Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

alec dünden razı il gördüğü erkekle halvete girecek oğlancık ama kimse yanaşmıyor bula bula kendisi gibi yuvarlak birini buldu sonunda :)

pasif performans gösterir :)
yukarda spoiler içinde sana sorduğum soruyu ya görmedin ya da bölümü izlemedin ya da izledinde benim gibi anlamadın o kısmı :)
Gerdekte performans gosteremez senin alec :A
annesi onu bir kızla evlendirip kurtarıcak o yanlış yoldan:F:F:F

annesi onu bir kızla evlendirip kurtarıcak o yanlış yoldan:F:F:F
işte hangi kızla evlendirecek neden buna karşı çıkıyorki alec görünürde evlenmiş olur ama gerdeğe girmek zorunda değil sanki annesi gerdek gecesini kamerayamı alacak :) alec kızla evlensin gerdeğe magnusla girsin :)

alec dünden razı ilk gördüğü erkekle halvete girecek oğlancık ama kimse yanaşmıyor bula bula kendisi gibi yuvarlak birini buldu sonunda :)

pasif performans gösterir :)
yukarda spoiler içinde sana sorduğum soruyu ya görmedin ya da bölümü izlemedin ya da izledinde benim gibi anlamadın o kısmı :)
bu izzy nin gidip koca kulaklı adamla hop hop yaptığı yerden bir kızla evlendirmek istiyormuş :D

@Çiğdem- ben bütün senaryoyu biliyorum ve anlatmamak için kendimi zor tutuyorum ama olsun izle ve gör heyecanı kaçmasın :)

tam bir kardeşlik bağları yok sanırım üvey falandı :)
ama kardeş olsalarda insan şüpheleniyor mesela got da jamie ile cersei kardeş değilmiydi ? :))

aman bu konuya uğrama seni shannara cronicles konusuna alalım :)
Hahaha neden be :F

Zaten artık izleyemem kaldı 20 gün :(

7.bölüm aa bu dizi ilk 3 bölüm yoğun eleştiri alıyordu ama artık kitabını okuyanlarda sevmeye başladı gittikçe güzelleşiyor @destere @cookies @xemrexxx :love1::love1::love1:
alec yine kurtardı ekibi ahh bu çocuk olmasa napıcaklar acaba:F
şarısın çocukla clark yakınlaştı simonda sevgi göstermeye başladı clark için yakında simonla sarısın çocuk kapışır :F

simonun vampir olma hikayeside sıktı artık ayolll olucaksa olsun artık şnunu ergen tavırlarından bıktım 🙂🙂🙂

7.bölüm aa bu dizi ilk 3 bölüm yoğun eleştiri alıyordu ama artık kitabını okuyanlarda sevmeye başladı gittikçe güzelleşiyor @destere @cookies @xemrexxx :love1::love1::love1:
şarısın çocukla clark yakınlaştı simonda sevgi göstermeye başladı clark için yakında simonla sarısın çocuk kapışır :F

simonun vampir olma hikayeside sıktı artık ayolll olucaksa olsun artık şnunu ergen tavırlarından bıktım 🙂🙂🙂
ben de izledim tabi seversin alec totoyu kurtardı ama kaçısın yok magnus bane kapacak seninkini :A
bu arada clark değil clary :F

8.bölüm aa @destere nerde yorumların ayol unutma diziyi:F @cookies@xemrexxx
ayy kurutlduk şu simondan diye nekadar çok seviniyordum ayol mezardan vampir olarak çıktı şimdi diğer bölümler bunun ergenlikleriyle uğraşacaz :F:F:F

@xemrexxx @cookies @destere alec bir kıza evlenme teklifi etti ohh çatlayında patlayın
:A:A:A

@xemrexxx

ay şimdi bunlar gerdek gecesi napacak senin alec in kuş ötmiyi kızlara karşı :F gerçi kız da arrowdaki felicity gibi taş (bu yorumla @Forumdash ı diziye çekerim:A)