Sezonluk Yorum Başlığının Açılmasını İstediğiniz Yabancı Diziler

Altered Carbon yayına başlamış @Çiğdem- yeni konu başlığı açarsan mutluluktan dört köşe oluruz :))

bu diziyi bekleyen izlemek isteyen ve ilgi duyan forumcanlarıda etiketleyeyim sonra niye haberimiz yok demesinler :)
@Forumdash @MEnes @MasacRE- @sokak sanati @gözlemci @eskici @Maskeli Fedai @Doğu @Tolstoyevski @cookies @Halef @Harunnn60 @xemrexxx @Titanium :)

@legolas9900
Evet dün sabah haber konusunda yazmiştim :Z Düşmüş mü? izledin mi?

Evet dün sabah haber konusunda yazmiştim :Z Düşmüş mü? izledin mi?
ilk bölüm şu an karşımda başlayayımmı başlamayayımmı diye düşünüyorum:) başlasam kendimi tutamam ama nasıl bişey diye merak ettiğimden ilk bölümü izleyeceğim sanırım :)

Forumdaki arkadaslar yorum konularini bos muhabbetler ile doldurduklari icin ben izlesemde yorum yapmam
tek tek bölümleri yormak değilde arada bir uğrasan yeterli en azından bizi yalnız bırakmamış olursun :)

Yeni bir dizi daha mı çıkardın başımıza :A
sen önce la casa papel i izle sonra buna geç sadece haberin olsun diye etiketledim seni önce la casa :)

ilk bölüm şu an karşımda başlayayımmı başlamayayımmı diye düşünüyorum:) başlasam kendimi tutamam ama nasıl bişey diye merak ettiğimden ilk bölümü izleyeceğim sanırım :)

tek tek bölümleri yormak değilde arada bir uğrasan yeterli en azından bizi yalnız bırakmamış olursun :)

sen önce la casa papel i izle sonra buna geç sadece haberin olsun diye etiketledim seni önce la casa :)
Tamam reyiz arada hatırlat ama ben unuturum yoksa :A :A

İzle ben de la casa bitince bakıcam:X Aceleye getirmek istemiyorum pek. Bilim Kurgu oluşu güzel.

Senin hogathanın resmini çizdim gelsin de yayınlayayım :A :A
ben hogathanın çoktan çizmiştim resmini :)
cadi-gifleri-8.gif