Sezonluk Yorum Başlığının Açılmasını İstediğiniz Yabancı Diziler

İzliyor mu ki o? :D
tabiki izliyor? ama yorum yapacak yer bulamadığı için bir yerli diziler konusunda yorum yapıyor bir gün haftalık senaryo bölümünde yorum yapıyor :) öyle ortada rezil olmuş durumda :) oysa konu başlığı olsa adres rahat bulunur :)

tabiki izliyor? ama yorum yapacak yer bulamadığı için bir yerli diziler konusunda yorum yapıyor bir gün haftalık senaryo bölümünde yorum yapıyor :) öyle ortada rezil olmuş durumda :) oysa konu başlığı olsa adres rahat bulunur :)
Kendisinden duymak daha iyi olur sana kalsa ben de The Americans fanatiğiyim. :D

İkinci bölümü 1 ay beklersiniz artık. :D

Homeland de düşer birkaç aya. :D
İkinci bölüm sanırım 4 Mayıs'ta yani 13 gün kalmış, Game of Thrones için en az 30 gün daha bekleyeceğimiz gerçeğine karşın 13 gün su gibi geçer :D Gerçi ikisini de bir yıl beklemesini öğrenmişiz , 13 gün olsa da 33 gün Olsa da vız gelir artık. :)

İkinci bölüm sanırım 4 Mayıs'ta yani 13 gün kalmış, Game of Thrones için en az 30 gün daha bekleyeceğimiz gerçeğine karşın 13 gün su gibi geçer :D Gerçi ikisini de bir yıl beklemesini öğrenmişiz , 13 gün olsa da 33 gün Olsa da vız gelir artık. :)
Yok 4 Mayıs ilk bölümün normalde çıkması gereken gün. Yani 20. :):)

Yok 4 Mayıs ilk bölümün normalde çıkması gereken gün. Yani 20. :):)
Öyleymiş sahiden, bu çok kötü oldu
icon_smile_disapprove.gif
Güncel olarak iki diziyi takip ediyorum, ikisini de bir yıl bekledim ve yeni bölümleri yayınlandıktan sonra bir ay daha beklemek zorunda kalıyorum. Kaderin cilvesi.
icon_smile_disapprove.gif

Fark etmez artık yorum konularına uzaklaştım. @Çiğdem- Teen Wolf başladı izliyormusun? Konu başlığı açılırsa arada uğrarım[emoji16]

Fark etmez artık yorum konularına uzaklaştım. @Çiğdem- Teen Wolf başladı izliyormusun? Konu başlığı açılırsa arada uğrarım[emoji16]
aaa teen wolfun 2 bölümü birden yüklenmiş dün ama haberim bile yok
:F:F:F
@OzaN 5.sezon konusunu aç teen wolfun bugün izlerim 2 bölümüde çok özledik @Forumdash 2 bölüm gelmeside iyi olmuş:Z:Z:Z

Last Ship 2. sezonu açılmalı bence.
Tüm millet profil mesajlarından anlaşıyor. Yorum atarlar belki. :D

Stitchers bayağı kaliteli dizi izleyeni yok, şans verilirse aklınızda bulunsun.