Simdiye Kadar En Iyi Finali Hangi Dizi Yapti?

Tartışanı atarım konudan uğraştırmayın beni mesaj silmekle :D

Aşk- memnu güzeldi ya gerçi o gün düğün vardı internetten düşük bir görüntü kalitesiyle izledim ama olsun :D

aski memnun finali kivancin cakma sakalla aglama sahnesi olmasa iyi bitti ama o mezardaki agla sahnesi felaketti yahu aski menunda finali iyi degildi.

vadi nin finali şanına yakışır bitti
sonunu düşünen kahraman olamaz.

- - - Ekleme - - -

devletin adaminin mahkemede ne isi var yahuu. kimlik mimlik degistirip yok etselerdi. boyle final olmaz .. herseyi amerikaya baglamalarida yetersiz oldu. daha doyurcu olabilirdi

final herşeyiyle süperdi diyecek laf yok.

Ne Hollywood yıldızıymış be.Vadinin finali öyle olmamalıyıd.Çok saçmaydı finali. :)
Yani oyuncular iyi olabilir ama senaryo kötüydü

Ne Hollywood yıldızıymış be.Vadinin finali öyle olmamalıyıd.Çok saçmaydı finali. :)
Yani oyuncular iyi olabilir ama senaryo kötüydü

vadinin mi senaryosu kötüydü :d :d gelmiş geçmiş en büyük dizi dir 97 bölümlük kurtlar vadisi dalga mı geçiyon sen :D

- - - Ekleme - - -

yav kıskançlığın bu kadarı olamaz vadi bu vadi dalga mı geçiyon :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
vadinin mi senaryosu kötüydü :d :d gelmiş geçmiş en büyük dizi dir 97 bölümlük kurtlar vadisi dalga mı geçiyon sen :D

- - - Ekleme - - -

yav kıskançlığın bu kadarı olamaz vadi bu vadi dalga mı geçiyon :D

Ya benim güzel kardeşim o Hollywood yıldızı dediğin adamların geldiği final bölümünü izle.Ne kadar saçma sapan bir senaryo oldugunu görürsün.
Bana kalırsa zaten yani senle dalga geçecek olsam direk derim Vadinin komple başitan sona senaryosu saçma sapan birşey. :)
Oyuncular desen boş hepsi sesini kullanan kimler var dizide :)

en iyi final bugün yayınlanacak fatmagülün suçu ne finalidir diğeriyse aşk-ı memnu idi .. başkada yok ..

Bide senin şu açık ara Vadi lafına hastayım.Nerdeyse tüm klişe laflarını ezberledim.Yani bana ne yazcağını biliyorum şimdide.
Bir açık ara Vadi lafına gıcık oluyorum bide Vadi farkı lafına :)

Ya benim güzel kardeşim o Hollywood yıldızı dediğin adamların geldiği final bölümünü izle.Ne kadar saçma sapan bir senaryo oldugunu görürsün.
Bana kalırsa zaten yani senle dalga geçecek olsam direk derim Vadinin komple başitan sona senaryosu saçma sapan birşey. :)
Oyuncular desen boş hepsi sesini kullanan kimler var dizide :)
yav sen dizide neler anlatılıyo nerden bilecen bişeyden çaktığın yok bana laf mı öğretecen vadinin suriye bölümlerini bi izle sen sonra gel konuşalım :D

- - - Ekleme - - -

Hollwood diye bir yer yok ki.:D Nerden bulmuşlar da "HOLWOOD"'dan getirmişler.

espri mi yaptın :D

- - - Ekleme - - -

la adam4 vadi kadar izlenmiş dizi mi var vadi kadar hayranı olan dizi mi var cumhurbaşkanı rauf denktaş oynadı bu dizide saçma diyon ya :D anlamazsın sen

yav sen dizide neler anlatılıyo nerden bilecen bişeyden çaktığın yok bana laf mı öğretecen vadinin suriye bölümlerini bi izle sen sonra gel konuşalım :D

- - - Ekleme - - -

espri mi yaptın :D

Vadinin reyting için yapmadıgı şeymi var.Mesela sezon finali fragmanında sadece Mematinin vuruldugu sahneyi göstermiş.Bu ne demek.Seyirciye diyoki biz Mematiyi vuruyoz ama tabi ölmciek gelin sizi bekliyoz izleyin demek.Dizinin Sezon Finalindeki süprizini niye gösteriyoki :)
Ayrıca ben Vadinin ilk 97.bölümünüde izledim.Bu sezon bile internnetten izlediğim bölümleri vardı.Finali çok saçmaydı.Ben onu diyom.Holwood yıldızı olsa ne yazar :)

Ben senin yorumlarına saygı duyarımda şu Açık ara lafı adamı deli ediyor.Ne biliyon münetcinmisin.Vadiden başka dizi izlememişsiz gelmiş burda yok Vadi şöle iyi yok böle iyi.Sana göre o dizi iyi olabilir ama onu 5'e katlıcak diziler var

vadi açık ara gelmiş geçmiş en büyük dizidir bunu herkes söylüyo :D