Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

Bu dizinin adı değişmeseydi bakıcaklarım arasındaydı konusu da benlikti ama isim değişti nedense bi izlememe isteği doğdu(b)

Hayır öyle bir sahne var ki insan iğreniyor:F spoi olmasın neyse:A
aaa izledin sende demek bence sinema dünyasına damga vurmuş filmlerden hala zaman zaman göz atıyorum çok ama çok kaliteli bir film başroldekı oyuncular döktürüyor aynı anda hem iyi hem kötüyü oynuyorlar :F:F:F

Bu dizinin adı değişmeseydi bakıcaklarım arasındaydı konusu da benlikti ama isim değişti nedense bi izlememe isteği doğdu(b)

Hayır öyle bir sahne var ki insan iğreniyor:F spoi olmasın neyse:A

ilk bölümü yarıladım ama bayağı bir terledim çok yorucu bir dizi :) biraz dinlenip bölümü bitirmeye çalışacağım :)

aaa izledin sende demek bence sinema dünyasına damga vurmuş filmlerden hala zaman zaman göz atıyorum çok ama çok kaliteli bir film başroldekı oyuncular döktürüyor aynı anda hem iyi hem kötüyü oynuyorlar :F:F:F
1 kere izledim guzeldi. Şimdi izlesem beğenırmıyım bilemem ama o baba kız sahnesi çok kötüydü:F

1x1. Bölüm

ilk bölüm güzeldi aslında konu olarak pek bişey olmasada izlenir cansıkıntısından
clary çok güzel kız onu izlemek bile yetiyor :)
anasını kaçırdılar danasını jace koruyor herkes kadehin peşinde sanırım kadehi bulan şarap içecek gölge avcıları insan ırkını şeytani ırklardan koruyormuş falan işte clary de 18 yaşına geldiği için yeni gölge şeysi olacakmış

neyse izleyen zaten konudan haberlidir

bu arada @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies bu diziye beni davet ediyordunuzda ilk bölüm yorumlarınız nerde siz nasıl yorum yapıyorsunuz anlamadım:) birisi 4. bölümden başlamış biri hiç başlamamış benimi ateşe atıyorsunuz ne iş anlayalım işin aslını ? :)

1x1. Bölüm

ilk bölüm güzeldi aslında konu olarak pek bişey olmasada izlenir cansıkıntısından
anasını kaçırdılar danasını jace koruyor herkes kadehin peşinde sanırım kadehi bulan şarap içecek gölge avcıları insan ırkını şeytani ırklardan koruyormuş falan işte clary de 18 yaşına geldiği için yeni gölge şeysi olacakmış

bu arada @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies bu diziye beni davet ediyordunuzda ilk bölüm yorumlarınız nerde siz nasıl yorum yapıyorsunuz anlamadım:) birisi 4. bölümden başlamış biri hiç başlamamış benimi ateşe atıyorsunuz ne iş anlayalım işin aslını ? :)
Destere 2016 sana yaradı valla he. :D Fantastik filan. :A

1x1. Bölüm

Ben arada izliyorum ve yorum yapmaya üşeniyorum ama en son 4. Bölümü izledim dizi güzel bence ve dediğim gibi elena kitlelik :)

Destere 2016 sana yaradı valla he. :D Fantastik filan. :A
başroldeki clary de kapsam gerçekten bu yıl bana yaradı diyeceğim :)

şu giyime bakın ne kadar hanımefendi bişey :) @Çiğdem- kadar şirret değil kız :)
katherine-mcnamara-shoot-day-blue-03.jpg

Ben arada izliyorum ve yorum yapmaya üşeniyorum ama en son 4. Bölümü izledim dizi güzel bence ve dediğim gibi elena kitlelik :)
ne hikmetse zaten herkes 4. bölümü izlemiş 4. bölümden önce kimsenin yorumu yok konuda ilk defa ben birden başladım :)

başroldeki clary de kapsam gerçekten bu yıl bana yaradı diyeceğim :)

