Damien Duff
Favori Üye
Vaktim yok şu aralar. Hem eski versiyonu daha yeni bitirdim.Seyredebilirsin 15 bölümü
Kaç bölüm kaldı?
7.Bölümde oldu bu olay @DosiKaç bölüm kaldı?
Parmak Pakize'den esinlenmişlerdir@Dosi bölümler heyecanlı sadık ve Yavuz parmak insana döndü 7.Bölümde@Dosi @serhatt @Tolstoyevski @slhttnmtl
Pakizeli bölümler nasıldı ya... Pakizenin 1377463637 tane kopyası vardı. Hangi pakizenin gerçek olduğunu bir bölümden sonra ben de unutmuştum.Parmak Pakize'den esinlenmişlerdir
Bi kere saydığında 50 tane Pakize çıkmıştı. Periliçe sihirleri aldıkça kopya Pakizeler buna sihir yüklüyordu. Saçma ama eğlenceliydi.Pakizeli bölümler nasıldı ya... Pakizenin 1377463637 tane kopyası vardı. Hangi pakizenin gerçek olduğunu bir bölümden sonra ben de unutmuştum.
500 kopyası vardı @Staran @slhttnmtlPakizeli bölümler nasıldı ya... Pakizenin 1377463637 tane kopyası vardı. Hangi pakizenin gerçek olduğunu bir bölümden sonra ben de unutmuştum.
Oha 50 değil 500'müş 😱 ah keşke bizim de olsa 500 tane kopyamız500 kopyası vardı @Staran @slhttnmtl
2052 deki dünyayı neden tek kıta bırakıyorsun 2011 deki dünyayı tek kıta bırak @slhttnmtl @StaranBi kere saydığında 50 tane Pakize çıkmıştı. Periliçe sihirleri aldıkça kopya Pakizeler buna sihir yüklüyordu. Saçma ama eğlenceliydi.
Tek kıta mı, e yuh Pakize2052 deki dünyayı neden tek kıta bırakıyorsun 2011 deki dünyayı tek kıta bırak @slhttnmtl @Staran
bence mantıksızdı 2052 deki dünya tek kıta olması @slhttnmtlOnu biliyorum hatta kaçırmadan izlemeye de çalışırdım