Damien Duff
Favori Üye
bu masalı değiştirmesi son sahnede oldu @Dosiİlginç olmuş
Herkes kısa süreliğine mi kalıcı mı peri oldu?@slhttnmtl sihirLi annemde Dudu acemi bir yazar bulup masalı değiştirdi herkes peri oldu @Dosi
biz perilerin masallarını bir insan yazdı @Dosi @slhttnmtl @Sherlock
Bir kaç bölüm sürerHerkes kısa süreliğine mi kalıcı mı peri oldu?
Okey, bende kalıcı sanıp korkmuştumBir kaç bölüm sürer
12.Bölümde olduOkey, bende kalıcı sanıp korkmuştum
12.Bölüm yayınlandıEn son kaçıncı bölüm yayınlandı ki
Uzatmasa şaşarım zatenUzatabilir Acun
Bu kadarı da dizinin doğasına aykırı değil mi, hem peri olanların da peri olduğunu kimsenin bilmemesi gerekiyorduBiraz değişiklik şarttı
Bilmiyorlar zaten bir tek Avni biliyor Betüş peri okulu öğretmeni olmuşBu kadarı da dizinin doğasına aykırı değil mi, hem peri olanların da peri olduğunu kimsenin bilmemesi gerekiyordu
Ha iyi o zaman en azından orijinale bu yönde sadık kalmışlarBilmiyorlar zaten bir tek Avni biliyor Betüş peri okulu öğretmeni olmuş
Bir tek senaryo evlilikten başlamadıHa iyi o zaman en azından orijinale bu yönde sadık kalmışlar
Sen kanal d yayınladığı dönemi seyreder miydin? 😱Ha iyi o zaman en azından orijinale bu yönde sadık kalmışlar
Neyse o kadar da pürüz oluversinBir tek senaryo evlilikten başlamadı
O zamanların ya çoğunda ya da hepsinde dünyada olmadığım için tekrarları ve Youtube'daki sahnelerinden birçok kez izledim. Çoğu sahnesini ezbere biliyorum.Sen kanal d yayınladığı dönemi seyreder miydin? 😱