O olayı öyle yapmaları saçmaydı.Evet ÖYLE oldu
O olayı öyle yapmaları saçmaydı.Evet ÖYLE oldu
Hafta içi hergün diyeO olayı öyle yapmaları saçmaydı.Firuze diziden çıkmamalıydı.
Kanal niye öyle yaptı ki.. Öyle yapınca her şey bozuldu.Hafta içi hergün diye
Habersiz 1 gün kala haber vermişlerKanal niye öyle yaptı ki.. Öyle yapınca her şey bozuldu.Karakter çıktı, yeni karakterler girdi saçmaladı.
Evet 2020 de her dizi patladıFilm olarak tekrar çekilecek denildi, ama ne olur bilemem. Haber öncesi yada sabah daha iyi saatte güzel oranlar alabilirdi.
Sihirli Annem, Selena gibi eski diziler şimdi kıymete bindi.![]()
Şimdi hatırladım.Ceosu starın
Aynen. Çoğu dizi başladığı gibi bitti, diğerleri de zar zor devam ediyor. Bazıları sadece çok iyi iş çıkardı.Evet 2020 de her dizi patladı
En son evlenmişti.Betüş İngiltere’de
Ne alaka anlayamadımBetüş İngiltere’de
Şuan ne alaka bilmiyorum ama Şahika avatarında harika.Ne alaka anlayamadım![]()
2010 da kanald de yoktukı starda davardıBir kere tekrarları iyi Reyting aldı
Akasya durağı
Sihirli annem
Arka sokaklar
2010 nun yayın akışı
He şimdi anladım pardon
Teşekkür ederimŞuan ne alaka bilmiyorum ama Şahika avatarında harika.![]()
Görünce çok heyecanlandım. Neyse canlı dersler için daha erken kalkacacağım. Bunun da sahnelerini izliyordum 8.bölümden itibaren bakmaya başlarım.2011'in sadece ilk 30 - 35 bölümü güzel. @slhttnmtl ile geçen gün konuşmuştuk.Pakize geldi, sonra kopyaları çıktı. Yeni gelenler de ayak uyduramadı diziye.
Sihirden kaynaklı olacağını zannetmem. İçinde şiddet olan diziler 7+ oluyor, bunun genel izleyici olması lazım.
Bende normalde 9 buçuktan önce kalkmam ama artık kalkarım.Görünce çok heyecanlandım. Neyse canlı dersler için daha erken kalkacacağım. Bunun da sahnelerini izliyordum 8.bölümden itibaren bakmaya başlarım.![]()
![]()