sen izledinmi son bölümü bana saydırıyorsunda sende sanırım dedikodudan fırsat bulamadınKaziklara gelesice.ss
sen izledinmi son bölümü bana saydırıyorsunda sende sanırım dedikodudan fırsat bulamadınKaziklara gelesice.ss
İzledim ki kiz agaca girdi agac kiza girdi cok fandazdikti ;Dsen izledinmi son bölümü bana saydırıyorsunda sende sanırım dedikodudan fırsat bulamadın
İzledim ki kiz agaca girdi agac kiza girdi cok fandazdikti ;D
aaa çok beklersin sen alec süpriz yapacak sana 8.bölümüde izle bir an önce1x7. Bölüm
oooww neler oldu neler) clary nin görü gücü her gittikçe artıyor karanlıkta görüş kazandı kız jace parlağı sayesinde @Çiğdem- in yuvarlağı alec ise clary her jace e yanaştığında kıskançlık krizlerine giriyor oğlan jace yanık ama bir türlü jace le halvete giremedi
simon vampire dönüşüyor gittikçe dönüşeceğine ölse keşke simon un kızkardeşi güzelmiş bayağı yuvarlak vucut hatlarına sahip
izzy muhteşem arkasıyla destan yazmaya devam ediyor
clary görünmezlik sihirleriyle karakoldan kupayı araklamasını bildi
8. bölümü izledim yorumum kösemden sonraya kaldı simona kazık sokmadılar vatandaş sersefil dolaşıyoraaa çok beklersin sen alec süpriz yapacak sana 8.bölümüde izle bir an önce
alec evlenme teklifi etti büyücüyle olmayacak işte8. bölümü izledim yorumum kösemden sonraya kaldı simona kazık sokmadılar vatandaş sersefil dolaşıyor
alec evlenme teklifi etti büyücüyle olmayacak işte
kız bölümü dn izledim unutmuşum yorumlamayı neyse senin oğlanın takımnlar çalışır mı dersin gerdek gecesi9.bölüm ayy çarşambaları diğer 3 dizimde yok shadowhunters var allahtan yoksa ne izleyecektik ayoll @destere @cookies @xemrexxx
ayyy bu simonstan kurtuluş yok @destere geberseydi keşke bunun vampir ergenlikelriyle uğraşacaz artık bu clarkta sürekli simon aşşağı simon yukarı ağzından düşürmemesine sinir oluyorum annesi sanki
ahhh alec şarısın çocuğu güzel dövdü
alec evlenecek diye şarısın çocuk ve şu büyücü kıskanıyorlar
son sahende çok heyecanlı bitti haftaya ne olacak bakalım
aaa zaten kızdan hoşlandığı için değilde çıkar için evlenmek istiyormuş galibakız bölümü dn izledim unutmuşum yorumlamayı neyse senin oğlanın takımnlar çalışır mı dersin gerdek gecesi
kızdan nasıl hoşlansın oğlanın bülbül ötmüyor kiaaa zaten kızdan hoşlandığı için değilde çıkar için evlenmek istiyormuş galiba
9.bölüm ayy çarşambaları diğer 3 dizimde yok shadowhunters var allahtan yoksa ne izleyecektik ayoll @destere @cookies @xemrexxx
ayyy bu simonstan kurtuluş yok @destere geberseydi keşke bunun vampir ergenlikelriyle uğraşacaz artık bu clarkta sürekli simon aşşağı simon yukarı ağzından düşürmemesine sinir oluyorum annesi sanki
ahhh alec şarısın çocuğu güzel dövdü
alec evlenecek diye şarısın çocuk ve şu büyücü kıskanıyorlar
son sahende çok heyecanlı bitti haftaya ne olacak bakalım
bu dizide çok geride kaldım sanırım en son 7. bölümü izlemiştim ondan sonra şapamadık
çok geride değilsin cnm yukarıya baksana 9.bölüm yorum yapmışsın en sonbu dizide çok geride kaldım sanırım en son 7. bölümü izlemiştim ondan sonra şapamadık
çok geride değilsin cnm yukarıya baksana 9.bölüm yorum yapmışsın en son