Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

resmi hesaptan çiğdemin oğlanlara destek var:A tez vakitte evlensinler nikah şahidi de çiğdem olur :A @Forumdash @EFE UYSAL @mrt-06 @cookies @vadikızı @eskici @dosimosi
IYYY sinir oldum zaten ayoll forumda @destere nin peşinde erkekler dizilerde ise sevdiğim oğlanlarında yine erkekler peşinde hangi oğlana baksam bir erkek peşinde tövBe tövbe
:A :A :A

Annem burda Allahtan ona denk geldi :(

Kum dokuyomusum arti gastritim ve migrenim tuttu arti olarak ta üşütmüşüm brdaki hastanede de ilgilenmediler :(
annenin orda olmasına harika attım cnm :F

aaaa kum dökmek kötü yaa taş düşürmek gibi oluyormus sanırım böbrekten onun sancısı kötüdür seninki öylemi bilmiyorum ama :( annen nerede kalıyor orada cnm :(

önceki syfalardada yok yorumları galiba sen 1.sezonu yorumladınmı @cookies :F

kitabını okudum diyordu bende taht oyunlarının kitabını okumuştum tam bitmedi hala ama olsun ayoll diziyi izlemekten iyidir :A :A :A
resmi hesaptan çiğdemin oğlanlara destek var:A tez vakitte evlensinler nikah şahidi de çiğdem olur :A @Forumdash @EFE UYSAL @mrt-06 @cookies @vadikızı @eskici @dosimosi

2x1. bölümüde izledim :)
jace e annesinin karnındayken şırıngayla dop ilacı katmış lanet babas,ı jace o yüzden yuvarlak olmuş :) birde clary in anası valentine e kazık sokacaktı clary izin vermedi :)
birde alec le magnus karşılıklı trip atıp çiftleşmeye devam ediyor başkada bir fok olmadı bölümde akşama 2x2. şeyide izlerim :)

2x1. bölümüde izledim :)
jace e annesinin karnındayken şırıngayla dop ilacı katmış lanet babas,ı jace o yüzden yuvarlak olmuş :) birde clary in anası valentine e kazık sokacaktı clary izin vermedi :)
birde alec le magnus karşılıklı trip atıp çiftleşmeye devam ediyor başkada bir fok olmadı bölümde akşama 2x2. şeyide izlerim :)

O kazığı valentineye degil Jaceye sokcakti :)

kız qÇiğdem- 2x3 te seni şok edecek sahneler var:F
bak mesela :F

senin oğlan çocukken de böyleymiş :A sarışın oğlanın yanında birtakım uzuvlarına hakim olamıyormuş @destere detaya girer bu konuda :F

kız qÇiğdem- 2x3 te seni şok edecek sahneler var:F
bak mesela :F

senin oğlan çocukken de böyleymiş :A sarışın oğlanın yanında birtakım uzuvlarına hakim olamıyormuş @destere detaya girer bu konuda :F
önce ikinci bölümü izlemem lazım sonra buna sıra gelecek biraz geriden takip ediyorum clary i çünkü kızın gerisi daha güzel :)

kız haftaya senin oğlanla magnus ilk randevuya çıkacak @Çiğdem- söyle de çok içmesin seninki yoksa gece istemediği şeyler başına gelebilir neticede magnus 600 küsrü yaşında büyücü :A @destere @mrt-06 @denizz19 @cookies @vadikızı @dosimosi @eskici
index.jpg

kız haftaya senin oğlanla magnus ilk randevuya çıkacak @Çiğdem- söyle de çok içmesin seninki yoksa gece istemediği şeyler başına gelebilir neticede magnus 600 küsrü yaşında büyücü :A @destere @mrt-06 @denizz19 @cookies @vadikızı @dosimosi @eskici
Ekli dosyayı görüntüle 53747
kaçıncı bölüm şu an yayınlandı ben iki bölüm geriden geliyorum sanırım :)
Ya ben yabancı dizi izleyemiyorum artık tam diziye dalcam bir foruma bakıyım diyorum buraya dalıyorum sonra yeniden başlıyorum birde Medyaradar'a bakıyım diyorum yine bölüyorum, dizilere odaklanma sorunum var. :( @Çiğdem-

Ya ben yabancı dizi izleyemiyorum artık tama diziye dalcam bir foruma bakıyım diyorum buraya dalıyorum sonra yeniden başlıyorum birde Medyaradar'a bakıyım diyorum yine bölüyorum, dizilere odaklanma sorunum var. :( @Çiğdem-
shadow a bende dalamıyorum kalitesi biraz düşük :) clary olmasa bırakacaktım çoktan konu sarmıyor pek ama the shannara cronicles ı sabırsızlıkla bekliyorum :)

Ya ben yabancı dizi izleyemiyorum artık tama diziye dalcam bir foruma bakıyım diyorum buraya dalıyorum sonra yeniden başlıyorum birde Medyaradar'a bakıyım diyorum yine bölüyorum, dizilere odaklanma sorunum var. :( @Çiğdem-
cw DE riverdale diye dizi başlamış ilk bölümü yüklenmiş deniz maruluna oylarını gönderdikten sonra ona bakıcam inşallah fanteziyi abartmamışlardır:(