Ah ah keşke görseydin. Zaten Admin ve Süper Moderatörler hayır demişse oy çoğunluğu umrumda değil. Artık daha az uğraşacağım insanlarla. Her hafta 2 kişiyle uğraşıyorum sırayla plz.
Sincap ve fokları seviyoruzda dövüyoruzda o ayrı mesele
Aaa tabi biz sevdiklerimize takılıyoruz onlarda bizeValla keşke uğrastıklarım Çiğdem'le Destere olsaydıCahillere bilim öğretiyoruz diye kabak bize patlıyor.Neymiş efendim ağır hakaretmiş.
Niye insanlarla uğraşıyorsun aman bana gelme sakınAh ah keşke görseydin. Zaten Admin ve Süper Moderatörler hayır demişse oy çoğunluğu umrumda değil. Artık daha az uğraşacağım insanlarla. Her hafta 2 kişiyle uğraşıyorum sırayla plz.
@Halef yinemi ceza almış daha bakmadım orayaAh ah keşke görseydin. Zaten Admin ve Süper Moderatörler hayır demişse oy çoğunluğu umrumda değil. Artık daha az uğraşacağım insanlarla. Her hafta 2 kişiyle uğraşıyorum sırayla plz.
O zaman hemen bi anlaşmayı koyalım maddeleri imzalayalımYok seninle asla uğraşmam. Seni cool kankam ilan ettim.Bizim hedefimiz Çiğdemle destere. Hücum
Arada herkes takılıyor birbirineinsaf yani!
Nezaman uğraştırdım seni 😱
bir ara yarışmana yeni başladığında uğraşmıştın he
Kimseye dalaşa girme sınırdasın
O zaman hemen bi anlaşmayı koyalım maddeleri imzalayalımBende seni kankam ilan ediyorumanlaştığım içindir o da
Arada herkes takılıyor birbirineSen bana ben sanaBeni uğraştırmadın benimle uğraştın dedimAma severken takılma diyoruz biz buna
Zorunu yine bana veriyorsun ama @xemrexxx hepsine tek başına yetiyorduAy çok teşekkür ederimSen sapığı al ben gevezeyi, kolay lokma sonuçta
Fake hesap açarım canım, illaki bir yolu varKimseye dalaşa girme sınırdasın
Neymiş o yiğitlik?Tövbe tövbe sende de hafif @Yiğitt lik var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?