1x11. Bölüm
hasssss ....... hayvan gibi senaryo şey yapıyorlar cilary ile jace
clary , izzy ve lydia nın hatrına diziyi şeetmeye devam ediyorum
rezaletti şimdi bu utançla nasıl yaşayacak clary ve toraman jace clary e bu şoku yaşatan senariste lanet olsun
hasssss ....... hayvan gibi senaryo şey yapıyorlar cilary ile jace
kardeşmiş ! bugüne kadar her tür pozisyonu denediler nolcek şindi )
birde simon, luke dan haberi duyunca seviniyor clary bana kaldı diye oysa ilk şoku atlatamaması lazımdı madem kardeştilerde bugüne kadar kırdıkları cevizler nolacak diye sormalıydı
alec magnusla oynaşmaya devam ediyor bu gidişle liydia alec yumuşağına tekmeyi koyacaktır izzy nin serbest kalmasına sevindim sen bizim herşeyimizsin izzy seni mahkum etmeye çalışan kaltak teyze, allahından bulsun
birde simon, luke dan haberi duyunca seviniyor clary bana kaldı diye oysa ilk şoku atlatamaması lazımdı madem kardeştilerde bugüne kadar kırdıkları cevizler nolacak diye sormalıydı
alec magnusla oynaşmaya devam ediyor bu gidişle liydia alec yumuşağına tekmeyi koyacaktır izzy nin serbest kalmasına sevindim sen bizim herşeyimizsin izzy seni mahkum etmeye çalışan kaltak teyze, allahından bulsun
rezaletti şimdi bu utançla nasıl yaşayacak clary ve toraman jace clary e bu şoku yaşatan senariste lanet olsun
11. bölüm yorumun nerde ? en güzel bölümlerden biriydi onu pas geçtiysen diziyi bırak daha iyineyse ben 1x11 i de izledim @Çiğdem- in alec i gelin lydia yı düğünde bırakıp marcus bane in kolalrına koştu çiğdem izleyince üzüntüden depresyona girecek