Aaaa çok kötü olmuş.15 bölüm stok var ama Acun kızına gelen tepkilerden ve küfürlerden yayınlamak ve yayınlamamak arasında kaldı @serhatt
Aaaa çok kötü olmuş.15 bölüm stok var ama Acun kızına gelen tepkilerden ve küfürlerden yayınlamak ve yayınlamamak arasında kaldı @serhatt
Onlar yazsın eski kadrosuyla İngiltere’yi dahi etsinler Londra’yı nasıl dahi edecekler @serhattAaaa çok kötü olmuş.
Edemezler ki.Onlar yazsın eski kadrosuyla İngiltere’yi dahi etsinler Londra’yı nasıl dahi edecekler @serhatt
Evet biliyorum.Eski kadronun başrol oyuncusu ingilterede Londra’da
Bilmiyorum hala evlimi birincisi 16 yaşındaki bir peri kızını oraya nasıl getireceksin ailesiyle beraber uçak parası karantina parası hotel parası pcr testi parası 280 sterling aşı kartı parasıEvli olduğu adam da orada galiba?
Aynen maddi olarak çok zor.Bilmiyorum hala evlimi birincisi 16 yaşındaki bir peri kızını oraya nasıl getireceksin ailesiyle beraber uçak parası karantina parası hotel parası pcr testi parası 280 sterling aşı kartı parası
Sütlü çay mantar kahvaltıda sosis domuz sosis yumurta marmelatAynen maddi olarak çok zor.
Çok kötü.Sütlü çay mantar kahvaltıda sosis domuz sosis yumurta
Bizim Türk yemekleri iyi en iyisi bizim yemek kültürüSevmem.
Betüş gelir Türkiye'ye?Ben bu işlerin maliyetini hesapladım eski kadrosuyla dizi yapmak birde İngiltere’ye sadık Betüş ingilterede zaten minik Eda’nın ailesi İngiliz vizesi pasaport uçak ev kirası Aşı kartı hotel parası pcr testi parası bunlar zor iş @Emre Ozansoy @Araf
Gelemez oğlu var 16 yaşında Londra büyük yer bir de pandemiBetüş gelir Türkiye'ye?
Hatırlamıyorum ben eskiden izlediğim bölümler vardı ama yaşım fazla büyük olmadığı için hatırlamıyorum@Gerekli24 pakizeli Bölümlerini seyrettiniz mi
Ben seyretmiştim. 2011 deki bölümlerde günlük yayınlanırken girmişti diziye. Her zaman ortalığı karıştırıyordu. Bir sürü kopyqsı vardı. Güzeldi onun bölümleri.😊@Gerekli24 pakizeli Bölümlerini seyrettiniz mi