Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

1x11. Bölüm

hasssss ....... hayvan gibi senaryo şey yapıyorlar:) cilary ile jace
kardeşmiş ! bugüne kadar her tür pozisyonu denediler nolcek şindi :))
birde simon, luke dan haberi duyunca seviniyor clary bana kaldı diye :) oysa ilk şoku atlatamaması lazımdı madem kardeştilerde bugüne kadar kırdıkları cevizler nolacak diye sormalıydı :)
alec magnusla oynaşmaya devam ediyor bu gidişle liydia alec yumuşağına tekmeyi koyacaktır :) izzy nin serbest kalmasına sevindim sen bizim herşeyimizsin izzy seni mahkum etmeye çalışan kaltak teyze, allahından bulsun :)
clary , izzy ve lydia nın hatrına diziyi şeetmeye devam ediyorum :)

11.bölüm aa 12.bölüm yayınlandı ama ben 11.bölümü yeni izleyebildim:F
bölümde türk filmi tadı vardı neler oldu neler aaaa 😱😱😱
@xemrexxx @cookies @destere
ayoll jace ile clark kardeş çıktılar ayol bunlar öpüşüyordu tövbe estafurullah kardeşmişler :F:F:F

simona umut doğdu bakaım neler olucak :F:F:F

rezaletti :) şimdi bu utançla nasıl yaşayacak clary ve toraman jace :) clary e bu şoku yaşatan senariste lanet olsun :)

neyse ben 1x11 i de izledim @Çiğdem- in alec i gelin lydia yı düğünde bırakıp marcus bane in kolalrına koştu çiğdem izleyince üzüntüden depresyona girecek :A
11. bölüm yorumun nerde ? en güzel bölümlerden biriydi onu pas geçtiysen diziyi bırak daha iyi :)

1x12. Bölüm

alec i al başına çal @Çiğdem- :)
senin yumoş gül gibi lydia yı bıraktı kendisi gibi yuvarlaklardan sihirbaz magnusla halvet planları yapıyor ikisinide tepe tepe kullan hogatha :)
hodge un kupayı valentine e teslim etmesi iyi olmadı?
clary ile jace in kardeş oldukları ortaya çıkınca simone la fingirdeşmeleri başlamaz umarım...? biz clary i saf haliyle sevdik tüm sakıncalı yumurtalardan uzak durması şart :) burdan izzy e sevgilerimizide yollayarak yorumu sonlandıralım :)

neyse ben 1x11 i de izledim @Çiğdem- in alec i gelin lydia yı düğünde bırakıp marcus bane in kolalrına koştu çiğdem izleyince üzüntüden depresyona girecek :A
bu dediğin 12. bölüm yorumu yine 11. bölüm yok :)

1x11. Bölüm

birde simon, luke dan haberi duyunca seviniyor clary bana kaldı diye :) oysa ilk şoku atlatamaması lazımdı madem kardeştilerde bugüne kadar kırdıkları cevizler nolacak diye sormalıydı :)
alec magnusla oynaşmaya devam ediyor bu gidişle liydia alec yumuşağına tekmeyi koyacaktır :) izzy nin serbest kalmasına sevindim sen bizim herşeyimizsin izzy seni mahkum etmeye çalışan kaltak teyze, allahından bulsun :)

rezaletti :) şimdi bu utançla nasıl yaşayacak clary ve toraman jace :) clary e bu şoku yaşatan senariste lanet olsun :)

11. bölüm yorumun nerde ? en güzel bölümlerden biriydi onu pas geçtiysen diziyi bırak daha iyi :)

1x12. Bölüm

senin yumoş gül gibi lydia yı bıraktı kendisi gibi yuvarlaklardan sihirbaz magnusla halvet planları yapıyor ikisinide tepe tepe kullan hogatha :)
clary ile jace in kardeş oldukları ortaya çıkınca simone la fingirdeşmeleri başlamaz umarım...? biz clary i saf haliyle sevdik tüm sakıncalı yumurtalardan uzak durması şart :) burdan izzy e sevgilerimizide yollayarak yorumu sonlandıralım :)

Son kitap haric butun kitaplarini okuyan biri olarak sana anlatabilirim :)

aaaa spoi verme ayoll heyecanımız kaçmasın :F :F :F

sen oyunu yolla bakalım özelinde en son haftaya ait 7 şarkılık recap videosu var son 2 haftadır zaten yollayamıyorsun bu hafta katkıda bulun ayoll :A :A :A

1x12. Bölüm

1x11. Bölüm

hhahaha aa ben diyemeden eksik bölümleri tamamlamışsın ayoll :A :A :A

şuan kardeş gibigörünüyorlar baalım ileride ne olur ayoll 😱 alecede iyice yapıştı şu büyücü :(

2.sezonun 1.bölümü kaldı şuan sadece onuda izle ayoll bende yeni izledim yorumumu yaparım sonra :A :A :A

Son düzenleme:
aaaa spoi verme ayoll heyecanımız kaçmasın :F :F :F

sen oyunu yolla bakalım özelinde en son haftaya ait 7 şarkılık recap videosu var son 2 haftadır zaten yollayamıyorsun bu hafta katkıda bulun ayoll :A :A :A

hhahaha aa ben diyemeden eksik bölümleri tamamlamışsın ayoll :A :A :A

şuan kardeş gibigörünüyorlar baalım ileride ne olur ayoll 😱 alecede iyice yapıştı şu büyücü :(

2.sezonun 1.bölümü kaldı şuan sadece onuda izle ayoll bende yeni izledim yorumumu yaparım sonra :A :A :A

13.. bölümüde izledim :)

ve senin jace i babası kaçırdı satacak oğlanı sanırım :)
anne jackliyn de uyandı artık yeni sezona başlayabiliriz :)

spoiler verirsen sana anatomi derslerinde yardımcı olmam onu söyliyim şimdiden :)

13.. bölümüde izledim :)

ve senin jace i babası kaçırdı satacak oğlanı sanırım :)
anne jackliyn de uyandı artık yeni sezona başlayabiliriz :)

spoiler verirsen sana anatomi derslerinde yardımcı olmam onu söyliyim şimdiden :)
@cookies senden dersmi alıyor çocuğun doktorluk kariyeri başlamadan bitti ozaman ayoll
😱😱😱

ders alamıyor daha ? benim dersler onun seviyesini aşıyor onun bu sene gördüğü hazırlık sınıfı dersleriymiş, benim dersler 6. sınıf düzeyinde :)
aaa bu arada 12 bölüm diye kalmıs aklımda sezon finali yeni sezona yetişmen iyi olmuş ayoll güzel bir başlangıç yaptık :A :A :A

aaa bu arada 12 bölüm diye kalmıs aklımda sezon finali yeni sezona yetişmen iyi olmuş ayoll güzel bir başlangıç yaptık :A :A :A
kız ikinci bölümü izledn mi senin oğlan sarışın paralğı bulucam diye içine bişi kaçtı @destere nin odasına gitti galiba çocuk :A
vfbgfbg.png

la zaten 3.-4. bölümde belli oluyor oğlanın şeyliği :A nasıl izledin Allah bilir dbeyazsoy gibi hızlandırıp mı izliyon :D
ilk sezonu bitirdim diyorum sen bana ne hikayeler anlatıyorsun yok alec dopmuşta falanmış filanmış :) oraları biliyorum zatende ben yeni sezondaki ilk iki bölümden spoiler verme dedim :)

aaa evet 2.bölümü daha izlemedim ama 1.bölüm yorumumu yapmamışım kısaca yapayım ayol :F

2.sezon 1.bölüm bence güzel başlangıç oldu @cookies @destere @xemrexxx

şu sihirbaz çocuk aleci bırakmıyor ayoll karısı gibi yapışmış çocuğun yakasına :(

şu şarısın oğlanın babasıyla olan sahneleri bölümün ilgi çekici sahneleriydi kötü adam iyi oynuyor gibi :F

kızların antramn kavgası gereksiz buldum ama destere sever :F

@cookies bu diziyi izliyorduda yorumları nerde yorumlara rastlamadık :)
önceki syfalardada yok yorumları galiba sen 1.sezonu yorumladınmı @cookies :F

kitabını okudum diyordu bende taht oyunlarının kitabını okumuştum tam bitmedi hala ama olsun ayoll diziyi izlemekten iyidir :A :A :A
resmi hesaptan çiğdemin oğlanlara destek var:A tez vakitte evlensinler nikah şahidi de çiğdem olur :A @Forumdash @EFE UYSAL @mrt-06 @cookies @vadikızı @eskici @dosimosi