Doğru telefonda olduğu için otomatik tahmin ve alışkanlık bunda etkili olmuş gibi...Klavye Falcou diye yazmaya alışmış
Ne bileyim ya, olmuş birşeyler![]()
Doğru telefonda olduğu için otomatik tahmin ve alışkanlık bunda etkili olmuş gibi...Klavye Falcou diye yazmaya alışmış
Ne bileyim ya, olmuş birşeyler![]()
Umarım ama orda okadar detay sayılmaz aslında ve 2 kere buzladım onuDoğru telefonda olduğu için otomatik tahmin ve alışkanlık bunda etkili olmuş gibi...Bu arada malum şahıstan bahsetmişsin ama umarım Tols inline spoilerın o kısmını okumamıştır, sürprizi kaçar...
![]()
Yok yok bakmamıştır. Yoook yok sanmıyorum... @Tolstoyevski yoldaşımız bakmaz 2. kez buzlanmış bir kelimeye...Umarım ama orda okadar detay sayılmaz aslında ve 2 kere buzladım onu
TOLS SAKIN BAKMA
o sahne diyorum ama o sahne ne? Yandan geçen birimi. Köşeden izleyen birimi. Yemek yiyen birimi,yoksa manzarayı izleyen birimi![]()
Ee daha bölümü okumadan onu açıp okumuşsa hakediyor başına gelecekleriYok yok bakmamıştır. Yoook yok sanmıyorum... @Tolstoyevski yoldaşımız bakmaz 2. kez buzlanmış bir kelimeye...
Yani en azından spesifik detaylardan bahsetmemişsin... Bir şekilde kurtarılabilir o durum ama yanlışlıkla 2. buzu kaldırmışsa geçmiş olsun demektir...Çünkü 'O' ismi görmesi bile o sahnedeki kişinin direk kim olduğunu anlamasını sağlayacaktır...
![]()
Haklısın bölümü izlemeden okumayacağını da düşünmemiz lazım Tols'ün, bu çok doğal bir şey aslında...Ee daha bölümü okumadan onu açıp okumuşsa hakediyor başına gelecekleri
İyi tamam be, git o kısmı ve alıntı kısmında sil o detayı![]()
@Tolstoyevski bu laflardan sonra normal buzlu kısmı bile okumaması gerekir ama okumuş ki bana mangayı okuyup okumayacağı hakkında tavsiye istemişti 😱Haklısın bölümü izlemeden okumayacağını da düşünmemiz lazım Tols'ün, bu çok doğal bir şey aslında...Yani aslında en başından bunları konuşmamız bile saçmaymış, çünkü Tols gibi bir adam bölümü izlemeden buzlu spoilerı ne zaman açmış ki...
Hadi açtı diyelim 2. buza sahip diğer spoilerı hiç açmaz yani...
O yüzden silmeye gerek yok...
![]()
O zaman bölümü izleyip yorumunu yazmamış da olabilir. Evet ben o mesajı görmüş cevap da yazmışım. Sana mangayı okuyup okumama ile ilgili soru sormuş olması inline spoilerı okuduğu anlamına geliyor olabilir...@Tolstoyevski bu laflardan sonra normal buzlu kısmı bile okumaması gerekir ama okumuş ki bana mangayı okuyup okumayacağı hakkında tavsiye istemişti 😱![]()
@Tolstoyevski bu laflardan sonra normal buzlu kısmı bile okumaması gerekir ama okumuş ki bana mangayı okuyup okumayacağı hakkında tavsiye istemişti 😱![]()
Normalde okumazdın ama "Tols okumasın" yazdığı için hemen şöyle bir göz atmıştım merak edipO zaman bölümü izleyip yorumunu yazmamış da olabilir. Evet ben o mesajı görmüş cevap da yazmışım. Sana mangayı okuyup okumama ile ilgili soru sormuş olması inline spoilerı okuduğu anlamına geliyor olabilir...@Tolstoyevski gel aydınlat bizi be adam, yeter artık...
