Bunun videosunu izlemelisin @Çiğdem- yanaklar bi esniyor görmen gerekİlk önce espri amaçlı olan geliyor hazır olun
Ekli dosyayı görüntüle 58342
@destere @MasacRE- @Forumdash @Yiğitt @Harunnn60 @xemrexxx
Çok tatlı
Reyize bak 3 tane birden atıyor ağzına
Evet şimdi sırada gerçek çizimimiz var
Ne anlatmak istiyorsun buradaEvet şimdi sırada gerçek çizimimiz var
Ekli dosyayı görüntüle 58343
@destere @MasacRE- @Forumdash @Yiğitt @Harunnn60 @xemrexxx @gözlemci @S.G.A.T. @Sherlock @Arslan Bey
Çiğdem reyizi çizdim işte onun beni tüplü televizyon olarak çizdiği gibiNe anlatmak istiyorsun burada
Bak bu iyiymiş işte, şimdi durum eşitlendi @Çiğdem-Evet şimdi sırada gerçek çizimimiz var
@destere @MasacRE- @Forumdash @Yiğitt @Harunnn60 @xemrexxx @gözlemci @S.G.A.T. @Sherlock @Arslan Bey
@Çiğdem- de çizim yeneteği varmıymışÇiğdem reyizi çizdim işte onun beni tüplü televizyon olarak çizdiği gibi
Ne anlatmak istiyorsun burada
Ben @MasacRE- ile @eskici i çizmiştim oda beni çizmiş Aaa güzelde olmuşEvet şimdi sırada gerçek çizimimiz var
Neresi üzerinde çiz sende yeşil renkleBak bu iyiymiş işte, şimdi durum eşitlendi @Çiğdem-
Yalnız şimdi @destere gözüyle inceledim de sağ kolda bir tuhaflık var sanki, siz de benim gördüğüm şeyi görüyor musunuz orada @S.G.A.T. @Forumdash @Harunnn60
Ne var ki orada neden uyduruyorsunBak bu iyiymiş işte, şimdi durum eşitlendi @Çiğdem-
Yalnız şimdi @destere gözüyle inceledim de sağ kolda bir tuhaflık var sanki, siz de benim gördüğüm şeyi görüyor musunuz orada @S.G.A.T. @Forumdash @Harunnn60
Bilemiyorum hem @MasacRE- yi hem de beni çizdi şimdi ben de onu çizdim@Çiğdem- de çizim yeneteği varmıymış
Destere gözüyle bakmana gerek yoktu bence. NeyseBak bu iyiymiş işte, şimdi durum eşitlendi @Çiğdem-
Etiketin gelmemişti @Çiğdem- alıntılayınca gördüm emeğine sağlık şaheser yemin ederim asın duvarlara asınEvet şimdi sırada gerçek çizimimiz var