Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

çiğdem senden daha çok izliyor o tarz şeyleri merak etme:A

o zaman filmi birlikte izleyelim diye davet etsem gelirmi dersin? yada ben gitsem giresuna orda fındık bahçesine büyük ekran tv koyup nympomaniac adlı filmi seyretsek sonra gidip derede çimsek özgürce :) kabul edermi acaba @Çiğdem- ? neyse ben teklif edeyim ne demişler isteyenin bir yüzü kabul etmeyenin iki yüzü kara :)

dün bir 40 dakika nypomaniac filmini seyrettim o kadar boobs dolaşıyorki ortalıkta boobslardan gına geldi :)
@Tolstoyevski bence bu kadar yeterli dir değilmi? bir 40 dakikada olayı çözdüm:) ihtiyar yolda yatan kızı kurtarıyor evine götürüyor kız hayat hikayesini anlatıyor... 2 yaşında cinselliği keşfetmiş falan sonra 15 yaşına gelince bekaretini kaybediyor sonra arkadaşı B ile tren yolculuğu yapıyorlar herkesle yatıyorlar ama arkadaşı B daha çok kişiyle yatıyor joe 15 kişiyle anca yatabiliyorsa trende B 20 kişiyle yatıyor sonra habire yatıyor kız :)) ondan sonra bende dayanamayıp uykuya yattım :)

bu arada erkek avlamakla balık avlamak arasındaki ortak noktalarıda keşfetmiş olduk :)

Vol 1 kaliteli ama Vol 2 cidden mide kaldırmıyor, en iyisi Vol 2 ye hiç geçme. :) Antichrist, Dogville ve Vanilla Sky'ı da unutma, Antichrist'e 1-2 verebilirsin ama yüksek de verebilirsin. Korku, çıplaklık ve kan biraz rahatsız edici düzeyde var. Hz İsa'ya, Tanrı'ya, kadına ve cennetine karşıt bir film, şeytandan (deccal) yana. :) Sinema tarihinde ayakta en fazla sürede yuhalanan film olmuş, bir grubu ayakta alkışlamış, öteki grup nefretle yuhalamış.

Vol 1 kaliteli ama Vol 2 cidden mide kaldırmıyor, en iyisi Vol 2 ye hiç geçme. :) Antichrist, Dogville ve Vanilla Sky'ı da unutma, Antichrist'e 1-2 verebilirsin ama yüksek de verebilirsin. Korku, çıplaklık ve kan biraz rahatsız edici düzeyde var. Hz İsa'ya, Tanrı'ya, kadına ve cennetine karşıt bir film, şeytandan (deccal) yana. :) Sinema tarihinde ayakta en fazla sürede yuhalanan film olmuş, bir grubu ayakta alkışlamış, öteki grup nefretle yuhalamış.

onlarada bakarım ama şu anda aklımda matrix var dün nerdeyse başlayacaktım bugüne bıraktım bu gece 99 yapımı ilk filmi izleyeceğim :)

onlarada bakarım ama şu anda aklımda matrix var dün nerdeyse başlayacaktım bugüne bıraktım bu gece 99 yapımı ilk filmi izleyeceğim :)

Filme başlamadan önce, Platon'un Mağara Alagorisi ile Berkeley'in Berkeley İdealizmi hakkında ufak tefek bilgileri tavsiye ederim. Film bunlar üzerine kurulu çünkü, sadece bunlar da değil birçok düşüncenin karması. Nihilizme bile gönderme yapılıyor kaşık sahnesinde. :) Sinema tarihine Simülasyonu Üçlemesi olarak geçen üç film, 1)Dark City, 2)13.Kat, 3)Matrix. Birini seven üçünü de sever çünkü üçü de hemen hemen aynı konu üzerine. :)

o zaman filmi birlikte izleyelim diye davet etsem gelirmi dersin? yada ben gitsem giresuna orda fındık bahçesine büyük ekran tv koyup nympomaniac adlı filmi seyretsek sonra gidip derede çimsek özgürce :) kabul edermi acaba @Çiğdem- ? neyse ben teklif edeyim ne demişler isteyenin bir yüzü kabul etmeyenin iki yüzü kara :)
çiğdem senden daha çok izliyor o tarz şeyleri merak etme:A
ayy gelme şunun gazına @destere seni oyuna getiriyor :F:F:F

ayy sen demişsinya çiğdem butür diziye bakmaz sonra emre seni gaza getirmiş :F

doğru dürüst bir film izleriz tabikide neden olmasın :F:F:F

başbaşa izledikten sonra filmin türü önemli değil zaten çizgi film bile izleyebiliriz mesela bugs bunny izleyelim :)

