Simdiye Kadar En Iyi Finali Hangi Dizi Yapti?

Kanuniye bir yere keklik kondurmuş bunu gören kedi hemen yemiş .Kanuni askerlerine demiş getirin şu kediyi diye ve kafasını koparmış sormuşlar niye böyle birşey yaptınız diye Kanunide kendi nefsine ihanet eden bizden değildir .

obaaa bu nedir böyle :D

- - - Ekleme - - -

ya ne hiti?foruma dogru durust girdigim mi var.bi de hit alayim.ben o isleri coktaan buraktim.artik hit isinde yokum.

hit kazandırmak bizim işimiz :D

ya yok takas ben hakikaten artik hit pesinda degilim.ama bi ara pesindeydim:)

Kanuni bir yere keklik kondurmuş bunu gören kedi hemen yemiş .Kanuni askerlerine demiş getirin şu kediyi diye ve kafasını koparmış sormuşlar niye böyle birşey yaptınız diye Kanunide kendi nefsine ihanet eden bizden değildir .

doğrusu bu olmasın :D

Bir Gün Yavuz Sultan Selim pazarın birini gezmeye karar verir ve saka kuşlarının satıldığı bir tezgaha yönelir.Bütün sakalar 1 altındır fakat bir tanesi ayrı bir kafes içinde ve 50 altındır.Yavuz Sultan Selim sorar:
-Bunlar 1 altın da bu neden 50 altın?
Satıcı:
-Hünkarım 50 altınlık olan ötüşüyle diğer saka kuşlarını kendine çeker ve yakalanmalarını sağlar.
Yavuz Sultan Selim 100 altını çıkarıp a
adama verir ve ver o kuşu bana der.Herkes şaşkınlık içinde napacak acaba koca padişah bi saka kuşunu diye düşünürken Yavuz Sultan Selim kuşun kafasını tuttuğu gibi gövdesinden ayırıverir ve der ki:
-KENDİ IRKINA İHANET EDENİN SONU BUDUR!!!

doğrusu bu olmasın :D

Bir Gün Yavuz Sultan Selim pazarın birini gezmeye karar verir ve saka kuşlarının satıldığı bir tezgaha yönelir.Bütün sakalar 1 altındır fakat bir tanesi ayrı bir kafes içinde ve 50 altındır.Yavuz Sultan Selim sorar:
-Bunlar 1 altın da bu neden 50 altın?
Satıcı:
-Hünkarım 50 altınlık olan ötüşüyle diğer saka kuşlarını kendine çeker ve yakalanmalarını sağlar.
Yavuz Sultan Selim 100 altını çıkarıp a
adama verir ve ver o kuşu bana der.Herkes şaşkınlık içinde napacak acaba koca padişah bi saka kuşunu diye düşünürken Yavuz Sultan Selim kuşun kafasını tuttuğu gibi gövdesinden ayırıverir ve der ki:
-KENDİ IRKINA İHANET EDENİN SONU BUDUR!!!
Ben bunu hocadan duydum doğrusuda Kanuni yani benim anlattığım hikaye

@ali Baba bu konu hakkında iki yorum var:

1-Ezel olduğu konusunda.

Kanıt:

2-Ekşi sözlükte bir yorum yapılmış:

Ensesini kaşıması Ezel'e benzetilmiş,boyu cengize,saçları Ali'ye.Senaristle böyle bir mesaj vermek istemişler diyor.

Ek olarak dayının Ezel'e verdiği yüzüğün içindekide zehir değil sakinleştirici diyorlar.Yani ezel ölmemiş olabilir.

Dayı son sahnede "benim anlattığım hikaye çoktan bitti bundan sonra yaşananlar ise hiç olmadı." diyor.Yani kafayı baya karıştırdılar.Kimin açtığı Can'ın babasını bulup bulmadığı hep soru işareti olarak kalacak.

Moderatörün son düzenlenenleri:
takası sinirlendirmeyin. :)
Yanlız konu güzel :)

En iyi final Aşk-ı Memnu :)
Varsa iyisi buyurun kapıştıralım :)

ne olur ne olmaz derken?
bu arada haftalar sonra kendime guvenim geri geldi valla.konumu boyle gorunce:)

aşkı memnu mu :d :d
kurtlar vadisi diyorum amerika da çekilen ve hollwood yıldızlarının oynadığı efsane final var mı itirazın :D

- - - Ekleme - - -

la şaka maka ezeli o kadar izledik finali izlememiştim şimdi hatırladım demek o kadar kopmuşum diziden :D

tesekkurler:)
Aski Memnu nuin karsisina cikacak hatta ezecek diziler var tabi.En Basta da Asmali Konak Ezel Bi de Vadi nin son sahnesi

Yine ezel olduğuna dair bir video daha.:)

iyi de ben rahat degilim.konum gidiyo:)))
bu arada destere nerede?

en iyi final aşkı memnu nundur açık ara

yav capslock dalga mı geçiyon :d
sen vadinin finalini izlemedin heralde :d :d

[video]http://www.yaygara.tv/kurtlar-vadisi/kurtlar-vadisi-97bolum-full-izle-video_5f298c385.html[/video]

- - - Ekleme - - -

hollwood yıldızlarının oynadığı cendere nin tüm bölüm boyunca hafiften çaldığı muhteşem bölüm unutulmaz bölüm

vadini finali hakimin polati serbest birakmasiyla bitmedimi :))))))) okadar adam oldur hakim seni serbest biraksin boyle final mi olur yahuuu :)))))