Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

beşinci bölümü izlemedim seni bekliyorum

duyumlar yalan söylemez
magnusla alec in çiftleştiğine dair yorumlar kol geziyor ortalıkta
aaaa öyleyse bugün yarın hemen izleyip yetişeyim ayoll seni bekletmek olmaz şimdi

beşinci bölümü izlemedim seni bekliyorum

duyumlar yalan söylemez
magnusla alec in çiftleştiğine dair yorumlar kol geziyor ortalıkta
Allah Allah ben neremle izledim 😱 kitaba göre olcak öyle sahneler zaten de bu bölümde görmedim

aaaa öyleyse bugün yarın hemen izleyip yetişeyim ayoll seni bekletmek olmaz şimdi
bugün izliyorum
yetiştin yetiştin yetişemedin yapacak bişey yok seni bekleyemem hogatha

Allah Allah ben neremle izledim 😱 kitaba göre olcak öyle sahneler zaten de bu bölümde görmedim
işte orası çok önemli ben sadece gözlerimle takip etmiyorum
nerenle izlersen bölüm akışı o yöne doğru kayıyor

2x4. Bölüm

ben bu bölümü izlediğim halde yorumlamayı unutmuşum @Çiğdem- @xemrexxx sizdende ses çıkmamış tabi
bu bölüm yorumlanmadan beşe geçmek olmaz

alec e şeytan girince ilk işi clary nin annesini öldürmek oldu
sonra şeytan izzy e girdi (şeytanın yerinde olmak isterdim ... izzy e bu bahaneyle girmiş oldu yani
) nerde kalmıştık ? izzy e girdi şeytan, evet sonra clary izzy e öyle bir vuruş yaptıki şeytan izzy den çıktı ama kız zarar görmedi nereye soktu kılıcı orayı çözemedim

bu arada valentinde efsunlu godoş kılıcını kaptı çünkü kazma jace in insanlığı tuttu kılıç yerine yanındaki sapı kurtarmanın derdine düştü topik

son sahnede çalan şarkı güzeldi

2x5. Bölüm

harbidende bölümde halvet sahnesi yokmuş @cookies
daha çok clary nin acısını izledik

clary annesini kaybetmenin üzüntüsüyle onu tekrar canlandırma girişimlerine kalkıştı kızcağız bu uğurda şeytanla çiftleşecekti nerdeyse
neyseki kurtardı paçayı yalnız o avucuna çizdiği güneş sembollu şeyde neydi öyle kızın güçleri gittikçe çoğalıyor ?
izzy şeytanın yarasını iyileştirmek için merhem sürüyor kendisine ama merhemin yan etkisi çok tahrik ediyor kızı bizle birlikte

simon yuvarlağının olduğu sahnelerden nefret ettim

Bir tek iblis şeysi Claryle halvet yaşamak istiyordu 5. bölümde

2-3-4-5-6 BÖLÜMLERİ İZLEDİM bunada yetiştim sonunda ayoll @cookies @xemrexxx
@destere

ayy vlla şeytanlar iblisler bolca havada uçuştu bu bölümlerde
ben claryein annesine değil alece üzüldüm ayoll çocuğa birşey olucak sandım hatta öldü sandım
ama kurtuldu
şarısın oğlan hapiste kalsaydı keşke ama oda kurtuldu

bu arada ben kardeş çıkmazlar sanıyordum ama claryenin annesi şarısın oğlanın oğlu olduğunumu söyledi benmi yanlıs anladım gerçekten akrdeşelr galiba @cookies 😱

simon çok gereksiz gebersede kurtulsak ayoll
6.bölümün son sahnesinde bir kadın bir kadını öldürdü ama olayı anlayamadım bakalım haftaya

altıncı bölümde clary ile izzy nin iblislerden kurtulmak için havuza girdikleri sahne muhteşemdi
birde havuzdan çıktıklarında giysiler yapış yapış yapışmıştı o ne muhteşem eserdi öyle

@xemrexxx nin luke la simon karpuzu ormanda çiftleşiyordu o kısımları hiç anlatmasakta olur

sen çok gerilerde kalmışsın jace le clary kardeş çıktı o kısmı bilmiyormuydun