Damien Duff
Favori Üye
Bence iyi olmuş baktınmı @TolstoyevskiÇocukluğumun dizilerinden. Ama keşke aynı evrende geçen farklı aileyi konu alsalardı re-make yerine.
Bence iyi olmuş baktınmı @TolstoyevskiÇocukluğumun dizilerinden. Ama keşke aynı evrende geçen farklı aileyi konu alsalardı re-make yerine.
Ben reklam okudum üniversitede öğretmenin dediğini yapmak iyi @GizmenBen sevdim. Eski havasını aldım.
eski kadroyla çekilmesini engelleyen virüs @GizmenAnlamadım.
10 uzerinden kac verirsin? Eskiyle kiyaslanirsaBen sevdim. Eski havasını aldım.
evet güzel @EmreCanGuzel mi acaba
Tamam şimdi anladım.eski kadroyla çekilmesini engelleyen virüs @Gizmen
Güzel bence. Her ne kadar millet ön yargılı olsa da benim hoşuma gitti.10 uzerinden kac verirsin? Eskiyle kiyaslanirsa
Eskisi 10 üzerinden 10 ise bu da 8 filan eder bence.10 uzerinden kac verirsin? Eskiyle kiyaslanirsa
Bakacağım en kisa suredeevet güzel @EmreCan
Cok onyargililar bende o yuzden bilemedimTamam şimdi anladım.
------
Güzel bence. Her ne kadar millet ön yargılı olsa da benim hoşuma gitti.
------
Eskisi 10 üzerinden 10 ise bu da 8 filan eder bence.
başka bir isimle başka bir karakterlerle yazmayı denediler yazan buğra özmüldur ama kabul edilmemiş İsmi perili ev @DRÇocukluğumun dizisi olduğu için açıp baya baya seyrettim ama zor dayandım. Berbat olmuş.
1. Betüş ve Sadık evli ama Eda ve Yavuz daha tanışmamış. Toprak bile yok.
2. Suzan sanki yeni taşınmış gibi gösterildi. Eğer öyleydise direkt Betüş ve Sadıkın nikahı ile başlasaydı dizi.
3. Periliçenin bir saygın duruşu vardı, şimdi bir çay saati yapmadıkları kaldı.
4. Dizideki tek oturmuş durum Eda'nın rahmetlik Defne'nin canlandırdığı Eda karakterinin ilk hallerindeki gibi olması.
Hayır böyle bir kadro kuruluyor bari başka dizi yapsınlar. İlla Sihirli Annem olmak zorunda mı? Abi olmuyor işte neden zorluyorsunuz?
Avrupa Yakası tekrar başlasın diyen team'e sesleniyorum. Gülse çok akıllı kadın. Olmayacağını bildiği için efsane'yi özletiyor. Tutmuş işin yeniden çekilipte beğenildiği tek durum yok.
Sanirim sen cok beklentiye girmis olabilirsin pek birşey beklememek lazimÇocukluğumun dizisi olduğu için açıp baya baya seyrettim ama zor dayandım. Berbat olmuş.
2. Suzan sanki yeni taşınmış gibi gösterildi. Eğer öyleydise direkt Betüş ve Sadıkın nikahı ile başlasaydı dizi.
4. Dizideki tek oturmuş durum Eda'nın rahmetlik Defne'nin canlandırdığı Eda karakterinin ilk hallerindeki gibi olması.
Hayır böyle bir kadro kuruluyor bari başka dizi yapsınlar. İlla Sihirli Annem olmak zorunda mı? Abi olmuyor işte neden zorluyorsunuz?
Avrupa Yakası tekrar başlasın diyen team'e sesleniyorum. Gülse çok akıllı kadın. Olmayacağını bildiği için efsane'yi özletiyor. Tutmuş işin yeniden çekilipte beğenildiği tek durum yok.
başka bir isimle yazmayı denediler başka karakterlerle kabul edilmediCok onyargililar bende o yuzden bilemedim
başka bir isimle yazmayı denediler başka karakterlerle kabul edilmedi
Yani yıllar sonra sihirli bir dizi cikmis sevinilecek birsey bencebaşka bir isimle yazmayı denediler başka karakterlerle kabul edilmedi
iguana ve kaplumbağ olayı nasıldı @slhttnmtlEskisinin tadını vermesini elbette beklemiyordum ama ortaya bu kadar kötü bir iş çıkamaz. Son 10 dakika çok sıkıldım ama bir şey olur diye dayandım.
-Çocuklar çok yapmacık olmuş mesela Çilek'in çok enerjik olmasını beklerdim ama hem çok sakin hem de çok küçük diğerleri de aynı şekilde
-Avni ve Suzan aslında dizide beğendiğim tek karakterler oldu diyebilirim yine eski tadı yok ama dizinin her şeyiyle farklı olduğunu düşünürsek çok iyi olmuş
-Firuze de bana çok sakin geldi ve kendi dışında kimse Fürüze demedi.
-Sadık'ı çok abartmışlar ondan pek beğenmedim, Betüş ise yine ortaya çıkacak en iyi Betüş olmuş.
-Son olarak Eda, Dudu, Taci ve Perihan da olmamış. Yavuz fena değildi.
Sihirli Annem ve Avrupa Yakası'nı aynı örnekte harmanlamak... Sözün bittiği yer maalesefÇocukluğumun dizisi olduğu için açıp baya baya seyrettim ama zor dayandım. Berbat olmuş.