Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

hahahah ayy vlla izlerken n ot tutmam lazım sanırım çünkü 1 gün sonra aklımda birşey kalmıyor şuan ba ya zorlandım birşeyler hatırlamak için sen nasıl uzun uzun y azıyorsun hayret doğrusu

gerçi bu sorunu cw dizilerinde yalamıyorum onlar aklımda kalıyor

şu son yalamıyorum lafı olmamış sanki
hadi ben görmezden gelirimde @xemrexxx art niyetlidir her haltı çıkarabilir o sözden

şu son yalamıyorum lafı olmamış sanki
hadi ben görmezden gelirimde @xemrexxx art niyetlidir her haltı çıkarabilir o sözden
Hahahah tövbe tövbe yaşamıyorum diyecektim işte yanlıs yazmısım

kardeş olduklarını bliyordumda ben ilerde kardeş olmadıkları ortaya çıkar belki ters köse olur diye düşünüyordum

kardeş olduklarını bliyordumda ben ilerde kardeş olmadıkları ortaya çıkar belki ters köse olur diye düşünüyordum
zaten gidişat o yöne doğru clary ile jace kardeş çıktıkları halde birbirlerine kötü kötü bakıyorlar bir an önce senaristler duruma müdahale etmeli yoksa çok garip ilişkiler çıkacak ortaya

vuhu bi sonraki bolum destere hogathaseverin en bekledigi sahne var gibi

La ne art niyeti çikinella rüyalarinda neler yapiyor cw dizilerine o laf hafif kalir

zaten gidişat o yöne doğru clary ile jace kardeş çıktıkları halde birbirlerine kötü kötü bakıyorlar bir an önce senaristler duruma müdahale etmeli yoksa çok garip ilişkiler çıkacak ortaya

Ipucu verirdim ama istemiyosunuz kitaptan farkli gidiyor ama ana konu ayni

ama biraz mantikla cozersiniz dizideki o olayi

Ipucu verirdim ama istemiyosunuz kitaptan farkli gidiyor ama ana konu ayni

ama biraz mantikla cozersiniz dizideki o olayi
hhahah yok ip ucu verme cnm kendimiz görelim
ama tahminimi söylyeyim kitapta sonradan kardeş olmadıkları çıkıyordu gibi dşünüyorum ama dizide kardeşler anneleride doğruladı yinede bakalım nasıl gidicek ayoll

Diziye daha oyuncular gircek sana bunu soyleyebilirim bu arada izledin dimi fragmani tam desterelik anlar var

Mesela bu cocugu biz kitabi okuyanlar sabirsizlikla bekliyiruz dizideki ismi sebastian olcakti galiba kitapta oyle biseydi

Diziye daha oyuncular gircek sana bunu soyleyebilirim bu arada izledin dimi fragmani tam desterelik anlar var

sakın ipucu verme tüm heyecanı yokedersin
fragmanı izledim ama benlik sahne yok clary nin halveti yine gözükmüyor fragmanda

aaaa güzel şuankı şarısın oğlan iticiydi bu güzelmiş ayoll diziye gelirse alec in papucunu dama atarım
.A @destere @xemrexxx
yumurta gibi çocukmuş
the shannara cronicles daki senin will e benzemiyormu

fragmanı izledim ama benlik sahne yok clary nin halveti yine gözükmüyor fragmanda

yumurta gibi çocukmuş
Ama diğer favori çiftinin halveti var

aaaa güzel şuankı şarısın oğlan iticiydi bu güzelmiş ayoll diziye gelirse alec in papucunu dama atarım
.A @destere @xemrexxx
Akskdk bu çocuk kötü çocuk olarak gelcek kötüleri seversin

yumurta gibi çocukmuş
Ama diğer favori çiftinin halveti var

Akskdk bu çocuk kötü çocuk olarak gelcek kötüleri seversin
Hhahaha oo dizinin kötü karakteri olucak demek dahada sempati duydum şuan çocuğa ayoll
@destere

@xemrexxx

Hhahaha şuan bir adam var kötü rolde hiç ilgimi çekmiyor ismide gelmedi aklıma bizimkilerin babası
neydi ya valentine sanırım onu diyorsun

birde şu gölge avcılarının başındaki esmer bir vatandaş var hanı jace i kovan clary e soğuk davranan mal bir vatandaş var
ben onu sevmedim clary e yamuk yapanlardan nefret ediyorum

Hhaha evet valente yabancı isimleri aklıdma tutamıyorum ezbere yazmaya çalısıncada senin diline düşüyorum gothamda dalga geçiyordun benle