Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

1x7. Bölüm

oooww neler oldu neler:)) clary nin görü gücü her gittikçe artıyor karanlıkta görüş kazandı kız jace parlağı sayesinde :) @Çiğdem- in yuvarlağı alec ise clary her jace e yanaştığında kıskançlık krizlerine giriyor oğlan jace yanık ama bir türlü jace le halvete giremedi :)
simon vampire dönüşüyor gittikçe dönüşeceğine ölse keşke :) simon un kızkardeşi güzelmiş bayağı yuvarlak vucut hatlarına sahip :)
izzy muhteşem arkasıyla destan yazmaya devam ediyor
clary görünmezlik sihirleriyle karakoldan kupayı araklamasını bildi

1x7. Bölüm

oooww neler oldu neler:)) clary nin görü gücü her gittikçe artıyor karanlıkta görüş kazandı kız jace parlağı sayesinde :) @Çiğdem- in yuvarlağı alec ise clary her jace e yanaştığında kıskançlık krizlerine giriyor oğlan jace yanık ama bir türlü jace le halvete giremedi :)
simon vampire dönüşüyor gittikçe dönüşeceğine ölse keşke :) simon un kızkardeşi güzelmiş bayağı yuvarlak vucut hatlarına sahip :)
izzy muhteşem arkasıyla destan yazmaya devam ediyor
clary görünmezlik sihirleriyle karakoldan kupayı araklamasını bildi
aaa çok beklersin sen alec süpriz yapacak sana 8.bölümüde izle bir an önce:F

alec evlenme teklifi etti büyücüyle olmayacak işte :Z:Z:Z

görüntüyü kurtarmak için lydia ya evlenme teklif etti, yoksa magnusla halvete girecek senin alec lydia işin göstermelik paravan kısmı :) ama liydia da ne lydia insanın gözü yerinden oynuyor kızı görünce :) @xemrexxx ile senin parlaklar çok şanslı bana lydia gibi biri denk düşmedi bir türlü :)

1x8. Bölüm

güzeldi harikaydı heyecanlandık bayağı :)
simon öldü gömdüler vampir olarak çıktı keşke kazık soksaydılar :)
carambolde camille e saldırdı diğer vampirler camille fişek gibi bişeydi umarız ölmemiştir :)
clave temsilcisi lydia muhteşem bişeydi onunlada topkek alec evlenecek adalatsiz dünya :)
clary kupayı buldu da noldu neye yaardı o kısmı anlamadım :)

@Çiğdem- @xemrexxx

9.bölüm ayy çarşambaları diğer 3 dizimde yok shadowhunters var allahtan yoksa ne izleyecektik ayoll :F:F:F @destere @cookies @xemrexxx
ayyy bu simonstan kurtuluş yok @destere geberseydi keşke bunun vampir ergenlikelriyle uğraşacaz artık bu clarkta sürekli simon aşşağı simon yukarı ağzından düşürmemesine sinir oluyorum annesi sanki :F:F:F

ahhh alec şarısın çocuğu güzel dövdü :F:F:F
alec evlenecek diye şarısın çocuk ve şu büyücü kıskanıyorlar :F:F:F

son sahende çok heyecanlı bitti haftaya ne olacak bakalım :Z:Z:Z

9.bölüm ayy çarşambaları diğer 3 dizimde yok shadowhunters var allahtan yoksa ne izleyecektik ayoll :F:F:F @destere @cookies @xemrexxx
ayyy bu simonstan kurtuluş yok @destere geberseydi keşke bunun vampir ergenlikelriyle uğraşacaz artık bu clarkta sürekli simon aşşağı simon yukarı ağzından düşürmemesine sinir oluyorum annesi sanki :F:F:F

kız bölümü dn izledim unutmuşum yorumlamayı neyse senin oğlanın takımnlar çalışır mı dersin gerdek gecesi:A

1x9. Bölüm

üff üff ne bölümdü ama :)

vampirler kurtçuklar ve gölge avcıları ortaklaşa alec e dalış yaptı izzy nin atkafalı sevgilisi meliorne yuvarlağını kurtardılar :)
simon artık kan yalayıp yutuyor nerdeyse annesine dalacaktı ?

sarışın çocuk jace değilmiydi? alec aslında onun kendisine şapmasını istiyor:) ama jace kabul etmeyince tabi sinirden girişti sarı yuvarlağa :)

10.bölümü izledim kız @Çiğdem- senin oğlan her boyutta topik :F
clary babasını bulmak için seelielerin yardımıyla başka bir boyuta gitti tövbe bismillah İsabelle neydi öyle bildiğin taş gibi kız inek aptal bişi olmaz:( simon ve alec bu boyutta iyi anlaşyıordu valentine ile clary nin anası mutlu bir aileydi. enstitüde de işler karıştı izzy i yargılicekler totoşlar .ss

10.bölüm aa @destere bu hafta geride kalmıştım dizilerimde ama yine seni geçtim
:F:F:F @xemrexxx @cookies dizi 2.sezon onayınıda aldı:Z:Z:Z
hahahh ayy vlla diğer boyutta izaballanın kişiliği çok iyi bence @destere @xemrexxx :A:A:A

güzel hareketli bir bölümdü ama şarısın çocuğun birde babası eksikti ayoll :F

11.bölüm aa 12.bölüm yayınlandı ama ben 11.bölümü yeni izleyebildim:F
bölümde türk filmi tadı vardı neler oldu neler aaaa 😱😱😱
@xemrexxx @cookies @destere
ayoll jace ile clark kardeş çıktılar ayol bunlar öpüşüyordu tövbe estafurullah kardeşmişler :F:F:F

simona umut doğdu bakaım neler olucak :F:F:F

11.bölüm aa 12.bölüm yayınlandı ama ben 11.bölümü yeni izleyebildim:F
bölümde türk filmi tadı vardı neler oldu neler aaaa 😱😱😱
@xemrexxx @cookies @destere
ayoll jace ile clark kardeş çıktılar ayol bunlar öpüşüyordu tövbe estafurullah kardeşmişler :F:F:F

simona umut doğdu bakaım neler olucak :F:F:F
bu dizide çok geride kaldım sanırım en son 7. bölümü izlemiştim ondan sonra şapamadık :)