Aynen ya hala izlerken çok eğleniyorum hele 20'li bölümlere falan gelirse daha bir güzel olacak.Bende normalde 9 buçuktan önce kalkmam ama artık kalkarım. Sihirli Annem bir başka...
Aynen ya hala izlerken çok eğleniyorum hele 20'li bölümlere falan gelirse daha bir güzel olacak.Bende normalde 9 buçuktan önce kalkmam ama artık kalkarım. Sihirli Annem bir başka...
Kanal D'de yayınlanan her bölüm ayrı bir iyi, ayrı bir güzel. Ama bazı bölümler çok çok iyi. Baştan sonra tekrar başlayacağım. Bu hafta 2011'in 35. bölümüne kadar izleyip bitiririm. Sonra da buna başlarım.Aynen ya hala izlerken çok eğleniyorum hele 20'li bölümlere falan gelirse daha bir güzel olacak.
Aynen ya.Kanal D'de yayınlanan her bölüm ayrı bir iyi, ayrı bir güzel. Ama bazı bölümler çok çok iyi. Baştan sonra tekrar başlayacağım. Bu hafta 2011'in 35. bölümüne kadar izleyip bitiririm. Sonra da buna başlarım.
Kanal D bölümlerini tam izleyeli baya oldu, sahne sahne izliyordum. Tekrarlarının yayınlaması çok ama çok iyi oldu. Her ne kadar reklamlı olsa da oturup izleyeceğim eskiden olduğu gibi..Aynen ya.
Ben buna Youtube'da olsa başlamazdım da Tv'den izleyeceğim tam bölüm.
Aynen en azından ekranda güzel bir dizi oldu. ÖBGZK bitince onun yerine koysalar bari.Kanal D bölümlerini tam izleyeli baya oldu, sahne sahne izliyordum. Tekrarlarının yayınlaması çok ama çok iyi oldu. Her ne kadar reklamlı olsa da oturup izleyeceğim eskiden olduğu gibi..
ÖBGZK bitince Gelinim Mutfakta gelecek gibi.Aynen en azından ekranda güzel bir dizi oldu. ÖBGZK bitince onun yerine koysalar bari.
Onu hesaba katmamışım. Sanırım Hekimoğlu'nun yerine de Zahide Yetiş gelecek.ÖBGZK bitince Gelinim Mutfakta gelecek gibi.
Hekimoğlu'nun tekrarları biteli çok oldu. Güneşi Beklerken tekrarı var ama o bir süre daha yayınlanır.Onu hesaba katmamışım. Sanırım Hekimoğlu'nun yerine de Zahide Yetiş gelecek.
A ben daha geçen gün izledim sanki bir bölüm ama o sezon finaliydi galiba. Neyse bari Güneşi Beklerken'in yerine koysunlar zaten dizi 51 bölüm.Hekimoğlu'nun tekrarları biteli çok oldu. Güneşi Beklerken tekrarı var ama o bir süre daha yayınlanır.
Cumartesi yada Cuma koydular galiba. Sezonun son bölümüydü sanırım. Güneşi Beklerken yayınlanalı çok oldu, bitince oraya alırlarsa daha karlı çıkarlar. Bez Bebek'in A2'de yayınlanan tekrarları çok iyi gidiyordu o saatlerde.A ben daha geçen gün izledim sanki bir bölüm ama o sezon finaliydi galiba. Neyse bari Güneşi Beklerken'in yerine koysunlar zaten dizi 51 bölüm.
Güneşi Beklerken bitti mi bitmedi mi beynim yandı.Cumartesi yada Cuma koydular galiba. Sezonun son bölümüydü sanırım. Güneşi Beklerken yayınlanalı çok oldu, bitince oraya alırlarsa daha karlı çıkarlar. Bez Bebek'in A2'de yayınlanan tekrarları çok iyi gidiyordu o saatlerde.
Yok daha bitmedi, ama bitmesi yakındır. Başlayalı çok oldu.Güneşi Beklerken bitti mi bitmedi mi beynim yandı.
İyi o zaman onun saatine koysunlar. Hem saati çok iyi baya izlenir.Yok daha bitmedi, ama bitmesi yakındır. Başlayalı çok oldu.
Aynen, umarım kanal bizim düşündüğümüzü düşünmüştür. Kaç yıl aradan sonra TV'de yayınlanacak, ilgi görür. YouTube'da videoları binlerce izleniyor, trendlere giriyor.İyi o zaman onun saatine koysunlar. Hem saati çok iyi baya izlenir.
Aynen çok kısa süre içinde çok fazla izleniyir sanırım bir kere 6-7 saat içinde 80 veya 90 bin izlenmişti.Aynen, umarım kanal bizim düşündüğümüzü düşünmüştür. Kaç yıl aradan sonra TV'de yayınlanacak, ilgi görür. YouTube'da videoları binlerce izleniyor, trendlere giriyor.
Şimdiki dizilerin bazıları bir günde 100 bini zor görüyor bazenAynen çok kısa süre içinde çok fazla izleniyir sanırım bir kere 6-7 saat içinde 80 veya 90 bin izlenmişti.
Aynen görmeyenleri de var.Şimdiki dizilerin bazıları bir günde 100 bini zor görüyor bazen