Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

1x7. Bölüm

oooww neler oldu neler
) clary nin görü gücü her gittikçe artıyor karanlıkta görüş kazandı kız jace parlağı sayesinde
@Çiğdem- in yuvarlağı alec ise clary her jace e yanaştığında kıskançlık krizlerine giriyor oğlan jace yanık ama bir türlü jace le halvete giremedi

simon vampire dönüşüyor gittikçe dönüşeceğine ölse keşke
simon un kızkardeşi güzelmiş bayağı yuvarlak vucut hatlarına sahip

izzy muhteşem arkasıyla destan yazmaya devam ediyor
clary görünmezlik sihirleriyle karakoldan kupayı araklamasını bildi

aaa çok beklersin sen alec süpriz yapacak sana 8.bölümüde izle bir an önce

alec evlenme teklifi etti büyücüyle olmayacak işte

görüntüyü kurtarmak için lydia ya evlenme teklif etti, yoksa magnusla halvete girecek senin alec lydia işin göstermelik paravan kısmı
ama liydia da ne lydia insanın gözü yerinden oynuyor kızı görünce
@xemrexxx ile senin parlaklar çok şanslı bana lydia gibi biri denk düşmedi bir türlü

1x8. Bölüm

güzeldi harikaydı heyecanlandık bayağı

simon öldü gömdüler vampir olarak çıktı keşke kazık soksaydılar

carambolde camille e saldırdı diğer vampirler camille fişek gibi bişeydi umarız ölmemiştir

clave temsilcisi lydia muhteşem bişeydi onunlada topkek alec evlenecek adalatsiz dünya

clary kupayı buldu da noldu neye yaardı o kısmı anlamadım

@Çiğdem- @xemrexxx

9.bölüm ayy çarşambaları diğer 3 dizimde yok shadowhunters var allahtan yoksa ne izleyecektik ayoll
@destere @cookies @xemrexxx
ayyy bu simonstan kurtuluş yok @destere geberseydi keşke bunun vampir ergenlikelriyle uğraşacaz artık bu clarkta sürekli simon aşşağı simon yukarı ağzından düşürmemesine sinir oluyorum annesi sanki

ahhh alec şarısın çocuğu güzel dövdü

alec evlenecek diye şarısın çocuk ve şu büyücü kıskanıyorlar

son sahende çok heyecanlı bitti haftaya ne olacak bakalım

kız bölümü dn izledim unutmuşum yorumlamayı neyse senin oğlanın takımnlar çalışır mı dersin gerdek gecesi

1x9. Bölüm

üff üff ne bölümdü ama

vampirler kurtçuklar ve gölge avcıları ortaklaşa alec e dalış yaptı izzy nin atkafalı sevgilisi meliorne yuvarlağını kurtardılar

simon artık kan yalayıp yutuyor nerdeyse annesine dalacaktı ?

sarışın çocuk jace değilmiydi? alec aslında onun kendisine şapmasını istiyor
ama jace kabul etmeyince tabi sinirden girişti sarı yuvarlağa

10.bölümü izledim kız @Çiğdem- senin oğlan her boyutta topik

clary babasını bulmak için seelielerin yardımıyla başka bir boyuta gitti tövbe bismillah İsabelle neydi öyle bildiğin taş gibi kız inek aptal bişi olmaz
simon ve alec bu boyutta iyi anlaşyıordu valentine ile clary nin anası mutlu bir aileydi. enstitüde de işler karıştı izzy i yargılicekler totoşlar .ss

10.bölüm aa @destere bu hafta geride kalmıştım dizilerimde ama yine seni geçtim
@xemrexxx @cookies dizi 2.sezon onayınıda aldı

hahahh ayy vlla diğer boyutta izaballanın kişiliği çok iyi bence @destere @xemrexxx

güzel hareketli bir bölümdü ama şarısın çocuğun birde babası eksikti ayoll

11.bölüm aa 12.bölüm yayınlandı ama ben 11.bölümü yeni izleyebildim

bölümde türk filmi tadı vardı neler oldu neler aaaa 😱😱😱
@xemrexxx @cookies @destere
ayoll jace ile clark kardeş çıktılar ayol bunlar öpüşüyordu tövbe estafurullah kardeşmişler

simona umut doğdu bakaım neler olucak

bu dizide çok geride kaldım sanırım en son 7. bölümü izlemiştim ondan sonra şapamadık