kokalyarak bulursun senO kadar vakit olsa keske
Iyi sen etiketleme ben kendiligimden geleyim o zaman
kokalyarak bulursun senO kadar vakit olsa keske
Iyi sen etiketleme ben kendiligimden geleyim o zaman
kokalyarak bulursun sen
Yazdigimin altina tam bunu yazmistim ama gitmemis
haftaya kadar bu 3 bölümü izle daha fazla birikmeden haftayada düzenli olarak başlamış olursun 😉😉😉Hadi ya, aynen geride kalmışım ben. @Çiğdem-
dolmasını bekliyorum şu andün paylaştığımda ses etmemmiştin melun.ssDoğaüstü dizileri severlere haber edeyim. Salem diye cadılık dizisi başladi.Alt yazısı filanda düştü. @Çiğdem- denemek istersin diye haber ediyorum
Etiket sorunu Ne zamandır bekliyorum. AHS-Coven'dan sonra teenage olmayan cadı dizisi süper olacak Reytingi de gayet iyi gelmiş İMDB 7.5+ ama olsun cadı dizisi sonuçta 8+ olur inşdolmasını bekliyorum şu andün paylaştığımda ses etmemmiştin melun.ss
şimdi başlıyom izlemeye 1 saate yorum gelirAçayım mı Salem konusu?
güzel diziymiş korku dozu artmazsa izlenebilirAçayım mı Salem konusu?
Korku dozu rtsın bee ben oyuzden başlıyorum. Bilmediğim dilde kemkum laflar duyucam diye başlamıyorum.Korku dozu ne kadardı ki?güzel diziymiş korku dozu artmazsa izlenebilir
ashley sonunda rolünü bulmuş @Forumdash
tamzin merchant yaşlanmış mı ne
bnm için yeterli dozda şu an fazlası zararKorku dozu rtsın bee ben oyuzden başlıyorum. Bilmediğim dilde kemkum laflar duyucam diye başlamıyorum.Korku dozu ne kadardı ki?
korkuyon (dur yaa )bnm için yeterli dozda şu an fazlası zarar
sabrina nın kedisi işte ne güzelDizi bence isimden kaybediyor. Salem diye dizi ismi mi olur. Selam desen değil, salam desen değil.
Şuna bak biDizi bence isimden kaybediyor. Salem diye dizi ismi mi olur. Selam desen değil, salam desen değil.
Ne izlerdim beesabrina nın kedisi işte ne güzel