Damien Duff
Favori Üye
Ben ve @Tolstoyevski kafa kafaya verdiğimiz zaman çözemeyeceğimiz olay yok @MEnes
Hazır varken yayınlasın da bundan sonra Melisa başka dizileri severse elindekiyle yetinmek zorundaAcunda kızına gelen tepkiden kaynaklı düşünüyor 15 bölüm var elinde yayınlasam mı diye
Küfür yedi Twitter’danHazır varken yayınlasın da bundan sonra Melisa başka dizileri severse elindekiyle yetinmek zorunda
Oha canım küfredilecek kadar da bir şey yok ortalıktaKüfür yedi Twitter’dan
Elinde üç dizisi var Hükümsüz sihirli annem Leyla ile mecnunOha canım küfredilecek kadar da bir şey yok ortalıkta
Hükümsüz'ün yeni sezonunu bekliyore :')Elinde üç dizisi var Hükümsüz sihirli annem Leyla ile mecnun
İngilterede bir fantastik dizi yapmakHükümsüz'ün yeni sezonunu bekliyore :')
Süreç Film istese de altından kalkamaz zaten.İngilterede bir fantastik dizi yapmak
1 yada 100 Trilyon sterlingi bulur eski kadro İçin bu riske hiç girilmez Süreç filmde girmek istemedi oyuncuları seçen yönetmen @slhttnmtl @Doğan @Gerekli24
Edayı oynayan oyuncu Toprağın büyüdüğü bölüm 2022 yılındaki toprağı oynamıştı eski sihirli annemde 2004 ten zamanı 2022 ye almıştı toprağın bebek versiyonuSüreç Film istese de altından kalkamaz zaten.
BilmiyordumEdayı oynayan oyuncu Toprağın büyüdüğü bölüm 2022 yılındaki toprağı oynamıştı eski sihirli annemde 2004 ten zamanı 2022 ye almıştı toprağın bebek versiyonu
Virüs yoktu o zamanlar birde Koronayı yazsalar tam olurdu aşı felanda yokBilmiyordum
AynenVirüs yoktu o zamanlar birde Koronayı yazsalar tam olurdu aşı felanda yok
Tarkan'cı olduğun için ben de bakacağım ama fragmana bakarım paylaşırsın fragmanSüreç film eski kadrosuyla yapmaya çalışsa 100 trilyon sterling tutuyor @Çiğdem
------
Hazır bir Exxendeki sihirli anneme bak @Tolstoyevski özellikle 1.Bölümün son sahnesi tam senlik
------
@serhatt
1.Sezon 1.BölümüneTarkan'cı olduğun için ben de bakacağım ama fragmana bakarım paylaşırsın fragman
Yeni sezon yok galiba. İzlenmedi sanırım.Süreç film eski kadrosuyla yapmaya çalışsa 100 trilyon sterling tutuyor @Çiğdem
------
Hazır bir Exxendeki sihirli anneme bak @Tolstoyevski özellikle 1.Bölümün son sahnesi tam senlik
------
@serhatt
15 bölüm stok var ama Acun kızına gelen tepkilerden ve küfürlerden yayınlamak ve yayınlamamak arasında kaldı @serhattYeni sezon yok galiba. İzlenmedi sanırım.