekleme - - -

rahat ol show değil kanal d de yapıyo o reklamı :D

- - - Ekleme - - -

behzat böyle bi kalabalık hayatımda görmüş mü acaba :d

bu arada o behzat vidosunu izledim de o ne la öyle :d :d akasya durağı daha kalitelidir heralde :d

- - - Ekleme - - -

sen ne peşindesin :D vadi farkı

Vadi farkımı? bak bu lafına hep sesli gülüyom ben ha :)
Zaten direk söylediklerine aldırış etmiyom çok komiksin ailecek gülüyoz sana :)

Tartismaniza gerek yok arkadaslar. Herkesin kendine göre görüsleri vardir.

Tartismaniza gerek yok arkadaslar. Herkesin kendine göre görüsleri vardir.

aynen fks14 saygı çerçevesinde tartışmak gerekir en azından ama arkadaş her konuda tartışıyor ve bunu saygı çerçevesinde dışında gerçekleştiriyor bunu yapmaması en önemli temennimiz :D

Bu zaten reklam değil olanları söylüyor.
Ben Vadinin izleyicisinin az oldugunu söylemiyorum.Konunun başlıgına bi bakarsan iyi olur.Sen gelmiş burda yok sokakları boşaltan dizi falan filan.Herkez o diziyi izliyor diye en kaliteli finalimi yapmıs oluyor.Şimdi birazdan sen yine birşeyler saçmalarsan güleriz bizde.Keyfim yerine geliyor valla :)

yav sen dizide neler anlatılıyo nerden bilecen bişeyden çaktığın yok bana laf mı öğretecen vadinin suriye bölümlerini bi izle sen sonra gel konuşalım :D

- - - Ekleme - - -

espri mi yaptın :D

- - - Ekleme - - -

la adam4 vadi kadar izlenmiş dizi mi var vadi kadar hayranı olan dizi mi var cumhurbaşkanı rauf denktaş oynadı bu dizide saçma diyon ya :D anlamazsın sen
Yoo ben espri yapmadın "HOLLWOOD"diye bir yer varsa söyle bilelim.

hee şu da var hiçbir mesajını şikayet etmedim etmeyecem sizin gibi değilim ben ceza almanızı istemem

aynen fks14 saygı çerçevesinde tartışmak gerekir en azından ama arkadaş her konuda tartışıyor ve bunu saygı çerçevesinde dışında gerçekleştiriyor bunu yapmaması en önemli temennimiz :D

sana ne aşkı memnu dediyse? hep sen karışıyorsun nedense

yav Allah ını seversen 10 yıllık dizinin neyini tartışıyon sevme nefter et ama delikanlı gibi gerçekleri söyle vadi nin reytingleri ortada kalitesi ortada sinema filmleri ortada halkın sevgisi ortada herşey meydan da neyi inkar ediyon

- - - Ekleme - - -

capslock ben banlanınca seviniyon demi :D