vadini finali hakimin polati serbest birakmasiyla bitmedimi)))))) okadar adam oldur hakim seni serbest biraksin boyle final mi olur yahuuu
))))
aski memnun finali kivancin cakma sakalla aglama sahnesi olmasa iyi bitti ama o mezardaki agla sahnesi felaketti yahu aski menunda finali iyi degildi.
devletin adamı![]()
devletin adaminin mahkemede ne isi var yahuu. kimlik mimlik degistirip yok etselerdi. boyle final olmaz .. herseyi amerikaya baglamalarida yetersiz oldu. daha doyurcu olabilirdi
Ne Hollywood yıldızıymış be.Vadinin finali öyle olmamalıyıd.Çok saçmaydı finali.
Yani oyuncular iyi olabilir ama senaryo kötüydü
vadinin mi senaryosu kötüydü![]()
gelmiş geçmiş en büyük dizi dir 97 bölümlük kurtlar vadisi dalga mı geçiyon sen
- - - Ekleme - - -
yav kıskançlığın bu kadarı olamaz vadi bu vadi dalga mı geçiyon![]()
Hollwood diye bir yer yok ki.
vadi farkıayrıca finalinin bir kısmı amerika da çekildi ve hollwood yıldızları rol aldı
finalinde
yav sen dizide neler anlatılıyo nerden bilecen bişeyden çaktığın yok bana laf mı öğretecen vadinin suriye bölümlerini bi izle sen sonra gel konuşalım
Ya benim güzel kardeşim o Hollywood yıldızı dediğin adamların geldiği final bölümünü izle.Ne kadar saçma sapan bir senaryo oldugunu görürsün.
Bana kalırsa zaten yani senle dalga geçecek olsam direk derim Vadinin komple başitan sona senaryosu saçma sapan birşey.
Oyuncular desen boş hepsi sesini kullanan kimler var dizide
Hollwood diye bir yer yok ki.Nerden bulmuşlar da "HOLWOOD"'dan getirmişler.
yav sen dizide neler anlatılıyo nerden bilecen bişeyden çaktığın yok bana laf mı öğretecen vadinin suriye bölümlerini bi izle sen sonra gel konuşalım
- - - Ekleme - - -
espri mi yaptın![]()
vadi açık ara gelmiş geçmiş en büyük dizidir bunu herkes söylüyo![]()
Al işte ya.Biz ne diyoz o ne diyo