Sezonluk Yorum Başlığının Açılmasını İstediğiniz Yabancı Diziler

Suits. :D @OzaN @Forumdash

Bir de eski dizilerle ilgili bir etkinlik olacak mı yine? Freaks and Geeks'i o etkinlikte izlemeseydim başka bir zaman izleyemezdim. :)
Suits Haziran sonu. :)

Yaz için etkinliğimiz var. Daha doğrusu @Forumdash ile kararlaştırdıklarımız var. (Suits - Six Feet Under)

@Forumdash'ı ikna etmemiz lazım. Ben de bitirmek istemem, zaten istesem de bitiremem muhtemelen. :D

Aynen. Şimdiden etkinlik filmlerinin dışında izleyeceğim o kadar film var ki. Dizileri saymıyorum bile. Başka şeyler de yapmak istiyorum yazın. Vakit çok gibi gözüküyor şu an ama gayet az bir süre. :(

Bu yaz Temmuz gibi evde olmayacağim için ilk 2 sezonu indirip USB'ye atarak öyle geçiştiririm eve dönene kadar ama sonrasını bilemiyorum😕 Eğer diziyi çok seversem ki gelişte sezonu bitirmeyi düşünüyorum. Hem siz filmcisiniz, benim kadar dizi sevmiyorsunuz:X Birde ben yeni sezonu başlayan dizilerin ilk bölümleri (seversem takip edicek olduklarım-ettiklerim) oldugundan bayaa sıkışık bi dönem geçiririm diye yazın boşlukta bitirmek istiyordum. Şuan aklımda sadece 2 sezonu yaymak var Ağustos ayına(belki sonu) kadar, sonrası Allah Kerim :) @OzaN @berkann Bu arada Suits'in filanda tam tarihlerini hazırla @OzaN hazır kotalar sıfırlanmişken indireyim:X

Bu yaz Temmuz gibi evde olmayacağim için ilk 2 sezonu indirip USB'ye atarak öyle geçiştiririm eve dönene kadar ama sonrasını bilemiyorum😕 Eğer diziyi çok seversem ki gelişte sezonu bitirmeyi düşünüyorum. Hem siz filmcisiniz, benim kadar dizi sevmiyorsunuz:X Birde ben yeni sezonu başlayan dizilerin ilk bölümleri (seversem takip edicek olduklarım-ettiklerim) oldugundan bayaa sıkışık bi dönem geçiririm diye yazın boşlukta bitirmek istiyordum. Şuan aklımda sadece 2 sezonu yaymak var Ağustos ayına(belki sonu) kadar, sonrası Allah Kerim :) @OzaN @berkann Bu arada Suits'in filanda tam tarihlerini hazırla @OzaN hazır kotalar sıfırlanmişken indireyim:X
2 sezonu yayıyoruz o zaman? :D

Suits'i Ramazan'da izleyelim, her gün bir bölüm şeklinde ama sevişme filan var gibi gözüküyor. -ama çıplaklık olduğunu sanmıyorum- Gece izleriz artık. :D

2 sezonu yayıyoruz o zaman? :D

Suits'i Ramazan'da izleyelim, her gün bir bölüm şeklinde ama sevişme filan var gibi gözüküyor. -ama çıplaklık olduğunu sanmıyorum- Gece izleriz artık. :D
Suits'te çıplaklık vs yokmuş izleyebiliriz rahatlıkla. Ramazan ayının ilk günü bile başlayabiliriz. :):)

Artık istiyorsan arrow sezon 1'i açabilirsin doldururum orayı, 2. sezonu var 1.'si yok saçmalığı kaldıralım ortadan. :D
Açarım 1-2 güne sen şimdilik normal son izlediğiniz bölüm konusuna yaz da ben taşırım mesajları konuyu açtığımda. :)

Doctor Who 8.sezon başlayınca diyeceğim ama pek Doctor Who izleyen yok 😵
😵
😵
😵
Mr.At açtırmıştı zamanında :)

https://fav10.net/forum/threads/doctor-who-8-sezon-yorumları.204574/

konu başlığı açılmasını istediğim diziler varda @OzaN , benden başka izleyen olmadığı için açılması pekde bişeye yaramaz :)

mesela hell on wheels