başbaşa izledikten sonra filmin türü önemli değil zaten çizgi film bile izleyebiliriz mesela bugs bunny izleyelim :)
hahah aa sözüm olsun ozaman sana :F:F:F

bende sana bir film önereyim öyle süperkahraman falan değil merak etme eğer izlemediysen mutlaka izle yüz yüze filmin adı nicolas cage ve john travolta ikilisinden harika bir film izlemediysen mutlaka izlemeni öneririm çok ilginç bir konusu var🙂🙂🙂
yuz-yuze-turkce-dublaj-izle-220.jpg

hahah aa sözüm olsun ozaman sana :F:F:F

bende sana bir film önereyim öyle süperkahraman falan değil merak etme eğer izlemediysen mutlaka izle yüz yüze filmin adı nicolas cage ve john travolta ikilisinden harika bir film izlemediysen mutlaka izlemeni öneririm çok ilginç bir konusu var🙂🙂🙂
yuz-yuze-turkce-dublaj-izle-220.jpg
bunlar filmde sevgili falan değil değil mi ? o türden filmse izlemem :)

bunlar filmde sevgili falan değil değil mi ? o türden filmse izlemem :)
hahah ayy hayırr beee tövbe estafurullah :F:F:F

şimdi konudan çok ufak bile bahsetsem ağır spoi olur yanı izlerken heyecanın kalmaz ama gerçekten çok sağlam bir film bol aksiyonlu ve çok ilginç bir konusu var yarın bir göz at beğeniceğine dahil garanti veriyorum :F:F:F

ilk 3 bölümü izleim @xemrexxx @cookies :Z:Z:Z
ayy vlla kitabını okuyan ve filmini izleyenlerden çok eleştiri gelmiş ama ben filmini kitabını bilmiyorum aaa oyüzden beni rahatsız etmedi dizi ben sevdim vlla okadar eleştiriyide pek haklı bulmadım tabi efekler dövüş saneleri az daha iyi olabilir oyunculardaa genel olrak sıkıntı var sarışın çocuğu hiç sevemedim ama alec favorim :A:A:A
ayy yeni okçumu buldum vlla @destere :F:F:F
17dd144d3d8148f10656443153933601.jpg

bu dizideki senin favorin alex yani Matthew Daddario ? benim favorim
Alexandra Daddario ile kardeşmiş yani sen kardeşlerden okçu oğlanı kaptın bende alexandra adlı kızkardeşini kaptım ama bak şu alttaki resme benim okçu kız senin oğlandan bin kez daha kaliteli :)
b843aba764827e79138d4c1f2fda54cb.jpg

7b773b920e79199cb06ab0324145ecf7.jpg

images

@xemrexxx @Harunnn60 @sürgünüm @Forumdash @cookies @mrt-06

True detectev değil mi bu? Ne sahneydi bee:X
evet elbiseyi yukarı çıkardığı sahne tru detective ama havuzdaki sahne nerden bilemiyorum :)
şimdi ilk bölümü izliyorum clary bayağı güzel:)
izzy isabel yine fena sayılmaz çok seksi bişey :)
hatta clary nin annesi bile yoklukta gideri olan bir varlık :)

konuyu sorma hiç daha bişey anlamadım
Erkekleri abladiyla ortak kullanip @Çiğdem- i kahrediyormus :A

ablası bulduğu erkekleri bile bu sümüklü kardeşle paylaşmaz :) kızın kalitesi tavan yapıyor :)

başroldeki kız çok sempatikmiş :)

evet elbiseyi yukarı çıkardığı sahne tru detective ama havuzdaki sahne nerden bilemiyorum :)
şimdi ilk bölümü izliyorum clary bayağı güzel:)
izzy isabel yine fena sayılmaz çok seksi bişey :)
hatta clary nin annesi bile yoklukta gideri olan bir varlık :)

konuyu sorma hiç daha bişey anlamadım

ablası bulduğu erkekleri bile bu sümüklü kardeşle paylaşmaz :) kızın kalitesi tavan yapıyor :)

başroldeki kız çok sempatikmiş :)
Bu dizinin adı değişmeseydi bakıcaklarım arasındaydı konusu da benlikti ama isim değişti nedense bi izlememe isteği doğdu(b)

hahah ayy hayırr beee tövbe estafurullah :F:F:F

şimdi konudan çok ufak bile bahsetsem ağır spoi olur yanı izlerken heyecanın kalmaz ama gerçekten çok sağlam bir film bol aksiyonlu ve çok ilginç bir konusu var yarın bir göz at beğeniceğine dahil garanti veriyorum :F:F:F
Hayır öyle bir sahne var ki insan iğreniyor:F spoi olmasın neyse:A