Hadi geç oldu yat artık sen@MasacRE- İ Rezil etmek için çizmiştim@eskici de istekte bulunmuştu
@S.A.G.A.T. ı İçki şişesinde çizicem Çılgın profosor gibi olduk deney yapacağmız kurbanlar lazım@gözlemci @Forumdash
@S.G.A.T. @gözlemci
Hadi geç oldu yat artık sen@MasacRE- İ Rezil etmek için çizmiştim@eskici de istekte bulunmuştu
@S.A.G.A.T. ı İçki şişesinde çizicem Çılgın profosor gibi olduk deney yapacağmız kurbanlar lazım@gözlemci @Forumdash
@S.G.A.T. @gözlemci
İçmiş halini düşünemiyorum2 bardak çay içtim başka bir şey yokBu bir şey içmemiş halim sen bir de içince gör
Üzüme çok bakma
Ayrandan etkilenenlere bişey yollamam benNe içtiler acaba senin fikrin var mı
Bu şeyi ortaya atan sensin sen demesen benim aklıma gelmeyecekti yine2 bardak çay içtim başka bir şey yokBu bir şey içmemiş halim sen bir de içince gör
Veriyorum gelcen mi?Üzüme çok bakma
Ayrandan etkilenenlere bişey yollamam benHala adres vermedin
Kendimi fiyonklıcam hemdeVeriyorum gelcen mi?
Zenginsen gelKendimi fiyonklıcam hemdeAras kargo? Mng kargo? UPS kargo yoksa ptt kargo mu istersin
Çocuk bakıcak olsam cocuk yapmaya giderim
Handene git moral ver en iyisiÇocuk bakıcak olsam cocuk yapmaya giderim
Hiç onlar diyene kadar yanı çizim yaparkan zerre aklına gelmedi eminimEvet seni çok iyi anlıyorum ama ne olursa olsun sanatımızdan vazgeçmek yok
Aradım sordum dedi sen de mi inandın yaa dedi güldüHandene git moral ver en iyisi
Benim de öyle ama reyizler çok dikkatli ya hemen benzetecek bir şeyler buluyorlarHiç onlar diyene kadar yanı çizim yaparkan zerre aklına gelmedi eminim
harika olmuş oklavaya kaş göz çizmek müthiş bir buluş @eskici tam bir sanat eseri çıkmış ortaya eminim @Çiğdem- çok beğenmiştirEvet şimdi sırada gerçek çizimimiz var
Ekli dosyayı görüntüle 58343
@destere @MasacRE- @Forumdash @Yiğitt @Harunnn60 @xemrexxx @gözlemci @S.G.A.T. @Sherlock @Arslan Bey
@eskici de güzel iş çıkarmış gerçekten artık seni bu oklava ilemi dövsem
evet sağ kol bamyaya benziyorBak bu iyiymiş işte, şimdi durum eşitlendi@Çiğdem-
Yalnız şimdi @destere gözüyle inceledim de sağ kolda bir tuhaflık var sanki, siz de benim gördüğüm şeyi görüyor musunuz orada@S.G.A.T. @Forumdash @Harunnn60
sağ kolu diyoruzBeğendi tabi neden beğenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?