aaa evet aklımdan çıkmıs ben,mde az önce baktım dizimagta çıkmıs cnm dizibox artık yayınlamıyor malesefFlash çıktı mı? Baktığımda yoktu. 😱
kurabiye oy kullanır mısınBütün bölümleri izledim halvet göremedim 5. bölüm bu hafta yayınlanan bölüm değilmiydi
bende daha izlemedim beşinci bölümü ama duyumlarıma göre bir halvet olayı varmışBütün bölümleri izledim halvet göremedim 5. bölüm bu hafta yayınlanan bölüm değilmiydi
sen bile beni geçmişsin ayoll 1.bölümü izledim öyle kaldıbende daha izlemedim beşinci bölümü ama duyumlarıma göre bir halvet olayı varmış
Ne halveti be izlediğim kadarıyla yoktu kandırıyorlar senibende daha izlemedim beşinci bölümü ama duyumlarıma göre bir halvet olayı varmış
beşinci bölümü izlemedim seni bekliyorumsen bile beni geçmişsin ayoll 1.bölümü izledim öyle kaldı
duyumlar yalan söylemezNe halveti be izlediğim kadarıyla yoktu kandırıyorlar seniYada ben izlerken kaçırdımmı acaba
aaaa öyleyse bugün yarın hemen izleyip yetişeyim ayoll seni bekletmek olmaz şimdibeşinci bölümü izlemedim seni bekliyorum
duyumlar yalan söylemezmagnusla alec in çiftleştiğine dair yorumlar kol geziyor ortalıkta
Allah Allah ben neremle izledim 😱 kitaba göre olcak öyle sahneler zaten de bu bölümde görmedimbeşinci bölümü izlemedim seni bekliyorum
duyumlar yalan söylemezmagnusla alec in çiftleştiğine dair yorumlar kol geziyor ortalıkta
bugün izliyorumaaaa öyleyse bugün yarın hemen izleyip yetişeyim ayoll seni bekletmek olmaz şimdi
işte orası çok önemli ben sadece gözlerimle takip etmiyorumAllah Allah ben neremle izledim 😱 kitaba göre olcak öyle sahneler zaten de bu bölümde görmedim
2x5. Bölüm
harbidende bölümde halvet sahnesi yokmuş @cookiesdaha çok clary nin acısını izledik
clary annesini kaybetmenin üzüntüsüyle onu tekrar canlandırma girişimlerine kalkıştı kızcağız bu uğurda şeytanla çiftleşecekti nerdeyseneyseki kurtardı paçayı yalnız o avucuna çizdiği güneş sembollu şeyde neydi öyle kızın güçleri gittikçe çoğalıyor ?
izzy şeytanın yarasını iyileştirmek için merhem sürüyor kendisine ama merhemin yan etkisi çok tahrik ediyor kızı bizle birlikte
simon yuvarlağının olduğu sahnelerden nefret ettim
Bir tek iblis şeysi Claryle halvet yaşamak istiyordu 5. bölümde
2-3-4-5-6 BÖLÜMLERİ İZLEDİM bunada yetiştim sonunda ayoll @cookies @xemrexxx
@destere
ayy vlla şeytanlar iblisler bolca havada uçuştu bu bölümlerdeben claryein annesine değil alece üzüldüm ayoll çocuğa birşey olucak sandım hatta öldü sandımama kurtulduşarısın oğlan hapiste kalsaydı keşke ama oda kurtuldu
bu arada ben kardeş çıkmazlar sanıyordum ama claryenin annesi şarısın oğlanın oğlu olduğunumu söyledi benmi yanlıs anladım gerçekten akrdeşelr galiba @cookies 😱
simon çok gereksiz gebersede kurtulsak ayoll6.bölümün son sahnesinde bir kadın bir kadını öldürdü ama olayı anlayamadım bakalım haftaya
sen çok gerilerde kalmışsın jace le clary kardeş çıktı o kısmı bilmiyormuydun2-3-4-5-6 BÖLÜMLERİ İZLEDİM bunada yetiştim sonunda ayoll @cookies @xemrexxx
@destere
ayy vlla şeytanlar iblisler bolca havada uçuştu bu bölümlerdeben claryein annesine değil alece üzüldüm ayoll çocuğa birşey olucak sandım hatta öldü sandımama kurtulduşarısın oğlan hapiste kalsaydı keşke ama oda kurtuldu
bu arada ben kardeş çıkmazlar sanıyordum ama claryenin annesi şarısın oğlanın oğlu olduğunumu söyledi benmi yanlıs anladım gerçekten akrdeşelr galiba @cookies 😱
simon çok gereksiz gebersede kurtulsak ayoll6.bölümün son sahnesinde bir kadın bir kadını öldürdü ama olayı anlayamadım bakalım haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?