Diğer Shingeki No Kyojin - The Final Season (4. Sezon) Yorumları

AOT'a o kadar kaptırdı ki kendisini, Breaking Bad'e "bizimkiler"e yakıştıramadı, karşı cepheye geçti. AOT'çu kardeşlerimiz lütfen sizi kıyıya alalım, sizin yüzünüzden Breaking Bad efsanesi dibe vurmasın. 12 bin kişi 1 puan vermiş görünüyor, muhtemelen AOT fanı dediğin gibi. AOT fanları uzayın gidin. :A
Sonrasında ne dedim ama ikisi de bizim efsanelerimiz neden dostça takılmıyorsunuz diye yazdım... :A Benim tarafım SANAT kardeşim... Breaking Bad'in dibe vurmasını kaldıramam ama SNK'nın da hak ettiği değeri almasını isterim... Hepsi 10/10 olsun, çünkü o seviyede bölümler... :A
------

Bu dönem izlemem zor gözüküyor. Biriksin daha :A unutuyorum yoksa ve toplu ard arda izlememek daha keyifli
3 bölüm çıktı altı üstü 1 saat toplam... Ne kadar zor olabilir ki... Ha çoook yoğunsan ve hiç bir şey izlemeye vaktin yoksa o ayrı ama şu bölümleri tüm dünya ile birlikte güncel izlemek, 1 hafta bekleyip heyecana kapılmak bambaşka bir keyif... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Araf
Sonrasında ne dedim ama ikisi de bizim efsanelerimiz neden dostça takılmıyorsunuz diye yazdım... :A Benim tarafım SANAT kardeşim... Breaking Bad'in dibe vurmasını kaldıramam ama SNK'nın da hak ettiği değeri almasını isterim... Hepsi 10/10 olsun, çünkü o seviyede bölümler... :A
------

3 bölüm çıktı altı üstü 1 saat toplam... Ne kadar zor olabilir ki... Ha çoook yoğunsan ve hiç bir şey izlemeye vaktin yoksa o ayrı ama şu bölümleri tüm dünya ile birlikte güncel izlemek, 1 hafta bekleyip heyecana kapılmak bambaşka bir keyif... :A
Sizinkiler sanat düşmanı ama şimdi, Breaking Bad'in 10/10'luk bölümü dibe vurdu sizinkiler yüzünden. :A Biraz da Game of Thrones'un 10/10'luk bölümlerine yüklenin. :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Sön bölümler ile alakalı yorumları merak ediyordum ama yorum yazanlar gemiyi terk etmişler.

Dayanamayıp mangayı okudum ve Game of Thrones gibi hayal kırıklığı yaşattı genelde işi o kadar yüksek bir çıtaya gönderdiğin zaman aynı yerde bitirmek çok zor oluyor aynı şey AoT'nin başına gelmiş ama yinede izlediğim en efsane animeler arasında yer alıyor.