Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

aaaa çok geçmiş olun cnm gurbet ellerdesin birde şöyle 1 tas çorba yapanın yoktur
Annem burda Allahtan ona denk geldi

Kum dokuyomusum arti gastritim ve migrenim tuttu arti olarak ta üşütmüşüm brdaki hastanede de ilgilenmediler

Annem burda Allahtan ona denk geldi

Kum dokuyomusum arti gastritim ve migrenim tuttu arti olarak ta üşütmüşüm brdaki hastanede de ilgilenmediler
annenin orda olmasına harika attım cnm

aaaa kum dökmek kötü yaa taş düşürmek gibi oluyormus sanırım böbrekten onun sancısı kötüdür seninki öylemi bilmiyorum ama
annen nerede kalıyor orada cnm

önceki syfalardada yok yorumları galiba sen 1.sezonu yorumladınmı @cookies

kitabını okudum diyordu bende taht oyunlarının kitabını okumuştum tam bitmedi hala ama olsun ayoll diziyi izlemekten iyidir
resmi hesaptan çiğdemin oğlanlara destek var
tez vakitte evlensinler nikah şahidi de çiğdem olur
@Forumdash @EFE UYSAL @mrt-06 @cookies @vadikızı @eskici @dosimosi
https://twitter.com/x/status/818489131273588736

2x1. bölümüde izledim

jace e annesinin karnındayken şırıngayla dop ilacı katmış lanet babas,ı jace o yüzden yuvarlak olmuş
birde clary in anası valentine e kazık sokacaktı clary izin vermedi

birde alec le magnus karşılıklı trip atıp çiftleşmeye devam ediyor başkada bir fok olmadı bölümde akşama 2x2. şeyide izlerim

O kazığı valentineye degil Jaceye sokcakti

kız qÇiğdem- 2x3 te seni şok edecek sahneler var

bak mesela

senin oğlan çocukken de böyleymiş
sarışın oğlanın yanında birtakım uzuvlarına hakim olamıyormuş @destere detaya girer bu konuda

önce ikinci bölümü izlemem lazım sonra buna sıra gelecek biraz geriden takip ediyorum clary i çünkü kızın gerisi daha güzel

kaçıncı bölüm şu an yayınlandı ben iki bölüm geriden geliyorum sanırım
Ya ben yabancı dizi izleyemiyorum artık tam diziye dalcam bir foruma bakıyım diyorum buraya dalıyorum sonra yeniden başlıyorum birde Medyaradar'a bakıyım diyorum yine bölüyorum, dizilere odaklanma sorunum var.
@Çiğdem-

shadow a bende dalamıyorum kalitesi biraz düşük
clary olmasa bırakacaktım çoktan konu sarmıyor pek ama the shannara cronicles ı sabırsızlıkla bekliyorum

cw DE riverdale diye dizi başlamış ilk bölümü yüklenmiş deniz maruluna oylarını gönderdikten sonra ona bakıcam inşallah fanteziyi abartmamışlardır