Emre Ozansoy
Moderatör
Hande Katipoğlu diziye yakışmış.
Hande Katipoğlu diziye yakışmış.
Avni kendini kanıtlamıştır büyük ihtimalle.Burda bitti 15.Bölümün son sahnesi
Belli değil bir daha ki sezona kaldı @Emre OzansoyAvni kendini kanıtlamıştır büyük ihtimalle.
Gamze Özer bu dizide oynadıHım. Merak ettim.
Bunu hiç izlemedim ama iyi olduğunu düşünmüyorum benBölümler heyecanlıydı Betüş peri okulu öğretmeni @Alos
Masal yazarı olarakİyiymiş.
1 bölüm1 bölüm mü sadece peki?
Ben ve @Tolstoyevski kafa kafaya verdiğimiz zaman çözemeyeceğimiz olay yok @MEnes@Dosi sen çözebilirmiydin
Zeytin Firuze Firuze yarı peri insan oluyordu oyüzden zeytin ve babası bilinmeyen bir gezegene gidiyor Kimse bilmiyor periler bile Çileki Annesi alıyor o da Kahin peri çıkıyor Perihan Pakizeyi yok etmeden Dudu eski haline dönemez Perihan istifa etti Pakize herkesden güçlü hangi kötü güçlerle çalıştı bilinmiyor evrende @Dosi @Araf @Tolstoyevski çözün denklem Problemini ben bile çözemedim daha önce yazarken @Dosi @Araf @Tolstoyevski @cehennet @serhatt @Emre Ozansoy @MayısKralı bile çözemedi
Zey tv de çözün @Dosi😂Ben ve @Tolstoyevski kafa kafaya verdiğimiz zaman çözemeyeceğimiz olay yok @MEnes
Doğru tespite ne denir...Ben ve @Tolstoyevski kafa kafaya verdiğimiz zaman çözemeyeceğimiz olay yok @MEnes