- Reaksiyon puanı
- 116,201
- Puanı
- 1,060
Ahahaha oyunculuk çok kötü.
Dizinin fragmanı bile çok kötü ya ne hale gelmiş Sihirli Annem.
Evet komikmişPerinstagrama güldünüzmü @Dosi
Ahahaha oyunculuk çok kötü.
Dizinin fragmanı bile çok kötü ya ne hale gelmiş Sihirli Annem.
Evet komikmişPerinstagrama güldünüzmü @Dosi
Yok görmedim. Ben izlemiyorum. Sadece ilk bölüme bakmıştımGörmedinmi o sahneyi
peritterda var @DosiYok görmedim. Ben izlemiyorum. Sadece ilk bölüme bakmıştım
dudu çok sinirlendi peri olduklarını söyleyeceğim dedi herkese herkesin önünde sihirle ortaya çıkıyor fanilerin arasında perihanı donduruyor @DosiNe oldu ki?
11 bölüm oldu demek ki
Eski dizide de o sahne varmıydı peki?dudu çok sinirlendi peri olduklarını söyleyeceğim dedi herkese herkesin önünde sihirle ortaya çıkıyor fanilerin arasında perihanı donduruyor @Dosi
yoktu @Dosi 2011 de herkesi sihirlerini alıp pakize açıklamıştıEski dizide de o sahne varmıydı peki?
Demek ki aynı birebir gitmiyor. Farklı biraz?yoktu @Dosi 2011 de herkesi sihirlerini alıp pakize açıklamıştı
@Dosi evet öyle Farklı gidiyorDemek ki aynı birebir gitmiyor. Farklı biraz?
biliyorum ne yapacağımı bilmiyorum cuma sabahı şok oldum son sahnede exxende seyrederken @12.Adam @DosiKusura bakma reis o dizi benim ilgimi çekmiyor.
bahsettigin sahne. Güzelmis. bakalim nasil yapacaklar sonrasindabiliyorum ne yapacağımı bilmiyorum cuma sabahı şok oldum son sahnede exxende seyrederken @12.Adam @Dosi
------
https://www.instagram.com/p/CMU8PGtD5KR/ @Dosi
şoka geçtiğim kadar var demi @Dosibahsettigin sahne. Güzelmis. bakalim nasil yapacaklar sonrasinda
aynen öyle ama bence hafiza silme gibi birseyler yapip yasanmamis yapabilirlerşoka geçtiğim kadar var demi @Dosi
periliçeye bağlı tabi periliçeyide dondurmazsa @Dosiaynen öyle ama bence hafiza silme gibi birseyler yapip yasanmamis yapabilirler