![]()
Hayır o sonraki mesaj. Biz ilkini konuşuyoruzNormalde okumazdın ama "Tols okumasın" yazdığı için hemen şöyle bir göz atmıştım merak edipAma hafızam sağolsun, herhangi bir spoi yemedim ne yazdığını bile hatırlamıyorum şu an.
![]()
@MEnesNe diyorsun peki mangaya başlamak mı başlamamak mı daha mantıklı, animeyi daha rahat izleyen seven birisi için
Peki neden okudun izlemeden 😱
Anime konusunda mangaya dair ilerleyen bölümlere dair spoiler verme sen de o halde yoksa merak edip illa ki bakıyor insan bölümü izlerken filan.Peki neden okudun izlemeden 😱
Orda bir buzlu kelime vardı. Onu da mı açtın 😱
Bence bundan sonra benim yorumlara bakma![]()
Peki neden okudun izlemeden 😱
Orda bir buzlu kelime vardı. Onu da mı açtın 😱
Bence bundan sonra benim yorumlara bakma![]()
Haydaaaa yapma be yoldaşım...Anime konusunda mangaya dair ilerleyen bölümlere dair spoiler verme sen de o halde yoksa merak edip illa ki bakıyor insan bölümü izlerken filan.![]()
Onun verdiği detay ileriki bölümlere dair spoiler değildi ama yine de önemli bir detaydı.Anime konusunda mangaya dair ilerleyen bölümlere dair spoiler verme sen de o halde yoksa merak edip illa ki bakıyor insan bölümü izlerken filan.![]()
Sadece şöyle bir göz attım ama okumamışım demek ki çünkü spoilerlik bir şey hatırlamıyorumHaydaaaa yapma be yoldaşım...O malum kelimeyi görmemişsindir umarım diye düşünüp kendimizi bir nebze olsun rahatlatalım bari...
Buzlunun içindeki 2. buzlu kelime fazla önemli ve kritik bir kelime... Onu okuduysan eyvah eyvah...
------
Onun verdiği detay ileriki bölümlere dair spoiler değildi ama yine de önemli bir detaydı.Bence şuan bahsetmediğine göre çok da anlamamışsın ne olduğunu ya da bölümü izlemediğin için şuan pek bir şey ifade etmiyor sana.
Burada gezinme de bölümü izle artık be adam yarın yeni bölüm geliyor...
İyi o zaman o tehlikeli sulara girmemişsin...Sadece şöyle bir göz attım ama okumamışım demek ki çünkü spoilerlik bir şey hatırlamıyorumSadece algıda seçicilik gereği @Dosi nin son cümlesini okumuşum iki kez izleme hissi oluyor cümlesini..
![]()
Git o kısmı imha et. Başkaları görmesin bariİyi o zaman o tehlikeli sulara girmemişsin...Algıda seçiciliğin faydasını da görmüş olduk desene...
Neyse sen çok da şaapmadan bir an önce bölümü izle artık...
Manga ile ilgili durum çok da öyle değil...
Önceki mesajlardan birinde yazdığım gibi mangadan kırpılan sahneler var, o yüzden ikinci kez izleme hissi oluştuğunu pek söyleyemem ben kendi açımdan.
Yani herkesin mangayı okuyup daha derinlemesine şekilde hikayeyi görmesini tavsiye ve ısrar ederim...
![]()
Tamam hadi tamam seni mi kıracağım, çözüyorum...Git o kısmı imha et. Başkaları görmesin bari![]()
Alıntıdanda silTamam hadi tamam seni mi kıracağım, çözüyorum...![]()
Her yerden sildim düzelttim.Alıntıdanda sil
Ama düzenleme olayını gizli yap. Sevmiyorum o yazıyı
artık dikkat ederim![]()
Tamam hadi tamam seni mi kıracağım, çözüyorum...![]()
Alıntıdanda sil
Ama düzenleme olayını gizli yap. Sevmiyorum o yazıyı
artık dikkat ederim![]()