Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

Gerdekte performans gosteremez senin alec
annesi onu bir kızla evlendirip kurtarıcak o yanlış yoldan

annesi onu bir kızla evlendirip kurtarıcak o yanlış yoldan
işte hangi kızla evlendirecek neden buna karşı çıkıyorki alec görünürde evlenmiş olur ama gerdeğe girmek zorunda değil sanki annesi gerdek gecesini kamerayamı alacak
alec kızla evlensin gerdeğe magnusla girsin

bu izzy nin gidip koca kulaklı adamla hop hop yaptığı yerden bir kızla evlendirmek istiyormuş

@Çiğdem- ben bütün senaryoyu biliyorum ve anlatmamak için kendimi zor tutuyorum ama olsun izle ve gör heyecanı kaçmasın

Hahaha neden be

Zaten artık izleyemem kaldı 20 gün

7.bölüm aa bu dizi ilk 3 bölüm yoğun eleştiri alıyordu ama artık kitabını okuyanlarda sevmeye başladı gittikçe güzelleşiyor @destere @cookies @xemrexxx

alec yine kurtardı ekibi ahh bu çocuk olmasa napıcaklar acaba

şarısın çocukla clark yakınlaştı simonda sevgi göstermeye başladı clark için yakında simonla sarısın çocuk kapışır

simonun vampir olma hikayeside sıktı artık ayolll olucaksa olsun artık şnunu ergen tavırlarından bıktım 🙂🙂🙂

ben de izledim tabi seversin alec totoyu kurtardı ama kaçısın yok magnus bane kapacak seninkini

bu arada clark değil clary

8.bölüm aa @destere nerde yorumların ayol unutma diziyi
@cookies@xemrexxx
ayy kurutlduk şu simondan diye nekadar çok seviniyordum ayol mezardan vampir olarak çıktı şimdi diğer bölümler bunun ergenlikleriyle uğraşacaz

@xemrexxx @cookies @destere alec bir kıza evlenme teklifi etti ohh çatlayında patlayın

@xemrexxx

bu akşam izleyeceğim inşallah maşallah fırsat bulursam tabi
) @Çiğdem-

ay şimdi bunlar gerdek gecesi napacak senin alec in kuş ötmiyi kızlara karşı
gerçi kız da arrowdaki felicity gibi taş (bu yorumla @Forumdash ı diziye çekerim
)