Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

Bu dizinin adı değişmeseydi bakıcaklarım arasındaydı konusu da benlikti ama isim değişti nedense bi izlememe isteği doğdu

Hayır öyle bir sahne var ki insan iğreniyor
spoi olmasın neyse
aaa izledin sende demek bence sinema dünyasına damga vurmuş filmlerden hala zaman zaman göz atıyorum çok ama çok kaliteli bir film başroldekı oyuncular döktürüyor aynı anda hem iyi hem kötüyü oynuyorlar

Bu dizinin adı değişmeseydi bakıcaklarım arasındaydı konusu da benlikti ama isim değişti nedense bi izlememe isteği doğdu

Hayır öyle bir sahne var ki insan iğreniyor
spoi olmasın neyse

ilk bölümü yarıladım ama bayağı bir terledim çok yorucu bir dizi
biraz dinlenip bölümü bitirmeye çalışacağım

Parlaklatin memeleri gordikce cigdem gibi fenalasiyon fimi

sen izlemişsindir bu diziyi gerçekten kızlar bir felaket
al birini sonra diğerinide al sonra diğernide hiç birbirine vurma öyle kucakla gezdir cinsinden şeyler

1 kere izledim guzeldi. Şimdi izlesem beğenırmıyım bilemem ama o baba kız sahnesi çok kötüydü

1x1. Bölüm

ilk bölüm güzeldi aslında konu olarak pek bişey olmasada izlenir cansıkıntısından
clary çok güzel kız onu izlemek bile yetiyor

anasını kaçırdılar danasını jace koruyor herkes kadehin peşinde sanırım kadehi bulan şarap içecek gölge avcıları insan ırkını şeytani ırklardan koruyormuş falan işte clary de 18 yaşına geldiği için yeni gölge şeysi olacakmış

neyse izleyen zaten konudan haberlidir

bu arada @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @cookies bu diziye beni davet ediyordunuzda ilk bölüm yorumlarınız nerde siz nasıl yorum yapıyorsunuz anlamadım
birisi 4. bölümden başlamış biri hiç başlamamış benimi ateşe atıyorsunuz ne iş anlayalım işin aslını ?

Destere 2016 sana yaradı valla he.
Fantastik filan.

Ben arada izliyorum ve yorum yapmaya üşeniyorum ama en son 4. Bölümü izledim dizi güzel bence ve dediğim gibi elena kitlelik

Destere 2016 sana yaradı valla he.
Fantastik filan.
başroldeki clary de kapsam gerçekten bu yıl bana yaradı diyeceğim

şu giyime bakın ne kadar hanımefendi bişey
@Çiğdem- kadar şirret değil kız

Ben arada izliyorum ve yorum yapmaya üşeniyorum ama en son 4. Bölümü izledim dizi güzel bence ve dediğim gibi elena kitlelik
ne hikmetse zaten herkes 4. bölümü izlemiş 4. bölümden önce kimsenin yorumu yok konuda ilk defa ben birden başladım

Konu geç açıldı galiba

1x2. Bölüm

başları sıkıcı sona doğru heyecanlıydı

herkes birbirine şırınga sokuyordu simon denen sıradan insan isabelle ile iyi anlaştı yalnız sonunda kafa üstü sallandırılmaktan kurtulamadı
alec şimdilik yancı konumunda @Çiğdem- in parlağı başrol değilmiş
başroldeki @xemrexxx nin jace adlı parlağıymış? kızlardaysa tabiki başkız bizim şeker clary
kızın herbişeyi çok güzel yetenek akıyor kızdan ..
sessiz kardeşlerin çok tehlikeli olduğunu söylediler bende dedim ne çıkacak karşımıza? efektler berbat çok sıradan

dot adlı falcıyı valentine en son kündeye yatırmıştı kadının başına ne geldi bilemiyorum ?
birde luke denen pezosfer var poliscilik oynuyorda o da kupanın peşinde alıp kupayı ters çevirip luke u üstünde oturtmak lazım

birde çok önemli bir haber aldım onu spoiler içinde şeydelim
valentine clary in babasıymış, zamanında valentine jocelyn i şapmış demekki? başka türlü nasıl böyle bişey olabilirki ?
@Harunnn60 @cookies

Son düzenleme:
1x3. Bölüm

güzeldi bu sefer bölüm bayağı heyecanlı geçti

hele clary ve izzy gibi iki güzele birde vampirler kraliçesi camille eklendi üff üff

camille simon gevşeğini bayağı evire çevire ??

@Çiğdem- sen bu okçuları özellikle seçiyorsun
ok atışının parlaklara verdiği cazibe nedir acaba
twd de daryl burda alec

nerde kalmıştık evet simon u vampirlerden kurtardılar jace clary e kılıç eğitimi veriyordu mezarlıkta falan neyse yani bölüm bayağı kuvvetliydi

@Harunnn60 @xemrexxx @cookies

@Forumdash kaçırma diziyi
katlanabilirsen konuya izlemeyi başarman mümkün

@MelankoliK haftada bir uğrarsan foruma bu diziyede uğra

aaa evet darly alec tabi arrowuda unutmamak lazım okçulara ayrı bir sempatim varmış gerçekten

Konuya katlanabilirsen demişsin, fantaztik benlik bile olsa katlanamayacağım bişey sanırım. Hem Abcfamily dizileri sonradan acayip vıcık vıcık aşka dönüşüyo
kalsın vazgeçtim bu diziden.

Konuya katlanabilirsen demişsin, fantaztik benlik bile olsa katlanamayacağım bişey sanırım. Hem Abcfamily dizileri sonradan acayip vıcık vıcık aşka dönüşüyo
kalsın vazgeçtim bu diziden.

aslında hata etmişim katlanabilirsen derken
senki arrow a pilli flash oğlanına katlanan birisin? bu diziyi haydi haydi izlersin onlardan daha saçma değilki
))