Erkek arkadaş faktörü olabilirBu kız şirindi aslında ya niye böyle oldu ki.![]()
Erkek arkadaş faktörü olabilirBu kız şirindi aslında ya niye böyle oldu ki.![]()
Kesinlikle onun etkisi var ya o dondurma reisle sevgili olduktan sonra bir itici olmaya başladı.Erkek arkadaş faktörü olabilirama ben zaten sevmezdim sizin gibi
![]()
Ben böyle yazmak istiyordum 2013 te yazmak istedim ama değiştirmek zorunda kaldımKesinlikle onun etkisi var ya o dondurma reisle sevgili olduktan sonra bir itici olmaya başladı.![]()
Yuh valla orijinal Dudu'dan berbat bu duduDudu çığrından çıktı yüzde yüz zam işi büyüttü periler diyarını iki tane yaptı dünyanın dengesini bozdu sadık yavuz ceren cem peri oldu @Dosi @Emre Ozansoy @The_Erinch @slhttnmtl
yakalandı zatenHa iyi yapmış periliçe versin artık cezasını
Ceza verdiler mi verdilerse ne cezası verdileryakalandı zaten
cünkü ortalik karismis
İyi olmuş
fazla karıştı ortalık @Dosicünkü ortalik karismis
Bu yeni versiyondaki hikaye çok garip ilerliyorfazla karıştı ortalık @Dosi
iki tane periler diyarı yarattı oraya nornal kopya yaptı gerçekleri peri oldu Avni ye ise öğrenci tuttu @Dosi @slhttnmtl @Emre Ozansoy @The_Erinch
konu uzuyor televizyonda imkansız olurdu neden garip seyrettinmi @slhttnmtlBu yeni versiyondaki hikaye çok garip ilerliyor
Biraz da saçmalamış gibi dijitalde bile yapmamaları gerekirdi bana kalırsakonu uzuyor televizyonda imkansız olurdu
bunu kitapta yazdı aslında böyle planlıyormuş Televizyonda olunca o zaman farklı durum vardı şimdiki durum farklı artı 7 işarati çıkıyor kanal d de halaBiraz da saçmalamış gibi dijitalde bile yapmamaları gerekirdi bana kalırsa
Ha kitapta olduğunu bilmiyordumbunu kitapta yazdı aslında böyle planlıyormuş Televizyonda olunca o zaman farklı durum vardı şimdiki durum farklı artı 7 işarati çıkıyor kanal d de hala