Simdiye Kadar En Iyi Finali Hangi Dizi Yapti?

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,205
Puanı
1,060
Her Dizi Sezonunda Bir Kac Dizi Final Yapiyor.Simdiye Kadar Izlediginiz En Iyi Final Hangi Dizinin Finaliydi?Yorumlarinizi Bekliyorum.

kurtlar vadisinin finali cok anlamsizdi hic bi sey anlamamistim.butun dizi mahkemede anlatiyormus galiba.bilmiyorum valla.simdi bile anlamiyorum.

kurtlar vadisinin finali cok anlamsizdi hic bi sey anlamamistim.butun dizi mahkemede anlatiyormus galiba.bilmiyorum valla.simdi bile anlamiyorum.
vadi farkı :D ayrıca finalinin bir kısmı amerika da çekildi ve hollwood yıldızları rol aldı :D finalinde

vadinin finali bencede saçmaydı sadece mahkemeden çıkışı begendim okadar ben hepsinin ölmesiyle biter diye düşünüyordum devam ettirdiler :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
@burak.hatrlatma bana ezel in finalini hala kafamda son sahnenin sorusu var.o kapiyi acan...bir turlu bulamiyorum.
@capslock sen de mi vadiciydin?

takas artik uslandi.hicbi sey yapmaz daha dogrusu yapamaz:) sen rahat ol.hem takas oyle kotu biri degil.sadece biraz VADICI

takas sigortalari asagiya biraz.konu guzel ilerliyor.tadimizi kacmasin.Bu arada ne diyoruz ASKI MEMNU finali diyoruz:)

vadinin finali bencede saçmaydı sadece mahkemeden çıkışı begendim okadar ben hepsinin ölmesiyle biter diye düşünüyordum ama para şaşmaz kardeşler para için devam ettirdiler :)
Kanuni bir yere keklik kondurmuş bunu gören kedi hemen yemiş .Kanuni askerlerine demiş getirin şu kediyi diye ve kafasını koparmış sormuşlar niye böyle birşey yaptınız diye Kanunide kendi nefsine ihanet eden bizden değildir .

ya ne hiti?foruma dogru durust girdigim mi var.bi de hit alayim.ben o isleri coktaan buraktim.artik hit isinde yokum.

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy