Sezonluk Yorum Başlığının Açılmasını İstediğiniz Yabancı Diziler

@Forumdash'ı ikna etmemiz lazım. Ben de bitirmek istemem, zaten istesem de bitiremem muhtemelen.

Aynen. Şimdiden etkinlik filmlerinin dışında izleyeceğim o kadar film var ki. Dizileri saymıyorum bile. Başka şeyler de yapmak istiyorum yazın. Vakit çok gibi gözüküyor şu an ama gayet az bir süre.

Bu yaz Temmuz gibi evde olmayacağim için ilk 2 sezonu indirip USB'ye atarak öyle geçiştiririm eve dönene kadar ama sonrasını bilemiyorum😕 Eğer diziyi çok seversem ki gelişte sezonu bitirmeyi düşünüyorum. Hem siz filmcisiniz, benim kadar dizi sevmiyorsunuz
Birde ben yeni sezonu başlayan dizilerin ilk bölümleri (seversem takip edicek olduklarım-ettiklerim) oldugundan bayaa sıkışık bi dönem geçiririm diye yazın boşlukta bitirmek istiyordum. Şuan aklımda sadece 2 sezonu yaymak var Ağustos ayına(belki sonu) kadar, sonrası Allah Kerim
@OzaN @berkann Bu arada Suits'in filanda tam tarihlerini hazırla @OzaN hazır kotalar sıfırlanmişken indireyim

2 sezonu yayıyoruz o zaman?

Suits'i Ramazan'da izleyelim, her gün bir bölüm şeklinde ama sevişme filan var gibi gözüküyor. -ama çıplaklık olduğunu sanmıyorum- Gece izleriz artık.

2 sezonu yayıyoruz o zaman?

Suits'i Ramazan'da izleyelim, her gün bir bölüm şeklinde ama sevişme filan var gibi gözüküyor. -ama çıplaklık olduğunu sanmıyorum- Gece izleriz artık.
Suits'te çıplaklık vs yokmuş izleyebiliriz rahatlıkla. Ramazan ayının ilk günü bile başlayabiliriz.

Artık istiyorsan arrow sezon 1'i açabilirsin doldururum orayı, 2. sezonu var 1.'si yok saçmalığı kaldıralım ortadan.
Açarım 1-2 güne sen şimdilik normal son izlediğiniz bölüm konusuna yaz da ben taşırım mesajları konuyu açtığımda.

Doctor Who 8.sezon başlayınca diyeceğim ama pek Doctor Who izleyen yok 😵
😵
😵
😵
Mr.At açtırmıştı zamanında

https://fav10.net/forum/threads/doctor-who-8-sezon-yorumları.204574/

konu başlığı açılmasını istediğim diziler varda @OzaN , benden başka izleyen olmadığı için açılması pekde bişeye yaramaz

mesela hell on wheels