tabiki izliyor? ama yorum yapacak yer bulamadığı için bir yerli diziler konusunda yorum yapıyor bir gün haftalık senaryo bölümünde yorum yapıyor öyle ortada rezil olmuş durumda oysa konu başlığı olsa adres rahat bulunurİzliyor mu ki o?
tabiki izliyor? ama yorum yapacak yer bulamadığı için bir yerli diziler konusunda yorum yapıyor bir gün haftalık senaryo bölümünde yorum yapıyor öyle ortada rezil olmuş durumda oysa konu başlığı olsa adres rahat bulunurİzliyor mu ki o?
Kendisinden duymak daha iyi olur sana kalsa ben de The Americans fanatiğiyim.tabiki izliyor? ama yorum yapacak yer bulamadığı için bir yerli diziler konusunda yorum yapıyor bir gün haftalık senaryo bölümünde yorum yapıyor öyle ortada rezil olmuş durumda oysa konu başlığı olsa adres rahat bulunur
dur ben onun yorumlarından birini bulurum şimdiKendisinden duymak daha iyi olur sana kalsa ben de The Americans fanatiğiyim.
evet izliyorum diziyi @destereKendisinden duymak daha iyi olur sana kalsa ben de The Americans fanatiğiyim.
Evet düşmüş.Showtime niye böyle saçmalıyor, hiç anlam veremiyorum[emoji19] [emoji19] [emoji19]Mayıs'taydı o erken mi düştü.
İkinci bölümü 1 ay beklersiniz artık.Evet düşmüş.Showtime niye böyle saçmalıyor, hiç anlam veremiyorum[emoji19] [emoji19] [emoji19]
İkinci bölüm sanırım 4 Mayıs'ta yani 13 gün kalmış, Game of Thrones için en az 30 gün daha bekleyeceğimiz gerçeğine karşın 13 gün su gibi geçer Gerçi ikisini de bir yıl beklemesini öğrenmişiz , 13 gün olsa da 33 gün Olsa da vız gelir artık.İkinci bölümü 1 ay beklersiniz artık.
Homeland de düşer birkaç aya.
Yok 4 Mayıs ilk bölümün normalde çıkması gereken gün. Yani 20.İkinci bölüm sanırım 4 Mayıs'ta yani 13 gün kalmış, Game of Thrones için en az 30 gün daha bekleyeceğimiz gerçeğine karşın 13 gün su gibi geçer Gerçi ikisini de bir yıl beklemesini öğrenmişiz , 13 gün olsa da 33 gün Olsa da vız gelir artık.
Öyleymiş sahiden, bu çok kötü olduYok 4 Mayıs ilk bölümün normalde çıkması gereken gün. Yani 20.
Yoohhhk, ben kanalların takvimlerine göre gidicem Homaland iptal olsa da kurtulsak diyecem[emoji23] Öyle yuk dolu geçti sezon 1-2 bölüm haricinde[emoji19]İkinci bölümü 1 ay beklersiniz artık.
Homeland de düşer birkaç aya.
Ben kendim iptal ettim. Anca bu sezon hadi olmadı bir sonraki sezon final olursa geriden gelir izlerim.Yoohhhk, ben kanalların takvimlerine göre gidicem Homaland iptal olsa da kurtulsak diyecem[emoji23] Öyle yuk dolu geçti sezon 1-2 bölüm haricinde[emoji19]
@OzaN Wayward Pines ilk bölüm düştü erkenden ona bi yorum başlığı acı bersen [emoji16]Ben kendim iptal ettim. Anca bu sezon hadi olmadı bir sonraki sezon final olursa geriden gelir izlerim.
Tamamdır.@OzaN Wayward Pines ilk bölüm düştü erkenden ona bi yorum başlığı acı bersen [emoji16]
aaa teen wolfun 2 bölümü birden yüklenmiş dün ama haberim bile yokFark etmez artık yorum konularına uzaklaştım. @Çiğdem- Teen Wolf başladı izliyormusun? Konu başlığı açılırsa arada uğrarım[emoji16]