şu giyime bakın ne kadar hanımefendi bişey :) @Çiğdem- kadar şirret değil kız :)
katherine-mcnamara-shoot-day-blue-03.jpg

ne hikmetse zaten herkes 4. bölümü izlemiş 4. bölümden önce kimsenin yorumu yok konuda ilk defa ben birden başladım :)
Konu geç açıldı galiba (b)

1x2. Bölüm

başları sıkıcı sona doğru heyecanlıydı :)
herkes birbirine şırınga sokuyordu simon denen sıradan insan isabelle ile iyi anlaştı yalnız sonunda kafa üstü sallandırılmaktan kurtulamadı
alec şimdilik yancı konumunda @Çiğdem- in parlağı başrol değilmiş:) başroldeki @xemrexxx nin jace adlı parlağıymış? kızlardaysa tabiki başkız bizim şeker clary:) kızın herbişeyi çok güzel yetenek akıyor kızdan ..
sessiz kardeşlerin çok tehlikeli olduğunu söylediler bende dedim ne çıkacak karşımıza? efektler berbat çok sıradan :)
dot adlı falcıyı valentine en son kündeye yatırmıştı kadının başına ne geldi bilemiyorum ?
birde luke denen pezosfer var poliscilik oynuyorda o da kupanın peşinde alıp kupayı ters çevirip luke u üstünde oturtmak lazım :)
birde çok önemli bir haber aldım onu spoiler içinde şeydelim :)
valentine clary in babasıymış, zamanında valentine jocelyn i şapmış demekki? başka türlü nasıl böyle bişey olabilirki ? :)
@Harunnn60 @cookies

Son düzenleme:
1x3. Bölüm

güzeldi bu sefer bölüm bayağı heyecanlı geçti :)
hele clary ve izzy gibi iki güzele birde vampirler kraliçesi camille eklendi üff üff :)
camille simon gevşeğini bayağı evire çevire ??

@Çiğdem- sen bu okçuları özellikle seçiyorsun :) ok atışının parlaklara verdiği cazibe nedir acaba :) twd de daryl burda alec :)

nerde kalmıştık evet simon u vampirlerden kurtardılar jace clary e kılıç eğitimi veriyordu mezarlıkta falan neyse yani bölüm bayağı kuvvetliydi :)
@Harunnn60 @xemrexxx @cookies

@Forumdash kaçırma diziyi :) katlanabilirsen konuya izlemeyi başarman mümkün :)

@MelankoliK haftada bir uğrarsan foruma bu diziyede uğra :)

1x3. Bölüm

hele clary ve izzy gibi iki güzele birde vampirler kraliçesi camille eklendi üff üff :)

@Çiğdem- sen bu okçuları özellikle seçiyorsun :) ok atışının parlaklara verdiği cazibe nedir acaba :) twd de daryl burda alec :)

nerde kalmıştık evet simon u vampirlerden kurtardılar jace clary e kılıç eğitimi veriyordu mezarlıkta falan neyse yani bölüm bayağı kuvvetliydi :)

aaa evet darly alec tabi arrowuda unutmamak lazım okçulara ayrı bir sempatim varmış gerçekten :F:F:F

1x3. Bölüm

Konuya katlanabilirsen demişsin, fantaztik benlik bile olsa katlanamayacağım bişey sanırım. Hem Abcfamily dizileri sonradan acayip vıcık vıcık aşka dönüşüyo:X kalsın vazgeçtim bu diziden.

Konuya katlanabilirsen demişsin, fantaztik benlik bile olsa katlanamayacağım bişey sanırım. Hem Abcfamily dizileri sonradan acayip vıcık vıcık aşka dönüşüyo:X kalsın vazgeçtim bu diziden.

aslında hata etmişim katlanabilirsen derken:) senki arrow a pilli flash oğlanına katlanan birisin? bu diziyi haydi haydi izlersin onlardan daha saçma değilki :)))